Ahaha Burç mu aaa bi sn Başak dersem bu çok konuşur takıntılı Akrep dersem çok kıskanç çekilmez Boğa dersem homini gırtlak inatçı Balık desem alıngan Kova desem buda egoist çekemem Koç imkanı yok kuraldan çıkmaz Aslan oo hiç çekilmez egoist ve hanzo Yengeç kıskanç ama tatlı saf olmasa olur İkizler üf hiç çekemem şimdi tutarsız bencil Yay bunlarda çok salak oluyo pf Terazi çok güzel giyinir ama dengesiz uzlaşamam asla Oğlak çok tatlı olsada sabit sıkıcı gelir
Bu soruyu bir kadının sorması biraz saçma geldi. Yeterli gelip gelmediğini kendin biliyosundur zaten 🧠
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Amaç dıs güzellik dıs görünüş geçici bir zevk şse yeterdir ama ciddi düşünmek gibi bir dilerim yok senin hep dıs güzellik ya kötü biriyse ya hep içiyorsa ne olacak seni bi pompalar bırakır görürsün yakısıklı erkeği malsın sen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sizdede bir boyun takıntısı var anlamıyorum boyunu seviyorsunuz karakterinimi benim eşim benden uzun mesela
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yeterli değil. 5 metre 10 metre yetmez 20 metre olsun!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ülkede yetersiz bulanların çoğu 1.76'lık erkeğe apartman topukluyla bile yetişemiyor, bu yüzden havada karada yeter. Çok yakışıklı olmasa bile yeter.
Tom holland a bak hem yakışıklı hemde 1.73 boy yani dış pek önemli değil ama yinede bak
buna bayılıyorum yaaaaaa
Senin kaç boy
senden uzun olsun gerisini napıcan diyicem de sen kesin erkeksin zaten
Haha bende öyle düşünüyordum 😂
Nalaka kız soramaz mı böyle soru
@by_extax aklın yolu birrr
Belki kalbin yoluda bir olur dermişim hahahshahs
Neyseki duygusallığı sevmiyom
Orayla işim olmadı hiç
@by_extax ben de pek sevmem burç neydi ksıdkskks
Ahaha
Burç mu aaa bi sn
Başak dersem bu çok konuşur takıntılı
Akrep dersem çok kıskanç çekilmez
Boğa dersem homini gırtlak inatçı
Balık desem alıngan
Kova desem buda egoist çekemem
Koç imkanı yok kuraldan çıkmaz
Aslan oo hiç çekilmez egoist ve hanzo
Yengeç kıskanç ama tatlı saf olmasa olur
İkizler üf hiç çekemem şimdi tutarsız bencil
Yay bunlarda çok salak oluyo pf
Terazi çok güzel giyinir ama dengesiz uzlaşamam asla
Oğlak çok tatlı olsada sabit sıkıcı gelir
Hangisini seçsem acaba hahshs🤔
Bu soruyu bir kadının sorması biraz saçma geldi. Yeterli gelip gelmediğini kendin biliyosundur zaten
🧠
Amaç dıs güzellik dıs görünüş geçici bir zevk şse yeterdir ama ciddi düşünmek gibi bir dilerim yok senin hep dıs güzellik ya kötü biriyse ya hep içiyorsa ne olacak seni bi pompalar bırakır görürsün yakısıklı erkeği malsın sen
Sizdede bir boyun takıntısı var anlamıyorum boyunu seviyorsunuz karakterinimi benim eşim benden uzun mesela
Yeterli değil. 5 metre 10 metre yetmez 20 metre olsun!
Yetersiz.
Sen gereksi uzunsun ondan sanırım
Yakışıklıysa yeterli
Neyine yetmiyor
Yeterli