Kalpler yanlızca Allah'ı anarak huzur bulur. Fani sevdalara yer vermeyin ki huzurunuz eksilmesin. Kalp sevmek için değil kan pompalamak için yaratılmıştırm ve sadece Allah ı zikretmek için çalışır. Nur suresi 31. Ayette ne diyor. Mümin erkeklere söyle harama bakmasınlar. İsra suresi 32. ayet Zinaya yaklaşmayın. Eğer evlenme niuwti gütmediğiniz bir zaman diliminde de kimseyi yanlışa sürükleyip kul hakkına girmeyin. Evlenecekseniz flört etmeden gidin evinden isteyin. Bu toplumu bu algıları artık düzeltmemiz lazım. Hadi selametle.
Ayrıca alttaki arkadaşın görüşüne yazıp kendisini ne rahatsız etmek istiyorum ne de yobaza laf anlatmak istiyorum o yüzden buraya not düşeceğim. Herkesin dinini, zihniyetini bir tutmaya çalışmak nasıl bir algı cidden aklım almıyor. Dünyayı sadece kendi gördükleri şeylerden ibaret sanıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Kalpler yanlızca Allah'ı anarak huzur bulur. Fani sevdalara yer vermeyin ki huzurunuz eksilmesin. Kalp sevmek için değil kan pompalamak için yaratılmıştırm ve sadece Allah ı zikretmek için çalışır. Nur suresi 31. Ayette ne diyor. Mümin erkeklere söyle harama bakmasınlar. İsra suresi 32. ayet Zinaya yaklaşmayın. Eğer evlenme niuwti gütmediğiniz bir zaman diliminde de kimseyi yanlışa sürükleyip kul hakkına girmeyin. Evlenecekseniz flört etmeden gidin evinden isteyin. Bu toplumu bu algıları artık düzeltmemiz lazım. Hadi selametle.
Kim sevdi kim zorunda kaldı hiçbir fikrim yok.
Ayrıca alttaki arkadaşın görüşüne yazıp kendisini ne rahatsız etmek istiyorum ne de yobaza laf anlatmak istiyorum o yüzden buraya not düşeceğim.
Herkesin dinini, zihniyetini bir tutmaya çalışmak nasıl bir algı cidden aklım almıyor. Dünyayı sadece kendi gördükleri şeylerden ibaret sanıyorlar.
Kalmadım kalmam umarım :/
Umarım
Öyle bir şeyden teğet geçtim diyelim
Yalan o seven kafasında yaşatır yine kopamaz
Hayır
Maalesef kaldık
Evet 🤦🏼♀️
Kaldık tabi
Evet
evet
Kimseyi sevmedim daha
Oldu öyle bir şey