Güncellemeler
+1 yıl
Ek Olarak Ben Kimseyi Eğitemem, Adam Olan Kendini Eğitsin Yazmış..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle insanları da sevemiyorum gerçekten benim yaşadığım durum gibi biraz karşındaki kişi ne istediğinden emin değil ama elimde dursun çabası
Yahu Az Öncede Herşeyde Mantık Ararsaniz Olmaz Diye Yazmış. Ben Hep Mantık Kanıt Arardim Ilişkide Sevmiyorsan Niye Yapiyon Bunu Sonra Fakeden Yoklamalar Vs
Şahsen mantıktan yanayım bende ama bazı insanları belki o yğzden anlayamıyorum bi gelip bi gidip yoklama yapıolar bunu yaptıkça zaten değer kaybediyorlar
Aynen Öyle. Bu Yüzden Deli Etmek Istiyorum. Buda Sanırım Umursamamazliktan Geçiyor Birde Heryerden Engelledi Beni Kaybedersin Dememe Rağmen
O seni sosyal medyadan engelledi sende hayatından engelle silkelen ve kendine gel hayat kısa birisi için harcanmayacak kendini yıpratmaya değmeyecek kadar da güzel emin olabilirsin bunu kendini bulmak için bir fırsat olarak değerlendir kendine hakettiği değeri ver dostum
Yok Kanka Ben Çabuk Soğuyan Biriyim Sorun Yok ;) Sadece Tek Sorun Onu Nasıl Deli Edip Acı Çektiririm Onu Bulamamak :)
Hiç düşünme emin ol kendi kendine deli olup kudurucak çok şeyi olucak etme bulma dünyası diye boşa demiyorlar buna inanabilirsin ha bu da olmadı karma diye bişey var
Teşekkür Ederim. Hâlâ Yazdığı Şey Aynen Şu: Umurumda Olurdun Belki Yanımda Kalsaydın Yazmış. Lan Bırakk Diyorum Bende :) Bu Neyin Kibri Egosu Ben Anlamıyorum. Basit Görülecek Birşeyde Yapmadık Halbuki Sadece Sevdiğimi Belli Ettim