Bazı insanlar belirli bir yaşa kadar evlenemezlerse arkadaşlarına evlilik sözü verirler , çoğu kişinin de bu sözü tuttuğunu zannetmiyorum zaten. Peki sizin evlilik sözü verdiğiniz birileri oldu mu?
Sizin de evlilik sözü verdiğiniz insanlar oldu mu?
Görsel Roberts'in oynadığı My Best Friend's Wedding (''Arkadaşımın düğünü' ) yabancı filmini hatırlattı. Kimseyi kullanmam yedek olarak. Arkadaş zaten arkadaştır da karşı cinsten yıllarca yanımda olan yakın arkadaşım olmadı. Bnce bu laf iyi değil yani evde kalırsam senle evlenelim der gibi. Ama teklifi aldım ve çok mutsuz oldum çünkü sadece sanalda kaldı. Önceleri evlilik konularının böyle eğlenceler için açıldığnı bilmiyordum yani eskiden sapıklar bile şerefliymiş. En azından yalandan ciddiyi oynamıyorlarmış.
olmadı çok saçma ama şey vardı ya bir arkadaşım kız arkadaşıyla hep zıt düşüyor saçma sapan kavga ediyorlar falan dedim bu mal ya boşver bebek gibi davranıyor falan o da diyo ikimizde aşkta şanssızız 🤣 bende dedim en çok biz hak ediyoz da hayat sert vuruyo xd , böyle giderse ikimiz sevgili olalım dedi ve ciddi olduğunu söyledi ben cevap yazmadım tabi
Evlilik değilde sıkı sıkı tutacam bırakmayacam demiştim neyi demişti 😂😂🙈 Elini sıkı sıkı tutacağım bırakmayacağım demiştim neyse sadece emoji atmıştı e dedim sen bana demişti zaten sen sıkı sıkı tutunca bende tutmuş oluyorum ay ne kadar suratsız😂💄💋💋
Oldu. Hemde sonradan yalan oldu. Yanlışı oldu, ihaneti oldu. Affettim onu ama hayatıma almadım tekrar çünkü olması gereken yerde kalması gerekiyordu yani yanımda değil geçmişte kalmalıydı. Öyle de oldu :’)