Kısa boylu kadın uzun boylu erkek tercih edemez. Yakışıklı olmayan (?) erkeğin güzel bir kadınla (?) ilişkisi olamaz olsa da kadın onunla parası için beraberdir. Şişman insanın fit biriyle ilişkisi olamaz vs vs vs neden bu kadar şekilci ve estetik meraklısı insanlar olduk? Sevgi bedenlere sığacak kadar sınırlı da değildir oysaki.🤍
Kendinden uzun/kısa birini istemek neden ayıplanıyor?
Aslında oldukça teşhirci bir yapıya büründük. İç, dışın yansıması tanımı modernite ile yaşamımıza girdi. Dışı güzel insanların, içinin güzel olacağı yanılgısı yaşanıyor. Bu evet, kimi zaman şaşırtıcı derecede doğru olabiliyor. Kimi zaman ise, hiç te öyle değil... Bir de şu var ki, iç güzelliği, huy güzelliği istendiğinde sen çok mu çirkin sin? Latife si yapılır oldu. Oysa, dışı güzel kadınlar tanıdım, fakat içinde insan olmayan... Kim bilir, belki de şaşırtanlar da olabilir bu dünyada kim bilebilir ki... Bakalım yaşam sürpriz kutusundan kimlere neler çıkacak...
Hepimiz için güzel planları olsun... Tek başına olunca pek tadı ve de keyfi olmuyor... Neşe ve sevinç te yayılıyor ne de olsa... Ve nasılsa biz planlar yaparken, başıma gelenler oluyor ya hayat... Akışında yaşayalım. Olduğu gibi... Fazla kurcalamadan, gülecek şeyler her zaman bularak... :)
Böyle bir anlayış yok yalnız. Hatta gördüğüm çoğu güzel kadın maymun gibi erkeklerle evleniyor. Eniştemin boyu 1.90 a yakın eşi 1.50 falan mesela. Hani saçma konu açmışsın, kimse çıkıp olamaz edemez demiyor. Kime ne zaten o onla çıkmış bu bunla olmuş, beni ne ilgilendirecek.
Ya bırak Allah aşkına sanki çirkin erkekle güzel kadın görünce ayy bu buna nasıl bakmış demek yerine ne kadar yakışmış diyorsunuz, hepiniz pollyannasınız ben kendi kendime saçmalıyorum
Ben hiç oynamadım ama boyum 197 cm bu iş basketbolcu oynamasıyla alakalı değil Uzun boy kısmet işi Sonuç olarak düşünmek gerekirse Olsun da farketmez 😂
Benim boyum 1.71 asıl kısa boylu kızlar beni tercih etmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
neden bu kadar şekilci ve estetik meraklısı insanlar olduk? Çünkü içgüdülerimiz milyonlarca yıldır bizi yönetiyor. Kim ben böyle değilim diyorsa yalan söylüyordur. En azından kendisine.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Parasi olmayan bi tipsizle takilan guzel bi kadin gorsek tum onyargilarimiz yikiliacak sana hak verecegiz ama malesef gormedik henuz.
Dogrudur zeki erkeklerden cok etkileniyor kadinlar. Vakit gecirmeyi de seviyorlar ama gozleri algilari ve hedefleri hep yakisikli erkekler. Eger yakisikliyi baskasinin kapacagini dusunmeseler hepsi yakisikli ister. Sadece kaybetme korkusuyla ugrasmamak diger kizlarin dadanmalarindan kurtulmak icin tipsizlere yonelebiliyirlar. Onu da zengin olablndan yana kullaniyorlar hakli olarak. Neden zengini varken fakiriyle olsunlar ki ben hak veriyorum