Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyiz. 2 yaşında oğlumuz var. Bu zamana kadar eşim sen erkeksin bana bakmak zorundasın çalışmak zorunda değilim gibi cümleler kurarak çalışma hayatına birtürlü girmek istemiyor. Bekarken çalışıyordu ailesine destek oluyordu kardeşlerine destek oluyordu. Fakat evlendikten sonra bu fikri değişti. Hayatın zorluklarını kendisine anlattım tek maaşla geçinmenin zor olduğunu sürekli kendisine anlatıyorum. Bazen ikna oluyor çalışmaya niyetleniyor fakat bazen de vazgeçiyor üstüne düşmüyor. Tam olarak nasıl ikna edebilirim ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim. Bu arada oğlumuza eşim çalışırsa kendi annem bakmaya hazır.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çocuk bi 4 yaşına gelsin sonra gitsin çalışmaya daha küçükmüş
Teşekkürler
Ilk dört yaş çok önemli anne etkisinin en fazla olduğu yaş bu dönemde en iyi eğitim verilir bundan sonraki yaşlar artık düzeltmedir anne etkisi çok önemli ikiniz çalışırsanız çocuk ortada kalır dayanın bir 2 sene her şey iyi olur iyi geceler dilerim
Teşekkürler sağolun
Çalışmak her insan için bir sağlıktır Paradan önce🙂onun şu an sorumlukları arttıgi icin ev cocuk iş hepsi ayni anda goturmeyecegini dusunuyordur. Aslinda cesareti yok
Cesaretini nasıl yenmemiz gerekir ne yapmam lazım inanın 3-5 sene çalışsa birikmiş bir paramız olsa başka birşey istemem en azından ailemize muhtaç olmayız. Bu yaşta yetmediği zamanlarda aileden para istemek etkiliyor insanı.
Meslegi ne eşinin
Muhasebe mezunu
Çalisirsa cocuga bakabilecek biri var mi
Evet var
Muhasebe işi bulabilir mu
Bir ara niyetlendi fakat üstüne düşmedi işin. Benim amacım da çalışma isteğine ne yaparsam onu kazandırabilirim.
Ailenden yardim almayarak
Görüşleriniz için teşekkür ederim
Neden herşeyi erkeğe yüklemek zorundalar ki anlamıyorum yani
Dinimizde bir kadının çalışması haramdir. Eşine bakmak zorundasın bu doğru
Gerçekten böyle bir şey yazıyor mu Kur'an'ı Kerim'de tam olarak bilmiyorum.
Günümüz şartları tamamen değişti. Artık karı koca çalışmazsa elektrik su doğalgaz faturaları derken bir de ev kiraysa çocuk da varsa kişisel harcamaları henüz saymıyorum çok zor.
@simsiyah_ruhlarımız haram değil isterse çalışır ticaret yapar kuranda yazmıyor
@NecmiyeNineniz yani ben de ilerde eşim olursa çalışmasına müsaade veririm
@simsiyah_ruhlarımız Teşekkürler
Ne saçmalıyorsun? Peygamberin karısı ticaret yapıyordu ne haramı
Abi yaptığın yanlış bir şey değil gerçekten ülkenin olanakları bunu gerektiriyor. Geçim çok zor daha 19 yaşında evli olmadığım hâlde bunu hissettim. Ailemle yaşıyorum ve kendimi yük gibi hissediyorum.
@simsiyah_ruhlarımız Sonuna kadar katılıyorum
Beleş hayat hoşuna gidiyor
Saçma soru kusura bakmada ailene bakmakla yükümlüsün 2 yasında oglunuz var hiçmi utanmıyorsun bu soruyu yazarken dininiz imanınız para olmus yemiosa evlenmicektin ufacık oglun vr daha nsıl adamsın sen?
Hanımefendi burda herkes sorularına cevap bulabilmek için sayfayı takip ediyor. Herkesin sorusuna görüşüne saygı duymanız gerekir. Çevrenizde buna benzer hiç mi örnek yok bence çok var lütfen üsluba dikkat edelim.
Birde disslike atılmış ailene bakmakla yükümlüsün bazıları zora gelemiyor böyle tipler evlenmesin bi zahmet. Kucuk oglun olmasa neyse dicem saçma düşüncelerdesin
Gönül ferman dinlemiyor sevdim evlendim ayrılmak da çözüm değil eminim bir çaresi vardır.
Klasik türk kızı işte
@BlackDeacker Aynen
Zorlama ters teper
Nasıl adamsın lan sen
Konu burda nasıl adamsın nasıl kadınsın konusu değil konulara çözüm bulabilmek