(Bkz:İncir Reçeli 2)
Bence aldatılır. Yeniden se*işmek için söylenilen bir yalandır.
Bence aldatılır. Yeniden se*işmek için söylenilen bir yalandır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onunla birlikte ölmekten farkı yok hatta daha kötü yaşayan ölü mü olmalı sevgilisi öldü diye? Ben ölsem sevgilimin biriyle birlikte olmasına üzülmem bencil değilim, hayat devam ediyor. Herkesin yeri ve zamanı var bu onu sevmediği anlamına gelmez.
Ben oldum diye ölmek zorunda değil zaten. Hayatına başkasının alarak da yaşamak zorunda değil. Annesinin karnından kadınla doğmadı. Kadın olmadan yaşayabilir bence.
Kimse yalnız ölmek istemez, çok saf bir düşünce bu:D Zorunda değil belki ama gönül bu, insanın doğasında var. Annesinin karnında kadınla doğmaması ömür boyu kadınsız yaşamayı gerektirmez. Annenin karnında da parayla doğmadık ama daha fazlasını kazanmak için kılı kırk yarıyoruz. İlişkiler bir ihtiyaçtır. 20 yaşında sevgilisini kaybetti diye kalan 50 yılı çöpe atmamalı kimse biraz mantık. Yerine göre acı çekilir ve güzel bir hatıra olarak saygıyla hatırlanır. Büyük konuşma ayrıca kınayanların başına gelir kınadıkları. Çok masum bakıyorsun
Sevgili demiyorum eşi ölürse. Sevgilim ölse bende evlenirim ama eşim ölse evlenmem.
Yaşamadan bilinmez, hayat neler çıkarır insanın karşısına
Cevap
2Cevap
Ölüler aldatmaz adam!
Evet aldatmaz ama aldatılır..
Aldatmış olmaz onun hayatı bitmiş kalanın devam ediyor sonuçta.
Ömür dediğin hızlı geçiyor sende farkındasın..
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm hahahah
Sevişmedenmuyumayalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?