@çokdafifi84 Aha bir top daha geldi evet Özentilik ve cinsel tatmine doyma kadınlardan bıkan erkek bu sefer farklılık deneyip erkek ile deniyor bu bile Eşcinselliğin doğuştan gelmediğini kanıtlar
@Blout Dünya sağlık örgütü sonradan böyle birşey attı ne hikmetse 1990 yılına kadar Hormon tedavisi ile çoğu insan düzeliyordu şimdi sen s.. tır git seni bulursam si.. rim belanı benle adam gibi konuş
@çokdafifi84 A... cik kafalı canım Eşcinselliğin genler ile alakası yok o zaman doğuştan geldiğini kanıtla burda zırva yapmadan buyur sonradan Hetero olan birsürü insanlarda olduğu için eşcinsellik doğuştan gelen birşey değil şimdi s.. tır git burdan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
herkes anlamak istediği gibi anlar
görmek istediği gibi görür
duymak istediği gibi de duyar
kimseye zorla anlatamazsın...
Toplumu Lgbt özendirmeye Eşcinsel yapmaya çalışıyorlar
Kimse eşcinsel olmaz, eşcinsel doğar. Ayrıca LGBT özenilecek bir şey değil. Aklına sok bunu
@Blout Özentilikten olanlar var a... q sen ne diyon boş yapma
sen boş yapma asıl özentilikmiş hadi naş naş
@çokdafifi84 Aha bir top daha geldi evet Özentilik ve cinsel tatmine doyma kadınlardan bıkan erkek bu sefer farklılık deneyip erkek ile deniyor bu bile Eşcinselliğin doğuştan gelmediğini kanıtlar
Lan mal Dünya Sağlık Örgütü hastalık olmadığını kanıtladı sen ne konuşuyorsun hala? Sen kimsin ki buna hastalık diyosun? Hadi yallah
@Blout Dünya sağlık örgütü sonradan böyle birşey attı ne hikmetse 1990 yılına kadar Hormon tedavisi ile çoğu insan düzeliyordu şimdi sen s.. tır git seni bulursam si.. rim belanı benle adam gibi konuş
gel bul lan yiyosu ağzına sç. tığım
O kadar cahilsin ki... Hormon tedavisi sadece dış görünüşünü değiştiriyor, cinsel yönelimini değil.
@Blout Cinsel yönelimide değiştiriyor at kafası burda bile benzer paylaşımlar var a... q bir bok bildiginiz yok
@çokdafifi84 Sana el bile kaldırmam or... pu kadın git kendini s... tir şimdi
hadi ordan git canım. Değiştiriyor olsaydı dünyada eşcinsel mi kalırdı ya salağı.
@Blout Siz değişmek istemediğiniz halinizden memnun olduğunuz için sizi kim takar a.. q gidin Gay yaşayın
@Blout Şu adamı izlesen bile hepinize agzinizin payını sağlam veriyor ama siz insanları özendirmek için yırtınıyorsunuz
https://youtu.be/C6JlqmUGGjA
Gösterdiğin kaynak güvenilir değil. Wikipediadan araştır
@Blout 😂😂😂
@Blout Adam Psikolog sen iyi biliyon ya
Komik olan ne?
Her psikolog okumuş mu sanıyorsun?
Psikoloğa gittim ve gay olduğumu söyledim. Hastalık olmadığını ve doğuştan olduğunu söyledi.
Ki haklı da. Okumuş, bilgili psikologlar hastalık olmadığını bilir.
Ayrıca dediğim gibi eşcinsellik hastalık olsaydı kimse eşcinsel olmak istemezdi bu homofobik dünyada.
@Blout Doğuştan gelmiyor ulan salak mısın cinselliği bilmeyen bir çocuk nasıl doğuştan Gay olsun a.. q
ya şunla uğraşma ya slk mıdır nedir söylediklerine kendi de gülüyordur özellikle şu son yazdığına :D
@çokdafifi84 A... cik kafalı canım Eşcinselliğin genler ile alakası yok o zaman doğuştan geldiğini kanıtla burda zırva yapmadan buyur sonradan Hetero olan birsürü insanlarda olduğu için eşcinsellik doğuştan gelen birşey değil şimdi s.. tır git burdan
@çokdafifi84 haklısın
@çokdafifi84 Burda boş laf yapıcagıniza doğuştan geldiğine kanıtını atın buyur
Attım zaten kaynağı. Git Wikipediaya bak
kaynağa gerek yok. Doğuştan mı geliyor onu bilemem ama seçim değil. Bundan eminim. Bunu tartışmaya açan sal aktır. Hadi bays
@çokdafifi84 Ben seçim demedim zaten ama meraktan bile Gay olanlar var binlerce sebebi var bunun
hepsinin eşlerininde kendilerinden büyük olması peki🙄
😂😂
Benim bunlardan farkim yok yani tipim iyi boy 1.88 istersen ben yazıyım sana
yok sağol 70 yaşında zengin birini bulup onu obür dünyaya ışınladıktan sonra hayatımı yaşamayı düşünüyorum.😅
Bende zengindim peki sen bilirsin
benim için 70 yaşında olması lazım başka türlu olmaz
70 yaşında kıllı herifi napcan
Gerçekten saçma bir mantıkla kurulmuş güzel kadınlar da lezbiyen mi olacak şimdi?
Evet öyle
Evet yalan sevgilim gay değil
Güzel
Tipsizler de Gay oluyor bu kişiliğe bağlı
Yalan değil
Alakası yok.