Nişanlım istemediğim halde para veriyor ve sigara mı alıyor bana para vermesi hoşuma gitmiyor açıkcası böyle bişeye alışık değilim o yüzden bana tuhaf geliyor o parayı uzatınca bende kızıyorum almıyorum habersiz çantama koyuyor ben bu sefer daha çok kızıyorum para verme dedikçe sen karışma harca işte daha ne istiyon diyor bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim yardım edin?
Cevabın nedir?
Benim sevgilim de öyle, askere gitti benim maaşım yattı birazını sana göndereyim dedi. Uzunca bir süre eline her para geçtiğinde böyle söyledi. İhtiyacım olmadığını söyledim o zaman da senin paran benim param mı var, olur mu öyle şey dedi. Ben de sırf onun parasını almaktan çekinmediğimi göstermek için verdim hesap numaramı sonra geldiğinde birlikte harcadık. Akbilimi o dolduruyor, masrafları sürekli o yapıyor ve ben de çok rahatsız oluyorum bazen önceden söz veriyorum bak şunu da ben yapayım, söz ver bak diye söz verdiriyorum ödemeye çalışırsa trip atıyorum sözünü tutmadın diye yapıyor öyle. Ama bu dediğimi de ayda bir ancak kabul ediyor.
Çoğu kişi de demiş, biriktir parayı birkaç ay sonra birikenle artık ederi ne kadarsa küçük ev aleti, beyaz eşya, yemek takımı vs. bir şey al, hatta birlikte gidin seçmeye bak o paralarla aldım de. Gerçi o zaman da muhtemelen ben sana harcaman için verdim niye harcamıyorsun der ama olsun hoşuna da gider bence :)01 Yorumla
Soran+1 yıl:) tamam tşkrler
En İyi Cevaplar
Canım bu cok normal. Isteyemıcegnı dusunuyodur belkı.. Kendıne gore haklıdır mutlaka. Sen kenara at yatırım amaclı. Ilerde beraber kullanabılcegnz sekılde bırıktırmenı onerıyorum.. :-) ee malum nısanlılıktan sonra Evlılık gelıyo.. Baya masraflı olucak ınan. :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılO da çeyizine bişiler al diyor
Bence cok guzel bir durum sanki evliymisiniz gibi davranmaya çalışıyor bu ne cocuklukla nede baska birseyle ilgisi var cunku seni esi olarak gordugu için evliymis gibi davraniyor evlenince de ayni tavri sergilemeye devam eder senin maddiyatinin olup olmamasi da onemli degil o sana icinden gelerek veriyor ayni seyi sende ona yapabilirsin bu durum bana gore sevindirici birsey illa maddiyat acisindan bakmiyorum bu adamin dusuncesi bir bayan bir kiz bir kadin parasiz kalmaz o nerden bilcek o an senin paran var ya da yok belki o an cok lazim olcak o yuzden mantikli bir durum enistenin bu davranisini ornek bir davranis esini hertürlü ihtiyacini karsilamak demektir...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) tşkrler
ihtiyacın olur verirde, onun yaptıgı tam bir sığırlık sende buna ortak oluyosun, birazda sen sıgırsın yani :) sevgilindir arkadaşındır tabiki yeri gelir borc alır borc verirsin, karşılık bile beklemeden bazen verirsin geri dönceğini düşünmeden, ama nedir bu ya, sevgilim harlığımı vercek sigaramı alıcak :) benim keyif aleti olan sigaramı bu dünyada babam bile alamaz bana, aldırtmam, kaldıki kıçı kırık sevgilimede ne oluyor? basit bir kızmışsın, daha düzgün birşeye benziyordun fotolardan, neyse, hayat senin hayatın
12 Yorumla
Soran+1 yılSende harbi malsın
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. o paralarla git ona hedıye al. senin için rahat etsin o cocugun kötü bir amacı yok parayı nakıt yoldan kabul etmıyorsa hedıyene hayır demıcektır. ihtiyacı olan seyler al ama o parası cebınde kalsaydı ne alırdı gibi sorular sor kendıne sen nişanlısısın herseyı alabılırsın boxer bıle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen hediye alıyorum genelde o paralarla ona pasta yapıyorum onada mutlu oluyo
O paraları biriktir. Her seferin 50 vs verdiğini düşünürsek 2 ay içinde güzel bir birikmişin olur. O parayla ona hediye al. Ama gömlek saat parfüm vs değil. O hediyeye baktıkça seni hatırlatıcak bişey olsun. Hatta içinde daha fazla para verme anlamını taşıyon bir not bile olabilir :) Ama yinede bence bu durumu yadırgama çocuk seni düşünüyor. Cimri birisi olmadığına şükret
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) allahtan cimri değil yani
Seni sahiplenmis.. Ne guzel iste.. Para vermesi degil belki ama seni sahiplenmesi cok guzel bir sey. Her erkek oyle olmaz. En azindan bilirsin ki karsindaki adam gibi biri, kariaina kizina her kosulda sahip cikar oyleleri..
11 Yorumla
Soran+1 yılİnş tşkrler:)
+1 yılKisiligini degistirmen zor sahsen bende ayni sekilde nisanlima para veriyorum sigarasini aliyorum kuaforunu oduyorum sonuc itibari ile artik yari karisi sayilirsin yapmasi gerek bunu cok normal birsey.
11 Yorumla
Soran+1 yılTşkrler
+1 yılvazgeçiremezsin anlamaz kendi cebinde olduğu kadar sende de olmasını ister. her erkek yapmaz bunu. seni aşağılamak içinde yapmıyor emin ol. eğer o yolda kalırsa paraya ihtiyacı olursa bulur ama sen kadınsın başkasına bakma diye yapıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bende korkuyorum onda kalmaz diye çünkü sürekli veriyor onunda ihtiyacı olur yani
- +1 yıl
kendisinde olmadığı halde sana varmez emin ol. bu sefer belki sen istemezsin ama onun kafasında ya benden bişey isterse yanımda para olmazsa ona göre davranıyım düşüncesine girer.
onun parasına değil ona bağlı olduğunu bilen birisi demekki.
istersen şöyle bir şey yapabilirsin verdiği paradan gerçekten rahatsız oluyorsan:
onun sana verdiği bütün paraları kenara koy biriksin iyice ona daha iyi hediyeler alırsın.
Soran+1 yılTamam. Tşkrler
nişanlının huyundan onu kırmadan vazgeçiremezsin sana çaktırmadan çantana koyduğu parayı bir hesap aç oraya yatır evlenirken o paraya ihtiyacın olabilir evliliğiniz için küçük bir yatırım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık ole yapıcam zaten
+1 yıladam senisonuna kadar seviyor şimdi sen ise sanayakısanı yaparak nısanlının sana verdıgı o paranın harcamadıgın kısmını bırıktır ve lazım olacak gunu bekle
22 Yorumla
Soran+1 yıl:) tamam tşkrler
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. bir erkeyin huyunu değişdiremesin ben de öyleyım dir şahsen hem sevdiyim kadin hemde nişanlım olan bir kişi artık benım karım sayılır bir sakıncası yokkı bunun senin buna karşılık sevnmen lazım ken kızıyorsun yanliş alğilama bide otekı yönden bak
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam. Tşkrler
Cimri olsa daha mi iyi iki de bir senden para istese bana onu ismarla bana onu ismarla dese daha mi iyi keske benimde bole nisanlim olsa azcik deger kiymet bilin yahu :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Farkında değil, Iyilik yapmak istiyor ama hoş değil.
Yetişkin biri olduğunu çocuk gibi harçlık almak istemediğini, seni üzdüğünü söyle.03 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya lazım olur diyo sen benim karım olacaksın çekinme diyor
Soran+1 yılYok anlamıyo sende kalsın yine gider alırız diyo
Abbooooooooo nişanlıya bak analar neler doğuruyor yat kalk şükret
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) Şükrediyom zatende bana para vermekten onda para kalmıcak bir gün
Soran+1 yıl:) mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende onu kırma. Verdiği paraları banka hesabında sakla. İtiraz etme. Yeri geldiği zaman harcarsın. Eviniz için..
00 Yorumla vay mk ne ınsanlar var :DSFD:
bana da böle nısanlı bulsanıza la bı zahmet :DSD:02 Yorumla
Soran+1 yılBen zor buldum wala :) sanada çıkar inş böyleleri
bende yaparım sonuçta yanında bulunsun ihityacın olur diye seni ezdiğinden değil yani
03 Yorumla
Soran+1 yılOrasıda öyle ama benimde o parasız kalır diye içime sinmiyor
Soran+1 yıl:) oda aynen öyle diyo ama insanlık hali belli mi olur
kötümü işte seni sevdiğini belli etmeye çalışıyor sen yanlış anlıyorsun ama o sana sevgisini böyle gösteriyor sevgililerini yolan sömüren erkeklerde var.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrasıda öyle
+1 yılvazgecirme guzel bir huy helal olsun abime ama o paraya ihtiyacın yoksa istemiyorsan da sadaka niyetine ver garibana ona da oyle soyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. ilişkiniz ciddiye dogru gidiyorsa olabilir tabi ayrılınca bunlar söz konusu eminim olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYok nişanlıyız ayrılmamızda söz konusu olamaz bile
+1 yılverdiği paraları biriktir, harcama, doğru ona geri ver, almadımı git annesine ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle görüşmüyorum ki geri versemde almıyor
+1 yılEvlenince pazara gitcem alışverişe gitcem diyip Kredi kartını sömürenler şimdi anlaşıldı :D nişanlıykenın acısını çıkarıyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Topla sende paraları evlilikte lazım olunca çat diye çıkarırsın evine bişiler alırsın çok lazım oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılO da aynı şeyi söylüyo harcamazsan git çeyizine bişiler al diyo :)
Soran+1 yılMecburen bende çeyizime bişiler alacam işte
+1 yılmerak etme evlenince sen ister sinde o vermez demedi deme yaz bir kenara o zaman gelince bu cevaba yorum birak :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) tamam
- +1 yıl
eger ihtiyacin yoksa bir kenara birak zamani gelince cikarirsin ;) kara gum dostu yastik alti bulunsun. Allah guzel gunler gostersin her zaman. yani bazen ihtiyac oluyo o zaman kullanilir
Soran+1 yılTamam teşekkürler.
+1 yılUlan böyle bir nişanlımda olmadı be, hiç olmadı ya :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) olur ya zamanla
- +1 yıl
yok be iyiydik böyle ne gerek var şimdi, beynimizi mi yedirelim :)
Soran+1 yıl:)) hahaha tabi
+1 yılEvleninince vercek o zaman alcan iste ne fark etcek
01 Yorumla
Soran+1 yılYani o da var
+1 yılO ne la seni besliyormuş gibi köpek beslerkende öyle yapıyoz biz lazım olduğunda anlayacaksın vereceksin her seferinde vermek saçma
10 Yorumla
+1 yılversek yaranamayız vermeksek yaranamayız kızlar ne istiyosunuz allah için :)
01 Yorumla
Normal bir durum lakin karşılığında sende bir şeyler alıyorsan.
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen hediye alıyorum ama genelde verdiği paralarlada pasta veya kurabiye için malzeme alıyorum onları yapıp yediriyorum mutlu oluyo
Madem engel olamıyorsun, verdiği paraları harcama biriktir, düğün masrafına katkı olur :)
00 Yorumla
+1 yılbunu ona ilet hani sen alma ben bundan rahatsız oluyorum birikim yapalım daha mantıklı tatile falan gideriz de
00 Yorumla
+1 yılSen ona nişanlım demişsin ama bildiğin baba yarısı olmuş o :))
01 Yorumla
seni çok seviyo işte daha ne istiyon allahtan belanımı istiyon :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBende paralarla hediye aliyorum zaten
Gerçekten kötü bir huyu varmış hoşuna gitmeyen şeyi yapmaması lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılİnat işte yapıyo
gayet normal birşey bunda kötu birşey yok.. yapılması gereken bu
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. olabilir ne olacakki yeri geldiği zaman ben de alıyordum ki
00 Yorumla
+1 yılvermesi mi hata vermemesimi hata senin ihiyaclarını başkasından almamanı istiyor ne güzel işte daha ne istiyon.
00 YorumlaVazgecirmeye ne gerek var evlenince sorun olmayacak bu zaten
00 YorumlaKaanlikemike en doğru cevabı vermiş kanka başka söze gerek yok :-)
00 YorumlaSende o paralarla ona bişey al..:D
04 Yorumla
Soran+1 yılAlıyorum zaten ama bwnim derdim bana para vermesin ya ben yine alırım hediyeyi
Soran+1 yılHım mantıklı. Tşkrler
+1 yılValla daha ne istiyon anlamadım ki
01 Yorumla
Soran+1 yılVermesin ya onun cebinde kalsın istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılçalışmıyorsan seni düşünüyor olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi veriyor ilerde alacak bence alma vermede
01 Yorumla
Evlenince komşundanmı alıcan parayı
07 Yorumla
Soran+1 yılTabiki Hayır
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılAlmıcam desem bile yalan olur mecburen almak zorunda kalıyorum almasam bile eve geldiğimde çantamda çıkıyo zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşınıda okşuyormu kanka?
Maddi durumunmu kötü?04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama.
Maddi durumum o kadar kötü değil yani paraya ihtiyacım olmuyor ama bide o veriyor bende fazla para oluyor ve benim o kadarına ihtiyacım olmuyor ki- +1 yıl
bence almamalısın
Soran+1 yılİşte bende almak istemiyorum ama ben görmeden çantama koyuyor uyuz oluyorum resmen yapma bole diyorum anlamıyor
- +1 yıl
ben bilmem onu nası yapıcağını kadınsın sen herşeye aklınız çalışıyor. sert bir dille dile getir bak bidaha verebiliyormu
O paralari harcamayip ona biseyler alabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde öyle yapıyorum zaten ya da verdiği parayla pasta malzemesi alıyorum pasta yapıp yediriyorum
+1 yılsen neden istemiyorsun onu anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bana o kadar çok vermesine gerek yok kendi cebinde de kalsın istiyorum ama anlamıyor
ne güzel işte daha ne istiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya acayip gelio bana
+1 yılayy at bir köşeye biriksin işinize yarar işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenince bu huyundan vazgeçer sende kurtulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenince versin ya şimdi vermesin
+1 yılsöyle bunu ona.
00 YorumlaEvliliğe hazırlık :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) aynen
+1 yılnişanlından ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılHı oldu
+1 yılSahiplenmis
05 Yorumla
Soran+1 yılNormal bişi mi bunları yapması?
- +1 yıl
Nisan lanmisin zaten evlenincede eve Para getirmicekmi fazla büyütme
Soran+1 yılTamam o zaman
- +1 yıl
Sende ona Para ver yuvarlanir gidersiniz
+1 yılSok onu de kanki
07 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer bana kızıyor laf dinlemiyo ki
- +1 yıl
Ama kızılacak bişey değil bence
Soran+1 yılYani ama almadığım için kızıyor işte alıncada ben garip oluyorum
- +1 yıl
Parayı biriktirip ona hediye alabilirsin
Soran+1 yılBen kendim alıyom zaten verdiği paralarla hep pasta malzemesi alıp pasta yapıp ona yediriyorum :)
- +1 yıl
Hahah :) Allah bozmasın hep mutlu olun
Soran+1 yıl:) teşekkürler darısı başına
Deli misin sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ayıymıs sanki
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım harçlık veriyor ve sigaramı alıyor bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler