Sizce aradaki uyum nedir?
Olmaz
Olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düzenli ve titiz olan başak burcu kadını ve rahatına düşkün umursamaz halleri ile bir boğa burcu erkeği ne kadar biribirinin bu halleri dayanılmaz olsada boğa ve başak burçları mükemmel bir ilişki için yaratılmış iki burçtur bence.

Mükemmel bir uyum olabilir bu ilişkide ancak sorunlarda olacaktır, sorunlar olsa bile ikiside birbirlerini asla unutamazlar, ikiside hayatlarının aşkını bulduklarına inanır, kisi de toprak grubu olması, bu uyumda en büyük rolü var.
Sadakatin önemi büyüktür ve bir kez olsun bu duygu kaybolursa, taraflar ne kadar istese de geri dönüşü olmaz.

Bu ilişkide sadakat çok önemli yani ikiside zoru sever zoru ister, ikiside inat olur ancak bunun ay burcu var, güneş burcu var, yükselen burcu uyumu var, bunlarda önemlidir uyum için.

Bende başak burcuyum ve tek anlaşabildiğim burç boğa, oğlak, başak, su gurupları ve hava gurupları ile pek anlaşamıyoruz, biraz dengesizlik olduğu için, mesela balık ve ikizler burcu ile pek uyumlu olamıyorum biraz dengesizlik var balık burcunda, ikizleri zaten bilmeyen yok her şey var, dedikodu, ayak kaydırma, ikiyüzlülük, dengesizlik falan, ama boğa, başak, oğlak, böyle değildir, çok asil bir burçtur bunlar bence, asla ikiyüzlülük dengesizlik yapmazlar, her zaman net olurlar ve kararlı olurlar, dik dururlar, en ufak sarsılmada bile çok güçlü olurlar ve ayağa kalkarlar, mantıkları ile hareket ederler, tabiki yükselen burçları su gurubu ise arada gidip geldikleri olur, ama yine doğru kararı bulurlar.

işte başka kadını ve boğa erkeğinin uyumu böyle muhteşem olarak anlattım, ve uyumsuz olan hangi burç onlarıda anlattım, ben bu kadar biliyorum şekerim boğa ve başak uyumunu.😊
Teşekkür ederim.🌸
Asıl ben teşekkür ederim ❤️ yorumun için
Uyumlu olduğundan eminim. Hanımefendi bir arkadaş aşağıdaki yorumunda o kadar güzel ifade etmiş ki Başak ve Boğayı ki bu kadar da net anlatılamaz.
Cevap
3Cevap
Başaklar tuhaf ya çözemedim
Burçlara pek takılmam, olabilir.
Olur uyumlu
Burcunuza sokayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar