Barda tek bir gecede tanıyıp o gece belli şeyler yaşadıktan sonra o kızla ciddi düşünür müsünüz?
Ya da o kız hakkında ne düşünürsünüz?
Ya da o kız hakkında ne düşünürsünüz?
Genellikle öyle yerlerde tanıştıkları kızlarla sadece eğlence amaçlı takılır erkekler. Tabi istisna durumlar oluyor ama genellikle durum pek bizim gördüğümüz gibi olmuyor gözümüzden pembe gözlükleri çıkarmak lazım çünkü dünya ve dünyanın içinde olan insanlar toz pembe bulutların arasında değiller. Barda tanıştıkları kızlara evlilik gözüyle bakılmaz malum kız dediğin hanım hanımcık olmalı çünkü böyle bir durum söz konusu, dünya ne kadar değişse ise bazı kalıplaşmış şeyler değişmiyor.
Cevap
15Cevap
Zamanında öyle yakın olduğum biri oldu ama sonu hüsran.
Napim o k.. ya🤣🤣 kaç makinanin... Geçmiştir o😏😏
Bilmem hiç gitmedim düşünmezdim herhalde
Düşünmem ama güzeldi ev arkadaşı olur
Seviyorsam huyunu beğeniyorsam neden olmasın ki
Kız o kadar basitse yoluma bakarım aga
Amacı s! k! p atmak😂
Biriyle bara gitmesi zaten seni sevmediğini gösterir
Üzülme yaa böyle biri zaten seni gelecekte mutsuz ederdi ne yazık ki böyleleri pek sadık olamıyo
Rica ederim
Bara gitmedim bulunmadım öyle yerde
Ama oradakilerin en azından çoğunum amacı belli birlikte olmak v ben birlikte olan biriyle olmam istemem
İlla olmuştur bir şeyler ama bunu bilemezsin ki ysşamadım diyebilir
Sen yaşamadın galiba
Ya sen çok iyisin senin gibilerin kaldığını görmek beni mutlu ediyor😇
Ö zele gelme şansın var mı bir şey soracaktım 😗
Sen bi gel 🤭😂
Zamana bağlı ilerde belli olur
Sanmam. 🙄
Rica ederim de oradan birliktelik çıkmaz yani 🙄
Belli seyler yasadiktan sinra derken
Düşünmem
Sen yaşadın mı
Ne kadar ciddi
bahsettiğim kişi yani flörtüm bana karşı oluşturduğu izlenim kızlara çok fazla gönül bağı ile yaklaşmıyor yani bana öyle değil tabi ki amaa o tip kızlar onun dikkatini ciddi anlamda çekmez gibi hissediyorum böyle hissetsem bile tek gece orada olması kötü hissettiriyor o yüzden fikir almak istedim teşekkür ederimm
Neden olmasın tatlım
Daha önce olmuştum
Bence umutsuzluğa kapılma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?