çevremdeki arkadaşlarımın hepsi çokça kez sevilirken ben niye hiç sevilmedim be abi? bir kişi bile ya. ulan güzel çirkin hiç fark etmez tek bir kişi bile sevmez mi bir adamı? ulan onu geçtim hoşlanmaz mı? bunca sene yanıma gelip bana hal hatır soran, ufacık da olsa benle ilgilenen tek bir kız olmadı hayatımda be.
çok acıdır bu çok. belli etmiyorum, en azından etmemeye çalışıyorum bunu. arkadaşlarımdan biri ne zaman "falanca da beni seviyormuş lan" "falanca da hep yanıma geliyor beni seviyor galiba" dese hep bir burukluk olur içimde. işin tuhafı benim durumumda olan tek bir arkadaşım olmadı lan! yemin ediyorum olmadı. öyle yalnız ve farklı bir his yani.
ister istemez dert ediyorum işte. ne zaman aman boşver lan ne takıyorsun desem de kendime öyle olmuyor. sevmeyi çok iyi biliyorum da sevilmek işte. onu hiç bilmiyorum.
kızgınım bu duruma, hem kızgın hem de kırgınım...
çok acıdır bu çok. belli etmiyorum, en azından etmemeye çalışıyorum bunu. arkadaşlarımdan biri ne zaman "falanca da beni seviyormuş lan" "falanca da hep yanıma geliyor beni seviyor galiba" dese hep bir burukluk olur içimde. işin tuhafı benim durumumda olan tek bir arkadaşım olmadı lan! yemin ediyorum olmadı. öyle yalnız ve farklı bir his yani.
ister istemez dert ediyorum işte. ne zaman aman boşver lan ne takıyorsun desem de kendime öyle olmuyor. sevmeyi çok iyi biliyorum da sevilmek işte. onu hiç bilmiyorum.
kızgınım bu duruma, hem kızgın hem de kırgınım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Vardır sen mefak etme. platonik bile olsa seni gizliden seven veya beğenen olmuştur sadece açılmamıştır bu arada yaşın kaç?
20 ye girecrgim bir kaç aya
4 aya
Tamam daha var benim sevdiğim cocugada daha önce kimse acilmamis 21 yasinda hic bir kiz selam bile vermemis o ortamin sessiz arkadassiz cocuguydu sonra dayanamadım açıldım 2 yıldır sevgiliyiz ve o da artık çok eğlenceli ve konuskan biri doğru zamanda herşey önüne çıkar
Bende de aynı bana da hicbir kız selam vermedi seni sevgilin sansloymis ama herkesin başına gelmez hatta yüzde 90 'ın başına gelmez bu
Kızlar ezik olarak görür bizim gibi erkekleri
O da şaşırıyor bende cok teklif almama rağmen asla sevgili yapmam asla bir erkege o gözle bakmam diyen kızdım hatta arkadaslarim. durup durup buna mi baktin tipe bak vs kırıcı şeyler söylediler ama sevince öyle olmuyor o bile ona nasil baktığımı soruyor hep ama bana göre dünyanın en güzel insanı o ve onu asla birakmam ihanet etmem cok iyi biri kalbin temizse herşeyin en iyisi seni bulur
Onlar kız değil ego düşüklüğü yaşayan süt dilimleri kimseyi düşük gormeyen biriyle karsilasirsin umarım
Bak işte...
Benim tipim iyi ama boyum 1,71 falan sevgilim olursa arkadamdan bu cüceye mi bakmış falan derler kesin
Ohoo milletin agzina bakacaksan unut sen bunları kime ne ya sanada senden kisa bir kiz bakar boşversene
Vallahi ne bileyim cidden çok kötü bir olay hicbir kız teklif etmez mi ya hadi teklifi geçtim gelip bir konuşmak istemez mi?
Yemin ediyorum şişman obez kıza bike yürüyen erkek oluyor ama ben bu kadar bakimliyim kaliteli giyiniyorum fuzgun konuşuyorum hiç seven olmadı neden, kısayım d
Cok gerekleri yok salla
Artık dayanamıyorum 8 yıl oldi ergenliğe gireli bende değer görmek istiyorum bende beğenilmek istiyorum en azından bir kez gidip boy ameliyati olacağım
Once bir psikaytriye git mk
Neden