17 yıl evli kalıp , eşinin isteğiyle boşanan bir erkeğin hayatıyla ilgili hiçbir değerlendirme yapmadan, yaşadıklarını tartmadan, kısa süre içinde tekrar evlenmek istemesinin altında yatan nedenler nelerdir?
İşi gücü aklı olan bir erkek, hiç zaman kaybetmek istemeden yeniden evlenmeyi neden ister?
(Cinse. lik demeyin, istedikten sonra evlenmeden de bunu karşılayabilecek biri.)
İşi gücü aklı olan bir erkek, hiç zaman kaybetmek istemeden yeniden evlenmeyi neden ister?
(Cinse. lik demeyin, istedikten sonra evlenmeden de bunu karşılayabilecek biri.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ya da x eşinden intikamını almak istiyor ya da alıştığı aile huzuru be ortamını tekrar istiyor
Aile huzuruna insan hemen nasıl erişsin? Evlenmek demek aile huzuru mu demektir?
Bazı insanlar hazıra alışmış. Bir süre yuva ortamına alışan adam birden bire yalnız yaşaması zor onun için biran evvel evlenip yeniden alıştığı huzura kavuşmak ister. Öbür türlü anasının evinde misafir gibi yaşar
Anasının evinde değil ki.
İşte boşandıktan sonra yalnız yaşaması zor yemek çamaşır temizlik çocuk herşey hazır buluyordu aynı zamanda onu düşünen bir eş vardı. Senin bahsettiğin adam cinsellik çin evlenmediğini söyledin demekki ya intikam ya da hazır aile ortamı.
Kadın ona eski olan her şeyi unutturmuştur belki
17 sene bir insandan soğumak için gayet yeterli
Hangi kadın unutturuyor anlamadım ki. Ortada kadın yok. evlenmek isteği var.
Kadın var sandım
Öyleyse eşini pişman etmek istiyor olabilir ya da cinsellik sevdası
Evlenmeden cinsellik olmuyor mu
Müslüman ise olmaz zina olur
Dindar olabilir
Dindar? Dindar olunca ne oluyor
Güldürmeyin. Müslüman ve evli olan erkenlerin yüzde 98i zina yapıyor zaten.
Erkeklerin
Düzenli hayat yaşama isteğinden dolayı
Düzenli hayatı insan hiç tanımadığı biriyle nasıl yaşamak ister?
Tanıdığı kadarıyla nor veriyor dekek ki zaman kaybetmek istemiyor olabilir. Alışmış düzenli hayata ve yeniden istiyor o sebeple acele ediyor bence
Nor veriyor ne demek.
Not yazacaktım
Neye not vermek
Hani sen diyorsun ya neden tanımadan acele ediyor diye bende diyorum ki tanıdığı kadarıyla kısa sürede not verip karar alıyor demek ki bir an önce eski düzenli hayatına geçmek için
Çamaşırını bulaşığını yemeğini hazırlasın diye
Bunları her kadın yapmaz ki.