Aşk İlişkileri 100 kilonun üzerindeki kadınlardan hoşlanan var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle kadınlarla evlenen var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel 100 kilonun üzerindeki kadınlardan hoşlanan var mı? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kilolu kadınlarda. Hoşlanan var tabi lakin 100 kilo çok kötü durar. Kilolu ve aşırı kilolu arası olabilir. Mesela 168 boya 88 kilo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim boyum 183 Yorumla Peugeot90 +1 yıl 183 100 kilo normaldir. Ben 188 95 im. Gayet normalim kilolu gözükmüyorum. Yani sen o boyla 100 kilo balık etli sayılırsın. Yani sevdiğim sınıftasın :) Yorumla Soran +1 yıl 125 kiloyum Yorumla Peugeot90 +1 yıl Görünüşün nasıl? Demek istediğim kilo var yakışır Yorumla
Histenge12 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hoşuma gider. Reddetmem. Birlikte de olurum. Ama sağlık için zayıflamalıdır. Birlikte olunursa çok destek olurum zayıflaması için. 0 0 Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Maalesef çoğu kişi sevmez. Boyun iyiyse kilo vermeye bak. Verebilirsin imkansız değil 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ya vok saçma değil mi kadının boyu anca 185 ya da 190 olmasi lazim 100 kilo ne ya bir kadının kendine duyabileceği en ağır hakaret 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öyle kadinla yattim çok istekli azgin oluyorlar içine girmesi harika oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben wvliyim ama evlenirdim böyle biri ile sorun etmwm fiziği falan 0 0 Yorumla
ŞARJ_KABLOSU Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl * . cığını suratıma daya ve orda soluksuz kalıp öleyim sdiyen biri varsa! 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Ben hoşlanıyorum sen öylemisin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben evliyim😂😂 Yorumla ca_nnnnnn +1 yıl Bende evliyim kilon 100 üzerimi seninde Yorumla Soran +1 yıl Evet 127 kiloyum kocam 65 kilo😂😂 Yorumla ca_nnnnnn +1 yıl Ne güzel eğer kiloların kalçan ve baldırındaysa harikasın demektir Yorumla Soran +1 yıl Siz kaç kilosunuz Yorumla ca_nnnnnn +1 yıl Ben 88 kiloydum göbekkiyim😂 Yorumla Soran +1 yıl Eşin kaç kilo😂😂 Yorumla ca_nnnnnn +1 yıl 65 zayıf o iyimiyiz sence yaşın kaç tam Yorumla Soran +1 yıl 44 Yorumla ca_nnnnnn +1 yıl Özelden konuşma imkanı var mı seninle tanışmak istiyorum Yorumla
m02p00001 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Evlenen var zevk meselesi 0 0 Yorumla
Ezobezo Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben 127 kiloyum evliyim Yorumla Ezobezo +1 yıl Allah mesut etsin Yorumla
Umutsuzkadin99 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Zor ama imkansız degil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben 125 kiloyum 25 yıldır evliyim Yorumla Umutsuzkadin99 +1 yıl Zor dedim zaten imkansiz demedim ne mutlu size ki 25 yildir evlisiniz Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Boyda önemli ama ya 0 1 Yorumla gacar4886 +1 yıl Birde ona yetip yetememe sorunu var düşününce Yorumla
konuşanvakvak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Hoşlanmıyorum. 0 0 Yorumla
dalton54 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Sadece öok dar olduklarını duydum. Hoşuma gitmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 90 civarında olur 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla Soran +1 yıl 125 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki sana yakışıyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiminde çok çekici oluyor Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sence 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ben 125 kiloyum evliyim😂😂 Yorumla trntrk38 +1 yıl Evlenince mi aldın kiloyu Yorumla Soran +1 yıl 90 kiloydum evlendiğimizde zaten 😂😂 Yorumla trntrk38 +1 yıl Boyun kaç 😂 Yorumla Soran +1 yıl 184 Yorumla trntrk38 +1 yıl Hey maşallah 😂😂 o zaman baliketli sayılırmşsin evlenirken Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 😂😂 Yorumla trntrk38 +1 yıl Allah nasip ederse kaç kilo olucan😂 Yorumla
ıIı-Hestia-ıIı Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kuzenim evlendi😃 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kac kilolar 😂😂 Yorumla ıIı-Hestia-ıIı +1 yıl Yalan soylemeyim tam kilolarını bilmiyorum gelin 100 küsur ama kuzenim baya fit biri😃 Yorumla Soran +1 yıl Bende 125 kiloyum kocam 65 kilo😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenini döverdir o 😂😂 Yorumla ıIı-Hestia-ıIı +1 yıl Ailenizden huzur mutluluk eksik olmasın 🙏☺️ Yorumla Soran +1 yıl Benim için sıkıntı yok ben mututluyum😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kilolu kadınlarda. Hoşlanan var tabi lakin 100 kilo çok kötü durar. Kilolu ve aşırı kilolu arası olabilir. Mesela 168 boya 88 kilo
Benim boyum 183
183 100 kilo normaldir. Ben 188 95 im. Gayet normalim kilolu gözükmüyorum. Yani sen o boyla 100 kilo balık etli sayılırsın. Yani sevdiğim sınıftasın :)
125 kiloyum
Görünüşün nasıl? Demek istediğim kilo var yakışır
Hoşuma gider. Reddetmem. Birlikte de olurum. Ama sağlık için zayıflamalıdır. Birlikte olunursa çok destek olurum zayıflaması için.
Maalesef çoğu kişi sevmez. Boyun iyiyse kilo vermeye bak. Verebilirsin imkansız değil
Ya vok saçma değil mi kadının boyu anca 185 ya da 190 olmasi lazim 100 kilo ne ya bir kadının kendine duyabileceği en ağır hakaret
Öyle kadinla yattim çok istekli azgin oluyorlar içine girmesi harika oluyor
Ben wvliyim ama evlenirdim böyle biri ile sorun etmwm fiziği falan
* . cığını suratıma daya ve orda soluksuz kalıp öleyim sdiyen biri varsa!
Ben hoşlanıyorum sen öylemisin
Ben evliyim😂😂
Bende evliyim kilon 100 üzerimi seninde
Evet 127 kiloyum kocam 65 kilo😂😂
Ne güzel eğer kiloların kalçan ve baldırındaysa harikasın demektir
Siz kaç kilosunuz
Ben 88 kiloydum göbekkiyim😂
Eşin kaç kilo😂😂
65 zayıf o iyimiyiz sence yaşın kaç tam
44
Özelden konuşma imkanı var mı seninle tanışmak istiyorum
Evlenen var zevk meselesi
Komşumuzun oğlu evlendi
İyiymiş 😂😂
Vardır
Ben 127 kiloyum evliyim
Allah mesut etsin
Zor ama imkansız degil
Ben 125 kiloyum 25 yıldır evliyim
Zor dedim zaten imkansiz demedim ne mutlu size ki 25 yildir evlisiniz
Boyda önemli ama ya
Birde ona yetip yetememe sorunu var düşününce
Balik olsun benim olsun
Hoşlanmıyorum.
Sadece öok dar olduklarını duydum. Hoşuma gitmiyor
90 civarında olur
Sen kaç kilosun
125 kilo
Belki sana yakışıyordur
Kiminde çok çekici oluyor
Sence
Bilmem ben 125 kiloyum evliyim😂😂
Evlenince mi aldın kiloyu
90 kiloydum evlendiğimizde zaten 😂😂
Boyun kaç 😂
184
Hey maşallah 😂😂 o zaman baliketli sayılırmşsin evlenirken
Olabilir 😂😂
Allah nasip ederse kaç kilo olucan😂
Kuzenim evlendi😃
Kac kilolar 😂😂
Yalan soylemeyim tam kilolarını bilmiyorum gelin 100 küsur ama kuzenim baya fit biri😃
Bende 125 kiloyum kocam 65 kilo😂😂
Kuzenini döverdir o 😂😂
Ailenizden huzur mutluluk eksik olmasın 🙏☺️
Benim için sıkıntı yok ben mututluyum😂😂
Neden ki