Selamlar. İlk defa böyle bir soru soruyorum. 3.5 yıldır süregelen çok sağlıklı bir ilişkim var. Aramızda kısıtlama yalan ihanet vs hiç olmadı. Ciddi bı ilişkimiz var aileler biliyor. Sevgilim ile maalesef uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz uzun zamandır yaklaşık 1.5 2 yıldır falan. Mesajda gayet ilgili sürekli yazar eder ama telefonla konuşmak istemiyor. Hiç aramıyor ben arayınca açmıyor. Hatta bazen kulaklık uzakta diye ses kaydı atmama bile laf ediyo şakayla karışık.
Zaten mesafe ilişkisi bunu canlı tutmamız gerekirken telde bile konuşmuyor oluşumuz çok can sıkıcı. Sorduğumda sınavları bahane ediyo. O zaman mesaj da atma meşgulsen diyorum. O zaman da "dersi pcden çalışıyorum web whatsaptan sana yazabiliyorum" falan diyor. Artık gerçekten çok sıkıldım. Bazen ailesinden cekindigini söylüyor apartmanın damına çık ara markete git ara diyorum. "Bizim apt dam yok çatı var, market alışverişini babam yapıyor, apartmanda korona var" vs diyor. Ay resmen demek istediğimi asla anlamıyor.
Sevgilimin kokusunu sesini hareketlerini yüz ifadelerini her şeyini unuttum. Mektup arkadaşı gibiyim. Neden böyle sizce?
Zaten mesafe ilişkisi bunu canlı tutmamız gerekirken telde bile konuşmuyor oluşumuz çok can sıkıcı. Sorduğumda sınavları bahane ediyo. O zaman mesaj da atma meşgulsen diyorum. O zaman da "dersi pcden çalışıyorum web whatsaptan sana yazabiliyorum" falan diyor. Artık gerçekten çok sıkıldım. Bazen ailesinden cekindigini söylüyor apartmanın damına çık ara markete git ara diyorum. "Bizim apt dam yok çatı var, market alışverişini babam yapıyor, apartmanda korona var" vs diyor. Ay resmen demek istediğimi asla anlamıyor.
Sevgilimin kokusunu sesini hareketlerini yüz ifadelerini her şeyini unuttum. Mektup arkadaşı gibiyim. Neden böyle sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece teli sevmiyordur pek takma bu kadar anlaşın haftada 1 kez görüntülü konuş illa zaman ayırsın öyle dersen kabul eder
Onu da yapmıyor ki tek istediği mesaj
Birkaç ay önce söyledim tamam haklısın falan dedi aynı devam etti. Bugün gene sinirlendim aynı şeyleri söyledim gene haklısın arayacağım konuşalım vs dedi bakalım arayacak mi. Ayda 1 kez falan anca konusuyoruz telde
Sen ara açmadığında koz müsaitken sen ara o zaman de
Ya işte güya hiç müsait olmuyormuş. Dersi varmış falan filan. Dersin varsa mesaj da atma o zaman dimi ama. Sürekli yazabiliyor günün her dakikası
Bunlar gayet normal ten teması olmazsa soğuma olur uzak mesafesiniz zaten. Biraz soğumuş gibi sende üstüne gitme.
Mesajda soğuk davranmıyor gayet normal sohbetimiz. Sorun telde konusmakta
Ya ne saçmalamış bu cidden. İnsan sevdiğinin sesini hiç mi özlemez. Kulaklık orda değilmiş.. Aç kısık seste kulağına daya öyle dinle. La havle ya
Ya kısa yaz Allah için Ya roman mı yazdın üşenmeden
Of okuma istemiyorsan kardeşim silah mı dayıyoruz kafana
Haklsın
Bununla hayat geçmez bırak kaybettiğin yıllarına yanarsın anca
Ya tek sorun bu. Başka sorunumuz olsa valla acımam ayrılırım ama sırf telde konuşmuyor diye tek sebepten de ayrılmak saçma geliyor
Ama böyle bir ilişki mantıklı mı
Ya sinek küçük ama mide bulandırıyor derler ya tam öyle bir durum
Sen bilirsin
Kimi insanlar telefonda konuşmayı hiç sevmez bende sevmiyorum belkide sadece telefonda konuşmayı sevmediği için konuşmuyordur hemen kötü düşünmeye gerek olmadığını düşünüyorum
Sevmediğini söylemedi bu zamana kadar. Söylese bir şey demem zaten
Manita yapmış senin ki
Ay saçmalama ona kendimden daha çok güvenirim
Peki o zaman bekleyip görelim erkek çocuğunun da bu kadar anne babadan çekinmesi sence normal mi her fikrine bahanesi var
Telde konuşmama sebebi ne olabilir ki manita bile yapmış olsa? Ayrıca sadece bana yazdığı zamanlar çevrimiçi. Ekstra aldatmaya ilgili 1 gram suphem yok
Çoğu kişi mesaj yerine konuşmak ister sesli görüntülü ama seninki sadece mesajlaşmak istiyor çok saçma değil mi
Saçma işte ama aldatmaya dair başka bir durum yok
Ben senin yerinde olsam olur olmaz yerde görüntülü ararim yahu hicmi seni gormeyi ozlemez sesini ozlemez
Foto at falan diyor da konuşma şeklini istemiyor
Özel konulara giriyor mu peki? Foto neden istiyor ki? Istese sen görüntülü konusmuyormusun
Hayır aramızda öyle sexting durumları yok bahsettiğim şey de o değil zaten normal konuşmak normal foto
Buda garip mesala ne bilim ben garipsedim bu ilişkiyi
Bu da böyle bir ilişki hocam
Işte garip aslin da ilişkide seni isteyen hiç bir yani yokki
Bu uzaklıktan kılmış olabilir mi
Sıkılmış*
Uzaklık elimizde değil ki virüs var. Aile faktörü var. Mesafemiz 12 saatlik bı mesafe. Mesajda hiç sıkılmış davranmıyor gayet ilgili, ama bu telde konuşma konusunda ciddi sıkıntılar var. Artık uzaklaşmaya başlıyorum ama bitirmek de istemiyorum ihanet aldatma 3. sahis yalan vs böyle büyük sebepler yok. Kafam çok karışık
Telefonda konuşma konusunda hep mi böyleydi. Son zamanlarda mı böyle olmaya başladı
Genel olarak böyleydi ama bu kadar değildi. Mesela üni deyken de buluşma konusunda hep ben söylerdim. Derslerini çok fazla önemsiyor hep bölüm 1. si sürekli ders çalışıyor ve yoğun ağır bı bölüm okuyor. 2 yüksek lisansı aynı anda yapıyor mühendislik alanında. Haklı olarak kolay değil biliyorum ama mesaj atabilecegi zamanı telefona ayırmasını istiyorum ben. 10 mesaj atacağına 3 5 dakika telde konuşalım diyorum hep bahane ya. Yok şarjda oluyor pcde daha rahatım, yok ailem var falan filan. Sanki ayıp bişe konuşucaz alt tarafı napiyosun nasılsin falan ya
Senin onu özlediğin kadar o seni özlemiyor
Ya mesajda 4x4lük birisi kafam allak bullak artık gerçekten madem ozlemiyor neden sürekli mesaj atıyor o zaman anlam veremiyorum. Ozluyorsa neden konusmak istemiyo çok saacma
Erkekleri çözebilirsen bana da anlatır mısın
😀😀 cozersem mutlaka. Bı de kadınları anlamıyoruz derler asıl kendileri anlaşılmıyor
Kesinlikle öyle. Onların anlamlandırılamayan davranışları çok daha fazla.
Özelden yazar mısın bi
Seni üzmek istemem ama aramıza hoş geldin
Yalnızlar kulübü mü
Maalesef
Valla yalnızlıktan hiç rahatsız olmam ya her ilişkim yalnız kalmak istediğim dönemde basladı zaten bı ağız tadıyla yalnız kalmadık
Kişiden kişiye değişir ben sevmem ama kadeeeerrr