Arkadaşlar bugün nişanlım ile görüştük... Fakat vaya şaşırdım çünkü sarılınca saçlarımla oynadı, beni iyice sahiplendi sıkı sıkı sarildi sen benimsin dedi!! Yanağımdan öptü neyse en çok şaşırdığım nokta hiç yapmadığı için boynumu öptü 😳 bir erkek neden böyle yapar ki? Bende iyice sarıldım ve kirli sakalı var sakaliyla oynadım tepki de vermedi seviyorum sakalın ile oynamayi dedim güldü olsun aşkım dedi 😳 ? Neden tutup boynumdan öptü bu şimdi? Sakali ile oynamama neden tepki vermedi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de saçların güzel kokuyor güzel kokuyorsun aşkım dedi 😳
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 😬
Arkadaşlar nişanlım neden böyle davrandi ilk defa?
Ya bi de bir ara kardeşi aradi bunu telefonda konuşuyordu kafam boynundaydi o ara ben çekilecek gibi yaptım rahat etsin diye tuttu bırakmadı 🙄 hatta sonra annesi aradi misafirliğe gitmek için hadi gec kalmayalım annenler bizi bekliyor dedim bana tutup Ben daha doyamadım bırakmak istemiyorum simdi iyim biraz daha sarılayım sonra gidelim dedi 😳
Ayyy ciddi mi kiz? 🤔 olabilir de ha önce hiiic sarılmadı sonra sarildi sarılmadan duramıyor ellerimi tutmazdı simdi bırakmıyor opmezdi simdi üst üst kac kere öptü boynumdan bile öptü harbiden yavaştan yavaştan yaklaştı he
Yok ben aksine tutup ona biliyorsun ben bu zamana kadar hiç birsey yaşamadım çoğu ilklerim seninle olucak dedim utangaç bir kizim ben biliyorsun dedim yavaş yavaş beni açsan iyi olur dedim ki düğün gecesinde zorluk cekmeyim dedim. Oda ben tepki verirsin çekinirim diye dikkat ediyordum deyince şey yapamıyorum dedi bende en son merak etme istemezsem zaten tepkimi koyarım dedim 🙈☺
Yani evet bugün değişti bende şaşırdım ama ona kendimi yakin hissettim en son annesi telefon etmişti misafirliğe gidecektik. Artik gidelim bak annenler bekliyor dememe rağmen yok ben daha doyamadım biraz daha sarılayım sana sonra gideriz dedi🙄
Iyi de benim nişanlım ilkim sayılır ben hiç bir erkek ile bu kadar yakin olmadım ki Arabaya doğru giderken ilk defa bu sefer ben elinden tuttum ki zannedersem hosuna gitti yüzüme baktı gülümsedi bırakmadı
Anlıyorum tabiki haklısın ki zaten ilerde eşin olacak o yüzden böyle yavaş yavaş geçiş dönemleri anları olur ve bunlar güzel şeyler farklı heyecanları hissiyatlar uyandırır insanda
Benim yapım utangaç zaten ama dedim ona da ben böyle bir erkeğe sarılacak bir kiz değildim dedim oda tutup bir zahmet bari benimle yapma dedi yoo yapmıyorum dedim
Utangac olmak sevdigin adami arzulamayacagin seks yapmayacagin anlamina gelmiyor. Utanmak karakterle alakalı bir durum. Seks duygular ve icguduyle alakali. Ha istegin yoksa cinsel sağlık sorunlarin olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Artık ilerliyor ilişkiniz neden olacak canım 😄 Çocuk gibi seksek oynayacak değilsiniz romantik anlar başlıyor 😁
Baya şaşırdım ama
Siz kızlar da gerdek gecesi beni neden s*kti diye soru atacaksınız utanmasanız. Sarılmış , öpmüş ne yapsaydı tokat mı atsaydı
boyun senin ana kokunun en çok yoğun olduğu bölge 😀 o bunu biliyor olabilir 😀
Aynen bi de tutup bana saçların güzel kokuyor güzel kokuyorsun demesin mi? Bir utandim
niye utandın nişanlın o senin güzel bişey demiş :)
Ay bilmem ki 🙈🙈😂😂
ilk kez mi öptü bu cengaver seni 😀
Yok yanağımdan öperdi de bugün gibi saçlarımla baya oynaması, sıkı sıkı kendine çekip sarılması, boynumdan öpmesi ilk oldu 🙈
çok masumsunuz :) çok güzel
Bilmem 🙈♥️
enişte seni evliliğe hazırlıyor 😀😁
Ya bi de bir ara kardeşi aradi bunu telefonda konuşuyordu kafam boynundaydi o ara ben çekilecek gibi yaptım rahat etsin diye tuttu bırakmadı 🙄 hatta sonra annesi aradi misafirliğe gitmek için hadi gec kalmayalım annenler bizi bekliyor dedim bana tutup
Ben daha doyamadım bırakmak istemiyorum simdi iyim biraz daha sarılayım sonra gidelim dedi 😳
yakında dudağa da yaklaşır bu demedi deme 😂😂😂 enişte bir den açılan koşan tay gibi yardırıyor 😂
Ayyy demeeeee 🤫 bi de öperken ilk öptüğü zamanlar yanağımdan öper geçerdi simdi üst üste baya öpüyor 😳
uyanık işte yanaktan dudağa doğru gelecek ya da aniden de öpebilir bilemem ama seninkisi yavaş yavaş ilerliyor gibi geldi banaa 😂😂😂😂
Ayyy ciddi mi kiz? 🤔 olabilir de ha önce hiiic sarılmadı sonra sarildi sarılmadan duramıyor ellerimi tutmazdı simdi bırakmıyor opmezdi simdi üst üst kac kere öptü boynumdan bile öptü harbiden yavaştan yavaştan yaklaştı he
düğün ne zaman?
Ekim de insAllah
ekime kadar bekleyemez o 😂😂😂
Nasil neyi bekleyemez?
öper yani
Yok ya deme 😳
istemiyorsan şimdiden söyle bence imada falan bulun da yapmasın bi hareket
Yok ben aksine tutup ona biliyorsun ben bu zamana kadar hiç birsey yaşamadım çoğu ilklerim seninle olucak dedim utangaç bir kizim ben biliyorsun dedim yavaş yavaş beni açsan iyi olur dedim ki düğün gecesinde zorluk cekmeyim dedim.
Oda ben tepki verirsin çekinirim diye dikkat ediyordum deyince şey yapamıyorum dedi bende en son merak etme istemezsem zaten tepkimi koyarım dedim 🙈☺
ee tamam işte sen beni alıştır yavaş ol demişsin o da yavaşca yaklaşıyor 😀
Hmm olabilir evet bende diyorum noluyor buna 😂
Ilişkiniz boyut atlıyor...👍👍
Boyut atlıyor derken? Ne alaka
Evliliğe daha fazla hazırlamış kendini
Daha düğüne 4,5 ay var ya
Olabilir ki bu engel değil
Hmm oda doğru
Yanı yavaş yavaş değişiyor bazı şeyler
Yani evet bugün değişti bende şaşırdım ama ona kendimi yakin hissettim en son annesi telefon etmişti misafirliğe gidecektik. Artik gidelim bak annenler bekliyor dememe rağmen yok ben daha doyamadım biraz daha sarılayım sana sonra gideriz dedi🙄
Nişanlın bence daha yakın olmanızı istiyor bence sende olumlu yanıt verirsen (davranışlarınla) daha mutlu olacağınıza eminim.
Daha fazla yakın derken?
Sana bir adım gelmiş bak o doğrultuda sende bir adım atabilirsin
Nasil adım aticam ben 🤔
🤦♂️ nişanlın in yaptığı gibi işte...
Iyi de benim nişanlım ilkim sayılır ben hiç bir erkek ile bu kadar yakin olmadım ki
Arabaya doğru giderken ilk defa bu sefer ben elinden tuttum ki zannedersem hosuna gitti yüzüme baktı gülümsedi bırakmadı
Anlıyorum tabiki haklısın ki zaten ilerde eşin olacak o yüzden böyle yavaş yavaş geçiş dönemleri anları olur ve bunlar güzel şeyler farklı heyecanları hissiyatlar uyandırır insanda
Kesinlikle öyle
Yanı işte bu yüzden 2 tarafta mutlu olur
Evet
👍👍
Hadi iyisin 🤣🤣
Eee alışma aşamaları kötü mü
Yok da nisanliyiz ama
Tamam fazla bisi yapmamış sakin
Yok bi de yapsin
Sen bilicen onu 😄
Her şeyin bir yeri bir zamanı var
Artik baya baya arzuluyor seni
Yokk artik
Gerdek harika geçecek 😀 niye yok artık gibi sacma bir cevap verdin?
Yok yani bu davranışları ile baya arzulamak ile anlamadim da
Kocan olacak kezban gibi davranma sakın
Kezban derken?
Çekimser isteksiz
Benim yapım utangaç zaten ama dedim ona da ben böyle bir erkeğe sarılacak bir kiz değildim dedim oda tutup bir zahmet bari benimle yapma dedi yoo yapmıyorum dedim
Utangac olmak sevdigin adami arzulamayacagin seks yapmayacagin anlamina gelmiyor. Utanmak karakterle alakalı bir durum. Seks duygular ve icguduyle alakali. Ha istegin yoksa cinsel sağlık sorunlarin olabilir.
Kardeşim ben daha o haltları yemeden ne anlayacak isteği Allah Allah
Bisey demiyorum nasil istiyorsan oyle yap
altında bir şey arama
Libidosu yükselmiş gibi geldi
🤦♀️🤦♀️
Yokluk da ne yapsın
Olabilir nisanlin.
Ne var bunda