Aşk İlişkileri Ben hiç ağızdan öpüşmedim ağızdan öpüşmemiş bir erkek kezbanmıdır😂? sanalSekizO Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Öpüşen anlatsın nasil bi his Güncellemeler+1 yıl Slmm Ben hiç ağızdan öpüşmedim ağızdan öpüşmemiş bir erkek kezbanmıdır😂? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bende hiç ağızdan öpüşmedim , nasıl oluyor french Kiss gibin mi😄Kezban Olmazsın bu senin tercihin kimseyi ilgilendirmez 1 0 Yorumla
Pmk1993 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Evlendiğinde öğrenirsin, bakarsın nasıl bir hismiş. 4 5 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Neden okadar bekleyeyim ki şimdi istiyom ben ağız istiooom😭😭😭 Yorumla Pmk1993 +1 yıl Günah işlemeyin len 😒 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Deistim bana sebest😂🤣 Yorumla Pmk1993 +1 yıl 🤔😕😒 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Aman be buranin tadını çıkarak bari sanki Allah bizi cennetinemi koyacak peygamberi evliyası anca sığar ü hü hüü Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. öpüştüm gayet güzel bir his, öpüşmek = sesk benim için böyle hissettiriyor. dilimizdeki hisleri küçümsemeyin 5 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. hissi falan yok olum dudak oynatıyorsun belki dilini sokuyorsun arada bu yani ben hiç his falan hissetmedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok güzel bi his ama herkes öpüşmek zorunda değil, hiç öpüşmemiş olmakta normal sayılır 2 0 Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ağızdan öpüşmek ne mk. Kimseyi dudaktan öpmemek dersin. Kezbansın dağ ayısı 0 3 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Ayı babandir bebekim Yorumla LeydiStark +1 yıl Kardeş değiliz Yorumla sanalSekizO +1 yıl Yallah💋 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Evet bende hiç yaşamadım o duyguyu hatta bence gurur duymalıyız temiz kaldığmız için 0 0 Yorumla
zeynep9694beren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Yalan söyleme çok ayıp 1 1 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Nerden bildin😂😂 Yorumla
entelkadiiin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ilkinde kötü öpmezsin inş 1 2 Yorumla sanalSekizO +1 yıl İkinci iyi nasıl olur peki 😂 Yorumla entelkadiiin +1 yıl Nasil anlatıyım sjjdjs mesela iğrenç olacak ama salyana dikkat et dkkdkd kıza abanma yokluktan çıkmış gibi sjjdjs onun dışında dilini dudağını kullanıyorsun zaten öğrenilecek neyi var Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 10 yaş muhabbetine geri döndük hahsahsajs 1 1 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Hüğğ🥺😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnanılmaz güzel bir his bence gerçekten hiçbir olay bu hissi yaşatmıyor ve insanın yaptıkça yapası geliyor. Önemli olan kiminle yaptığı :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Banada tiksinç geliyor 2 8 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Bakımlı güzel dili ve dişi olsada mi mesela castin biber öpse ağzını? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O adamı beğenmiyorum ki Yorumla sanalSekizO +1 yıl Tamam kimi begeniyorsan en yakişiklisini mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendiklerim o anlamda çekmiyor beni 🤷 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Valla inş senin gibi bı karı denkgelmez bana 😂boşarim öpüşmezse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salya tatmak ne kadar güzel olabilir ki Yorumla sanalSekizO +1 yıl Bilmem işte ama güzel gibi geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sdece kendi agzının mikropların taşıyan erkektir 1 3 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Ya bı git saçmalama erkeginde kadının da kötüsü vardır erkek düşmanlığı seninki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi kotuyle alakası yok herkesin agzının kendisine göre mikrobu var Yorumla sanalSekizO +1 yıl Temizlik hastası anladım 😂mikrop olsun n'olacak herkes ölecek ondan mı korkak karimizi opmeyekmi Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ağızdan öpüşmek 1 1 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Dudaktan yani 😂😂😂 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl öpüşen yok 1 1 Yorumla sanalSekizO +1 yıl 😬😬 Yorumla
Aysuuunazzzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl At yalanı 😂😂 4 1 Yorumla sanalSekizO +1 yıl 🤫🤫🤫🤫🤫çaktirma Yorumla
Sonterlikfırlatıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 108 +1 yıl Değildir maşallah peygamber sabrı gibi ama 1 0 Yorumla
patatesmahmut Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen burundan öpüş kardeşim 0 0 Yorumla
Seymamom Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Eksiktir. 5 3 Yorumla sanalSekizO +1 yıl Ne eksiktir kiuz Yorumla Seymamom +1 yıl Yaşanması gerekir Yorumla sanalSekizO +1 yıl Aynen ya saatlerce dudağı bırakmadan öpmek istiyom 😭😭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende hiç ağızdan öpüşmedim , nasıl oluyor french Kiss gibin mi😄
Kezban Olmazsın bu senin tercihin kimseyi ilgilendirmez
Evlendiğinde öğrenirsin, bakarsın nasıl bir hismiş.
Neden okadar bekleyeyim ki şimdi istiyom ben ağız istiooom😭😭😭
Günah işlemeyin len 😒
Deistim bana sebest😂🤣
🤔😕😒
Aman be buranin tadını çıkarak bari sanki Allah bizi cennetinemi koyacak peygamberi evliyası anca sığar ü hü hüü
öpüştüm gayet güzel bir his, öpüşmek = sesk benim için böyle hissettiriyor. dilimizdeki hisleri küçümsemeyin
hissi falan yok olum dudak oynatıyorsun belki dilini sokuyorsun arada bu yani ben hiç his falan hissetmedim
Çok güzel bi his ama herkes öpüşmek zorunda değil, hiç öpüşmemiş olmakta normal sayılır
Ağızdan öpüşmek ne mk. Kimseyi dudaktan öpmemek dersin. Kezbansın dağ ayısı
Ayı babandir bebekim
Kardeş değiliz
Yallah💋
Evet bende hiç yaşamadım o duyguyu hatta bence gurur duymalıyız temiz kaldığmız için
Yalan söyleme çok ayıp
Nerden bildin😂😂
Ilkinde kötü öpmezsin inş
İkinci iyi nasıl olur peki 😂
Nasil anlatıyım sjjdjs mesela iğrenç olacak ama salyana dikkat et dkkdkd kıza abanma yokluktan çıkmış gibi sjjdjs onun dışında dilini dudağını kullanıyorsun zaten öğrenilecek neyi var
10 yaş muhabbetine geri döndük hahsahsajs
Hüğğ🥺😂
İnanılmaz güzel bir his bence gerçekten hiçbir olay bu hissi yaşatmıyor ve insanın yaptıkça yapası geliyor. Önemli olan kiminle yaptığı :)
Banada tiksinç geliyor
Bakımlı güzel dili ve dişi olsada mi mesela castin biber öpse ağzını?
O adamı beğenmiyorum ki
Tamam kimi begeniyorsan en yakişiklisini mesela
Beğendiklerim o anlamda çekmiyor beni 🤷
Valla inş senin gibi bı karı denkgelmez bana 😂boşarim öpüşmezse
Salya tatmak ne kadar güzel olabilir ki
Bilmem işte ama güzel gibi geliyor
Bilemiyorum
çok güzel bir his inan
sdece kendi agzının mikropların taşıyan erkektir
Ya bı git saçmalama erkeginde kadının da kötüsü vardır erkek düşmanlığı seninki
iyi kotuyle alakası yok herkesin agzının kendisine göre mikrobu var
Temizlik hastası anladım 😂mikrop olsun n'olacak herkes ölecek ondan mı korkak karimizi opmeyekmi
Sıkıntı yok kanka yalnız değilsin 😀
ağızdan öpüşmek
Dudaktan yani 😂😂😂
öpüşen yok
😬😬
milette g. tünden öpüşüyodu zaten
At yalanı 😂😂
🤫🤫🤫🤫🤫çaktirma
Değildir maşallah peygamber sabrı gibi ama
Sen burundan öpüş kardeşim
Bende öpüşmedim alakası yok
Burundan opustun mu