Herkes küçüksün diyoru
şimdş 22 yaşındayım yüüzk takmak istiyoruz seneye de düğğn küçük mü yaşım sizce
şimdş 22 yaşındayım yüüzk takmak istiyoruz seneye de düğğn küçük mü yaşım sizce
Seviyorsaniz birbirinizi 18 den kucuk olmadigi surece hic bi yas kucuk degil 18 den sonra resitsin zaten istedigin zaman evlenebilirsin yani etrafindakilere bakma onlar hep konusur ve konusmayada devam edicek evlensende evlenmesende umursama sen sevdigine bak yeter zaten mutluysaniz kimse umrunuzda olmasin boyle mutlu olucaksan yap gitsin cevreni bosver universitende bu yil bitiyormus sevdiginle evleniyorsun sonucta gencliginizi birlikte yasarsiniz istediginizi yaparsiniz ne guzel iste :) mutluluklar
Ablam 23 yaşında evlendi üniversite okurken sevdi çok sevdi son senesinin ilk aylarında nişanlandı galiba sonra bittikten sonra da evlendi.. babamda şey der hep kızım küçük evlenmişş..çünkü sürekli tartışırlardı ama şu an iyiler ya zamana bırakmak gerek.. sonuçta iki yabancı insan bir evde yaşıyor alışmak yorucu fakat öncesinde de yaşıyorlardı gidip geliyorlardı ama işte öyle yani
Cevap
11Cevap
yani kimi insan 17 yaşında evleniceği kişiyi bulur üniyi bitirir 23 yaşında evlenir kimisi 25te anca bulur atıyorum 28de evlenir
bence ciddi ve uzun vadeli bir ilişkiniz varsa üni bittikten sonra evlenilmesi ideal böylece en baştan hayatınızı beraber şekillendirir ve gençliğinizi tamamen beraber yaşamış olursunuz
Üniversite bitiyor bu sene
O da çalışıyor zaten
Yani bi yaş sıkıntısı görmüyorum ama akrabalar sağ olsun yaşın küçük anne evini ararsın hemen kocaya varmak istiyorsun
Klasik akraba yani
boşver takma kafana seviyorsanız evlenirsiniz
Küçük desek napacaksın yüzük mü atacaksın tatlı kız. Dinleme herkesi sen mutlu olmana bak.
Ekonomk olarak özgürseniz ve seviyorsanız en güzel zamanlar
Demi bence de napayım ben kocayı 28 imden sonradan mesela
Bu akrabalar
Beni öldürecek normal de kimse arayıp sormaz şimdi de herkes burnunu sokar
Kişiye göre değişir kendini evlilik için hazır hissediyosan evlen
küçük olmaz bence erken de değil zamanı gelmiş demek ki her şeyin bir zamanı var.
Azıcık, ama evlenebilirsin o yaşta. Çok da sırıtmıyor.
Eğer o sorumluluğu alabileceksen gayet iyi. Bende 22 yaşında evlendim şu an bekar olsaydim diyorum
Yaş olarak küçük değilsin evlilik için. Ama önemli olan düşüncelerin. Evliliğe hazır hissediyorsan gerçekten o zaman evlen.
Bencede küçüKSün ama sen bilirsin
Normal hazir hisseden herkes evlensin
fazla küçük değil ama biraz küçük evet
kendini hazır hissediyorsan
Profil de niye 26 yazıyor trol soru 😀
evde kalmışsın
uygun ve tam zamanı
Normal ya çok küçük değilsin
Küçük tabi
Değil senin tercihin
Değil bence
İdeal