Çoğu erkek aldatıyorsa bile bu tür şeylere genelde dikkat ediyor , eve giderken yakalanmamak için her şeye dikkat ediyorlar. Ama bazen gözümüzden kaçan ufak tefek detaylar olabiliyor , bu durum eğer kadınlar tarafından farkedilirse çok büyük kavgalara sebep olabiliyor. Peki siz böyle bir durum da ne yapardınız?
Eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetinde ruj lekesi görseydiniz ne yapardınız?
Eğer rabbine kavuşmayı bu kadar istiyorsa ben de onu seve seve allahına kavuştururum hiç sorun olmazdı yani sonra da hayatımdan bir daha adım dahi atamamak üzere çıkarırdım
Ruj lekesi çok zor çıkabilir diye düşünürdüm ve nasıl çıkarmam gerektiğini düşünürdüm o an, böylede leke yapılmaz yani insan öperken biraz dikkat eder, gömlek öpülür mü hiç adamın yanağı dururken? çok sinir olurum bu dikkatsizliğe ben çok, biran önce ayrılırdım hatta, hem sadakatsiz, hem pisler çünkü, titizlik anlayışları sıfır, en iyi ayrılmak olurdu.😏
Erkekler şeytanin ta kendisi oldugu icin kucuk detaylara cok dikkat ederler kalmadi artik parfum kokusu ruj lekesi sac teli filmlerde var bunlar artik 😀
Üstüne gitmem, önce emin olurum yani daha ne kadar emin olabileceksem. Yine de bir takip falan ayarlarım. Beni gerçekten aldattığını anlarsam vay haline
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Parcalarim önce onu sonra kadını sonrada basıp giderim 😶