Flörtümle Buluştum diyen Sevgilim?

Bundan 3 Hafta Önce Gerçekleşti Ve 2 Gün İçinde Oldu Hepsi Telefonda Konuşuyorduk Kafamda Soru İşaretleri Var Biri Hakkında Dedi Umursamadım Ondan Sonraki Günün Sabahı Biri gider Biri gelir Misali Dedi Bana Yine Umursamadım Sinirlendirmeye Çalışıyordur Diye O Günün öğleni Kurs Çıkışında Yazmadı Hep Yazar Neyse Nerdesin dedim Flörtümle Buluştum Falan Dedi Sen Hariçte Önceden Konuştuğum Biri Ben Biraz Sinirlendim Ama Pek Çıkışmadım Sonra Tramvaya Bindiği Yere Gittim 30 Saniye Durdu Tramvay Gelir Gelmez Bana Sen Gelme Diyip Bindi Gitti Maskesini İndirmedi Gözünde Cips Falan Vardı Gittiğinde Sorduğumda Aldırmadı Ve 3 Haftadır Konuşmuyoruz Erkek Arkadaşlarıyla Snapchat Atıyor Durmadan Bitene Var Kız Avcısı 2 Arka Sokağına Gelmiş Onun Snapchat ini atıyor Ve Dünde Bitene Çocukla Tanımadığım Çocuk Onla Gezmiş mi Ne Çocuk Bunun Telefonunu Atmış Kendini Falan Çekmiş Buda bu boyumla sana böyle bakarcasına yazıp attı sonra evet aşık oldum falan yazmış diğer kendini çektiğine Sonra Ne Aşkı falan Yazmış Ben Artık Kafayı sıyırıcam Bilmiyorum Seviyorum Ayrılmak İstemiyorum Ama Bilmiyorum
Flörtümle Buluştum diyen Sevgilim?