Bir yazıda okumuştum. Hayatta ne kadar çok "Keşke " demiş seniz o kadar hatanız olduğu konusunda. Siz hayatınızda hiç keşke dediniz mi? Peki kaç kere? Elinizde olsa neyi değiştirmek istersiniz?
Arkadaş ortamım yüzünden sevgili bulamamak. Keşke türlü bahanelerle oyalayarak aşkı bulmama fırsat vermeyen arkadaşlarla olmasaydım. İşim var desem de inanmıyorlar. Bir tek köye gidince inanıyorlar. Bıktım hayatımdan. Aşk için 4 şehir uzağa gitmek istiyorum.
Benim bütün hayatım hatalarımla dolu ve şimdi ki ben hatalarıyla olgunlaştı.
Güzel ve sanatsal bir cümle olmuş fakat hayat bu değil.
Tecrübe eşittir kayıp demek ki buda yüzdelikte %80 demek çok az tecrübemiz kazanmak ile elde edilir ve esas olan kazanımdır yani çoğu zaman kaybetmek kazanımdır, zaman gibi...
32 yaşındayım çocukluğumdan bu yaşıma kadar hiçbir istediğimi yaşayamadım hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi herşey içimde kaldı gençliğimi de hiç yaşayamadım senelerdir pişmanlık içinde yaşıyorum keşkelerimden kurtulamıyorum değişemiyorum maalesef
Destek alacak imkanım olmadı ben çocukluktan belli utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz biriyim ergenliğim gençliğim de hep böyle kapanık geçti bu yaşıma kadar hiç açılamadım kendimi aşamadım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hiçbir şey yaşayamadım herşey içimde kaldı gezemedim eğlenemedim çalışamadım hiç sevgilim bile olmadı 32 yaşındayım ama hayatım 0 dan ibaret yaşamayı beceremedim geçmişim bomboş
Bunun için ücrete ihtiyacınız yok devletin hastanelerinde ücretsiz muayenesi var. Deneyin bunu başkası için değil kendiniz için yapın. Siz kiymetlisiniz zamniniz da öyle en gzuel dönemlerinizi böyle geçirmeyin
Ben hastaneye gidemiyorum sigortam yok ayrıca ben hasta değilim yani kişilik yapım çocukluktan gelişmedi oluşmadı psikososyal olarak gelişimimi tamamlayamadım ve eksik yetersiz zayıf güçsüz pasif asosyal özgüvensiz çekingen kapanık kaldım çocukluğumdan ergenliğim ve gençliğim hep böyle eve kapalı asosyal pasif özgüvensiz kapanık geçti istesemde hiç açılamadım hatta zamanla daha da içime kapandım bunun telafisi tedavisi falan olduğunu düşünmüyorum çocuklukta ergenlikte falan destek almam lazımdı