+1 yılevet kocam bana sarılmak öpmek için falan izin belgesini imzalaması lazım önce 😂😂😂 ya saçmalamayın ya bunu taciz görecek değilim istediği zaman öper sarılır
ama nedir bir kadın istemediği halde yani red ettiği zaman zorla ilişkiye girmeye zorlar zorla yaparsa bu tecavüzdür işte bunu tecavüz sayarım.39 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken mi?
Soran+1 yılBen cinsellik demedim zaten cinsellik istemesi falan da zor
Soran+1 yılEvdeyken mesela hep seninle vakit geçirmek sana dokunmak öpmek istemesi falan hoşuna gider mi? Sana sormadan ama sen oturuyorsun o odaya geldi ve sana sarıldı mesela öptü dokundu göğüse kalçaya dokunsa sorun olur muydu?
- +1 yıl
herşeye izni olur evet deftere imza atmış çünkü beni almış 😂😂
Soran+1 yılCiddi bir soru sormuştum
- +1 yıl
bende ciddi yorum yaptım
Soran+1 yılNe defteri imzalıyor
- +1 yıl
nikah defterini 😂😂😂😂
Soran+1 yılYa olabilir de yine istemeyenler var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır niye birşey diyeyim anlayışlı kadında ona karşılığını verir. mutfakta yemek yaparken göğüslerimi tutup öpüyor bırakırım gerekirse işimi sevişirim
110 Yorumla
Soran+1 yılBu ciddi mi? Evdeyken mesela hep seninle vakit geçirmek sana dokunmak öpmek istemesi falan hoşuna gider mi? Sana sormadan ama sen oturuyorsun o odaya geldi ve sana sarıldı mesela öptü dokundu göğüse kalçaya dokunsa sorun olur muydu?
- +1 yıl
Keşke her kadinsizin gibi olsa
Millet evli olmak nedir bilmiyor
Galiba eğer bu işler sadece yatak odasına sikistirilsa çok rutin çok sikici olur
Cevap sahibi+1 yılbenim eşim azgındır hep sevişmek istiyor her zaman yapıyor bunları film seyrederken bacağına yatıyorum vajinamı okşuyor mememle oynuyor ya adamın hoşuna gitmese yapmaz zaten. koltukta lişkiye giriyoruz hiç bir filmi bitiremedik
- +1 yıl
Sizin adıniza sevindim
Allah daim etsin
Soran+1 yılBen korkuyorum bana tepki gösterirse falan diye tersler tacizci sapık olarak görürse diye baksana öyle düşünenlerde var
- +1 yıl
Ama türk kadını annelikte takılı kalıyor zannimca
Cevap sahibi+1 yıluyuz sessiz biriyle asla evlenmezdim. erkek çok sevişmeli karısıyla. bende baştan kızıyordum çünkü 5 ay gece gündüz yapıyordu vajinal orgazmların sayısı arttıkça eşime daha çok yakınlık göstermeye başladım giyinmem yatarken testislerini okşarım çok rahatlıyor
Soran+1 yılSizce neden taciz falan diyenler var?
Cevap sahibi+1 yılkocası 10-15 günde bir yapsın istiyor bu seksten kaçmak için bahane bu
Soran+1 yılO zaman niye evleniyor ki cidden böyle biriyle Allah karşılaştırmasın çok korkutucu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılHoşuma giderdi yani ne saçma aşkım iznin olursa popişine dokunabilir miyim mi desin 😂😂😂😂 haa ben reddettiktrn sonra devam ederse tecavüz olur
42 Yorumla
Soran+1 yılBu ciddi mi? Evdeyken mesela hep seninle vakit geçirmek sana dokunmak öpmek istemesi falan hoşuna gider mi? Sana sormadan ama sen oturuyorsun o odaya geldi ve sana sarıldı mesela öptü dokundu göğüse kalçaya dokunsa sorun olur muydu?
Soran+1 yılReddetmek herhalde evliliği reddetmek değil mi?
Kısmen. Sorması gerekmiyor ama dur dediğimde hâlâ aynı şeyi yapıyorsa rahatsız olurum. Bunun adına da tecavüz demem ama kendinden de soğutur.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma cinsellik demiyorum sevgi bu.
Soran+1 yılCanı sıkkın olsa da buna derdini dinlemekte dahil olabilir mesela kadının derdi var eşi kendisine yaslamış saçını okşarken derdini dinliyor arada öpüyor falan bu kötü mü mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette, rıza yoksa tacizdir bunun adı.. Eşte olsa kimsenin buna hakkı yok
23 Yorumla
Soran+1 yılE hep izin mi alacak şunu yapabilir miyim falan diye ha bire adam da eşini sevmek isteyebilir
Soran+1 yılCevap yok mu?
Soran+1 yılCevap olmadığına göre boş öylesine bir yorum mu yaptın?
+1 yılNormalde sormaya gerek yok
Ama bazı kadınlar işte onları el hareketi gibi değerlendiriyor hoşlanmıyor
Ama bizede yazık raj
Hat rahat insan karısını opemiyecekse kimi opecek00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 yorumlara bakarsan taciz diyenlerde var
+1 yılHayır neden taciz falan olsu normal ilişkide en sağlıklı davranış senin eşin doğal hakkın
14 Yorumla
- +1 yıl
Koca olarak seçtiğim kişi bana dokunması tabii ki hoşuma gider sadece beni çok kızdıracak bir şey yaptıysa bir süre yaklaşmasın her normal insan gibi rahatsız olurum ama diğer bütün şeylerde yaklaşsın
Soran+1 yılYani sinirliyken istemezsiniz ama onun dışında sorun yok mu?
- +1 yıl
Ya kendin anlarsın kadın hasta elini kaldıramayacak halde iken sinirli iken yaklasilmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yilisiksindir da ondan istemiyordur esin haklı sürekli bana dokunmak istemesi beni de rahatsız eder bir şeyin de bokunuu çıkarmamak lazim
23 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik anlamında da demiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılHer iki türlüsü de dahil insan yapısı farklı kimisi sürekli temas ister kimisi istemez normal severken birle sarilmaktan hoşlanmaz fazla yilisiklik boğar insanı normal sürekli öpmeye sarılmaya dokunmaya çalışan bir adam bunaltir bı sure sonra
Soran+1 yılSeverken sarılmaktan hoşlanmamak nedir ya
+1 yılTaciz değil, yerine göre olur ama her an her dakika vıcık vıcık ve cıvık ilişkileri sevmiyorum mesela
00 Yorumla
+1 yılçok hoşuma giderdi ama eşim yok
hem romantik olurdu yaaa06 Yorumla
- +1 yıl
olmazdı hergün her dakika yapsın olmazdı seviyorum onu hem eşim benim o
Soran+1 yılBen korkuyorum bana tepki gösterirse falan diye tersler tacizci sapık olarak görürse diye baksana öyle düşünenlerde var
- +1 yıl
hayır herhangi biri değil ki eşin senin o taciz olsun sapıklık
Soran+1 yılO zaman neden böyle düşünenler var?
- +1 yıl
çünkü bizim aptal kesimimizden insan onlar
+1 yılTecavüz olarak görmezdim
Çünkü Eşim yani benden almalı istediğini03 Yorumla
- +1 yıl
Eşim se dokunmasa sorgularım bu nası soru
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlar cok günah işliyor bu konuda... kocasi isteyince kadının hayir deme si dinen yasak sadece regl döneminde hayir diyebilir... dinen kadına bu hak verilmemis
010 Yorumla- +1 yıl
Aptal aptal konusma kocası isteyince kadının gercekten istemiyor ve rahatsızligi varsa hayır deme hakkı var eş değil kuluçka makinesi almiyorsunuz şöyle düşünen bir adama hayır denmesi mustehaktir zaten
Soran+1 yılKadın isterse eşi de yapmalı ama bunda bir ayrım falan yok hasta olan varsa da zaten ona göre ister büyük ihtimal neden hasta eşinden istesin ki
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBen demiyorum Müslüman olana din böyle diyor.. başka bi din ise bisey diyemem
- +1 yıl
Şu cümleyi bir kadına dersen zateb bidaha senin yüzüne bakmak istememesi normal kadının hayır deme hakkı yok falan. karsindaki de bir insan canı istemiyor olabilir rahatsız olabilir hasta olabilir bunları anlayışlı olmak yerine hayır deme hakkın yok dersen o kadın zaten bidaha sana dokunmak dahi istemez. Ha eşine zulüm olsun diye öylesine yapıyor ise evet bu dinen yanlistir
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kadin anal ilişkiyi reddedebilir .. Kadın kocasının ters yakınlaşma isteğini reddetme görevi ve hakkına sahiptir. Reddetmelidir. (Bakara, 223.)
Cevap sahibi+1 yıl@goktendusenucelma hastalık ve regl hali istisna zaten normal bi gün de erkek isterse kadin istemiyorum diyemez diyor ben demiyorum aç ayeti hadisi oku
- +1 yıl
Bu konuların konuşulmasını dahi saçma buluyorum eşler zaten birbirini severek evlendiğinde birbirine karşı anlayışlı olur insan olan bir yapıya sen şuna zorundasin demek zaten evlilik ilisikini yurutmez
Cevap sahibi+1 yıl@goktendusenucelma haklisin adam ben evi gecindirmek zorunda değilim diyip calusmasin olur mu... iki tarafında sorumlulukları var yapması gereken benim düşüncem... saygı ve sevgi ile tatlılıkla rabiiki
- +1 yıl
Zorunda değilim nasılsa diye çalışmayan bir adam zaten sorumluluk sahibi değildir. Akli başında sorummluluk sahibi bir adama sen çalışmak zorundasın demenin bı anlami yok bilir zaten. Es için de geçerli zaten seviyorsa anlayışlı ise o da sorumluluğun farkındadır sevgi ve anlayış ile yürür bu işler her iki taraf da anlayışlı ise zaten sorun olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de eşim o benim neyinden rahatsız olcam
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki benim çok hoşuma gider içeride mal gibi oturmasın ben mutfaktayken sürekli yanımda olup dokunmak öpmek istesin
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır gerçekten aşırrıı hoşuma gider 😍
Cevap sahibi+1 yılAhahahaa çok saçma öyle düşünenler niye evleniyor ki? Ben eşimin sürekli ilgi göstermesini öpmesini ellemesini tabiki isterim nasıl izin alıcan elleyebilirmiyim veya sarılabilirmiyim diyemi? 😅😅
Soran+1 yılYa dalga geçmeyin cidden baksanıza öyle yorum yapanlarda var evet öyle için alırım gerekirse ama istemem öyle bir evlilik
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma gerçekten dalga geçmiyorum ben eşimi öpiyimmi veya sarılıyımmı diye soracaksam öpmemde sarılmamda eğer seni gerçekten seviyorsa rahatsız olmaz
Soran+1 yılO zaman niye taciz olarak düşünenler var böyle şey başıma gelirse diye de korkuyorum cidden
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum gerçekten evlenince ne yapmak istiyorlar ben sevgilimden bile rahatsız olmam çok yabanice geldi bu düşünce
Soran+1 yılBende anlamadım evlenmeyi düşünmeme sebeplerimden biri ve eşim tarafından sapık tacizci ilan edilmek istemem öyle biri olabilir anlamda diyorum yani
Cevap sahibi+1 yılValla baksana cins insan çok varmış gerçekten saçma ama mutfakta birşeyle uğraşırken gelip popoma şaplak atsın veya sarılsın öpsün bence çok cekici anlam veremedim ben 🤔
Soran+1 yılŞaplak demedim de dokunmak dedim bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılHerşey olabilir fazla muhafazakar birini bulma gerisi sıkıntı değil bence
Soran+1 yılMuhafazakar biriyse de neden karşı çıkar ki? Eşi isterse o isteğini yapmalı meşru bir istekse aynı şekilde kadın istese erkek yapmalı böyle olacaksa evlenmesin işe bak cidden aşırı sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılÇünkü herşeyi günaha bağlıyorlar canlarının istemediği şey günah çok saçma neyse iyi günler :))
+1 yıldeli misin be, bundan güzel mutluluk mu var. sevdiğini gösteriyor sana.
00 YorumlaSorun olmaz ne yani öptün diye taciz mi oluyor hemen sonuçta evlisiniz ama eğer ilişki istiyorsan ve eşin istemiyorsa evet taciz oluyor
29 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki kısmında ise taraflar Müslüman ise ister erkek ister kadın istesin yapmak zorunda bunu orası var
Soran+1 yılBu saçma değil benim korktuğum bir durum nerede öğrenebilirim?
Soran+1 yılHiç duygu yaşamayalım böyle evlilik mi olur?
Soran+1 yılAma baksana taciz diyenler var eşim dokunmayacaksam kime dokunayım? Ne yapayım yani eşimle cinsel bir şey olmayacaksa kimle olacak?
+1 yılYa ne olacak, fazla abartmşsın bence. Kişiden kişiye değişir yine de ama rahatsız olursa da çok ciddi bir sıkıntı olmaz. Bu kadar basit şeylere kafanı takma :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı olsun. Yeni mi evlendin?
Soran+1 yılHayır görüş almak için sordum evlenmeyi düşünmüyorum. Baksana taciz falan diyenler var
- +1 yıl
Boşver ya yok öyle bişey böyle küçük şeylere kafanı takma
- +1 yıl
Bence vakti gelince evlen yine de. Evlilik sevdiğin olunca güzel şey.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Rahatsız olursam ben belirtirm çünkü istisnai bi durum olur
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne gibi bir sebepten rahatsız olursunuz?
Cevap sahibi+1 yılKavgalıysak ya da seviş tarzı değiştiyse (fazla koklama sadede gelmeme) sinir olurum. Normal sevme önkabullü
Soran+1 yılCinsellik nasıl isteyebilir peki?
Cevap sahibi+1 yılNORMAL. Sorulmaz bu, anlayamıyosan da soruyosan sıkıntı var. Normal taklidi yapıyomuşsun gibi oluyo sorunca
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ne sacmalik tabiki izin istemem ben her istedigimde bende iliskiye girmek zorunda eger cok onemli bi mazereti yoksa
019 Yorumla
Soran+1 yılNasıl istersin peki ilişkiyi?
Cevap sahibi+1 yılŞu an istedigim gibi zaten insan esine ne zaman isterse dokunabilir
Soran+1 yılŞu an nasıl istiyorsun? Ayrıca o dediğin yanlış yorumlara baksana karşı çıkanlar var
Cevap sahibi+1 yılNe zaman istersem dokunurum diger yorumlar cahil yorumlar tacize girmez dinimizde var erkek veya kadin isterde biri yapmazsa melekler sabaha kadar lanet okur ona
Soran+1 yılCinsellik anlamında nasıl yaklaşıyorsun kendisine mi söylüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSoylemedem kendi gelisiyo zaten dokundukca
Soran+1 yılO zaman hiç hazırlık falan olmuyor mu mesela makyaj yapmaktır falan
Cevap sahibi+1 yılBazen oluyo
Soran+1 yılPeki mesela istediğin bir şey olmuyor mu? Mesela kıyafet şunu giyer misin falan diye? Direk kendiliğinden gelmiyorsa kıyafetten giyemiyordur. Ayrıca nasıl gelişiyor ki
Cevap sahibi+1 yılBazen kendi giyiniyo zaten supriz yapiyo kendi gelistigi zaman biri yaklasinca digeri karsilik verir sonu iliski ile biter
Soran+1 yılAma oturma odasında iseniz orada mı yapıyorsunuz? Eşiniz tesettürlü mü? Ben açıkçası istediğim kıyafetler ayakkabılar falan var ve bunları nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum mesela cinsellik isterken nasıl isterim bugün şunu yapar mısın diye nasıl derim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe istiyosan hepsini sole yapar merak etme nerde ne zaman ne sekilde istiyosan yapar bunu solemen icin cekinmen anlamsiz sacma
Soran+1 yılMalesef değil ben zaten utangaç biriyim birde şuna bak taciz bilmem ne diyenler olmuş senin nasıl bir eşin varsa giyinip sürpriz yapıyormuş vay canına yani ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılİnsan esinden utanirmi ya
Soran+1 yılŞu lafları bıraksanız keşke yeni evlenmiş olabiliriz utangaç olabiliriz yani düzgünce öneri vermek varken neden hep şu yapılır bilmem ne herkes senin gibi değil
Cevap sahibi+1 yılYeni evlensen nolcak evlencegin kisiyi gorucu usulu bile evlensen 10 krz gorursun onceden en az esin yani karin namusun utancak ne var acican sokucan
Soran+1 yılBoşver salla gitsin böyle bakıyorsan zaten olaya
Cevap sahibi+1 yılİyi sendende bi bok olmaz pisirik karin seni becerir mal
Soran+1 yılYalla buradan
+1 yılO öpünce otomatik olarak isterim ben zaten
45 Yorumla
Soran+1 yılYani sorun etmezsiniz o zaman Bu ciddi mi? Evdeyken mesela hep seninle vakit geçirmek sana dokunmak öpmek istemesi falan hoşuna gider mi? Sana sormadan ama sen oturuyorsun o odaya geldi ve sana sarıldı mesela öptü dokundu göğüse kalçaya dokunsa sorun olur muydu?
- +1 yıl
Hayır niye sorun olsun benim hoşuma gider
Soran+1 yılBen bu yüzden korkuyorum bana tepki gösterir tersler tacizci falan olarak görürse diye baksana öyle diyenler var burada
- +1 yıl
Çok saçma ya eşim bana tecavüz mü edecek 😆😆😂😂😂
Soran+1 yılBilmiyorum ki
+1 yılHayır da niye istemiyim tatlı kocamın bana dokunmasını 😅
05 Yorumla
- +1 yıl
Hayır hoşuma gider
- +1 yıl
Hayır beee ne olcak karın o
Soran+1 yılBöyle taciz falan yazanlar olduğu için benimde evlenmeyi düşünmeme sebeplerimden biri
Senin eşine nasıl yaklaşımda bulunduğun önemli.
13 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılNe gibi yaklaşırsa taciz olur?
+1 yılIstemeden dokunmaz dokunsada rahatsız olurum
05 Yorumla
Soran+1 yılE nasıl bir iş bu? Adam ne yapsın o zaman? Eşini sevmesin mi?
- +1 yıl
Iyi de belki özel dönemimdeyim karnim ağrıyor belki moralim bozuk ailevi sorunlarım var. Eşimin her dediği olmak zorunda mı? Tek kişilik değil bu evlilik benim de isteklerime ya da istemediklerime önem verilmeli. Bencil olmayın
Soran+1 yılTamam işte derdini anlatırsın seni sevecek diyorum işte karnına masaj yapabilir derdini dinler eş bu hayatını paylaştığın kişi neden var bu kişi? Neden evleniyorsun o zaman sana sevgi ilgi gösterecek diyorum işte
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Tabiki her zaman olmaz tabiki karşımızdaki de bir insan haklısın ama bir reddet iki 3 reddederse bence eşini itmiş kendin uzaklaştırmis olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılNeden sorsun sürekli🙄 saçma olur
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki ben korkuyorum bu yüzden beni terslerse falan diye
Soran+1 yılYorumlarda taciz diyende var
- +1 yıl
Zorlamak ayrı öpmek sarılmak ayrı
Soran+1 yılZorlamak neye nasıl zorlayabilir?
Ne alakası var bunlar ruhu okşayan şeyler bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBaksana taciz tecavüz diyenlerde var
Soran+1 yılYa anlamıyorum bende öyle deyipte ilgisiz diyorsa ne diyeyim
olmam
09 Yorumla
- +1 yıl
Hoşuma gider bu normal bişey adı üstünde evliyiz
Soran+1 yılYani sıkıntı değil diyorsunuz? O zaman neden taciz falan diyenlerde var?
Soran+1 yılEvlenmekte artık nasıl bir şey oldu.
Evlilik düşünememe sebeplerimden birisi
Soran+1 yılOnu mu diyorum ben baksana taciz falan diyenler var ben eşimle duygularımı paylaşmayacaksam kimle paylaşacağım? Cinsellik yaşamayacaksam eşimle kimle yaşayacağım
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rahatsiz olurum.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapması lazım rahatsız olmamanız için
Soran+1 yılNe gibi yaklaşırsa sıkıntı olur?
+1 yılSorması saçma asıl
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara baksana taciz diyenler var
- +1 yıl
Diyen çocuktur net
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Rahatsız olan odundur
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olmam.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?