Aşk İlişkileri Nişanlıyım nişanlım evlilik teklifi dahil etmedi tüm heveslerimi onu çok sevdiğim için ezip geçtim ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tüm heveslerim kursağımda kaldı üstelik onu çok sevdiğim için onun sevgisinden şüphem var bi yüzüğü bile çok gördü bana 😣 Güncellemeler+1 yıl Nişanlım beni üzdü ya hevesimi kırdı ya ben ona napabilirim de aynı üzüntüyü yaşayabilirim Nişanlıyım nişanlım evlilik teklifi dahil etmedi tüm heveslerimi onu çok sevdiğim için ezip geçtim ne yapmalıyım? Cevapla Nişan Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Valla bende eşime teklif etmemiştim, babasından istetik verdiler :)) takılar yüzükler gezmeler, hepsi evlendikten sonra başladı bizde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle oldu Yorumla yarakim +1 yıl Ne nasıl oldu? Yorumla Soran +1 yıl Neden evlenince başladınız çoğu erkek evlendikten sonra pek bişey almaz yüzük vb. Şeyler Yorumla yarakim +1 yıl E bizim nişan 2 ay sürdü ondan :)) pek çok erkeği bilmem. Kredi çekip bilezik bile aldım 😁 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. nişanlandıktan sonra evlilik teklifi olmaz zaten nişanlanmışsın görücü usullerinde de evlilik teklifi olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyorum işte nişanlanmadan öncede çok dedim ama yapmak istese yapardı Yorumla
NecmiyeNineniz Takip Et Xper 5 Yaş: 85 , eic 98% +1 yıl Ciddi ve kararlı olarak her şeyi yapmalı yüzüğe bile laf ediyorsa bir şeyler var bnce ya tam sevmiyor ya da pintidir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl pinti ya kolye almış imitasyon çocuk kandırıyor ya başlarda sen herşeye layıksın şöylesin böylesin diyip duruyor Yorumla NecmiyeNineniz +1 yıl Pinti harbi zor olur onunla yaşamak Yorumla Soran +1 yıl Peki aynı üzüntüyü ona nasıl yaşatabilirim Yorumla Soran +1 yıl Beni daha iyi anlaması için Yorumla NecmiyeNineniz +1 yıl Ona esya almak gerektiğinde ya da marketi öderken ayh ne kadar pahalı diye tuttur batar ona Yorumla Soran +1 yıl Biraz mesafe var bazen buluşabiliyoruz başka nasıl yapabilirim yardım et bana Yorumla
getirbimutlulukk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Bu çok yanlış ne olursa olsun bi kızın hevesi kursağında kalmamalı ömür boyu hep hatırlamak ister…. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne bileyim istediğim bin liralık bi zımbırtı ya insanların hevesini kırmaya değer mi o istese ben alırdım yani bu gün olmaz yarın Yorumla getirbimutlulukk +1 yıl Bu çok yanlış miktar önemli değil düşünülmek önemli Yorumla Soran +1 yıl Aynen ben de öyle demeye çalışıyorum da anlamıyor odundur kendisii biraz Yorumla getirbimutlulukk +1 yıl Varken değer bilmek gerek Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgisinden şüphen varda şüpheler üzerine hayatını kurma. 0 0 Yorumla
Odunbulanben Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evlilik teklifi şart yüzüne vur baştan ipleri sağlam tut 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aslında şart değilde benim hevesim vardı heveslenmeseydim hiç birşey istemezdim Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Neden söylemiyorsun ki istediğini 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ohooo çok kez söyledim her söylediğimde maddi sıkıntısı oluyor kendisine 5 bin liralık telefon alırken bu sıkıntı yok niyeyse Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Ooo o zaman zormuş ya🙄 b Yorumla Soran +1 yıl Peki aynı üzüntüyü ona nasıl yaşatabilirim Yorumla s Ayabasanmaymun +1 yıl Senden istediklerini yapmayarak belki ama ilişkiniz kötü etkilenir Yorumla Soran +1 yıl Diyicem ki sonunda sen bana bi evlenme teklifi bile yapmadım bende öyle üzülmüştüm diycem Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ne kadar zamandır nişanlıydınız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 5 ay oldu söylüyorum beni böyle şeyleri seviyorum diye hiç beni takmıyor Yorumla
Bende_kalsnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yanlış yapıyorsun alttan alarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok sevdiğim için alttan aldım oda benim tepeme çıktı Yorumla Bende_kalsnn +1 yıl Malesef öyle oluyor Yorumla
karlidağ038 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl O nasıl nişanmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende anlamadım 🤦🏻♀️ Yorumla
yanlizelma Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ne kadar oldu tanışalı peki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 3 buçuk sene Yorumla yanlizelma +1 yıl Birlikte oldunuzmu hic Yorumla Soran +1 yıl Hayır neden sordun ki Yorumla yanlizelma +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Nasıl niye Yorumla yanlizelma +1 yıl Ayrıl ozaman ondan Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum ki nasıl ayrılıyim ağzıma da yapsa ayrılamam Yorumla yanlizelma +1 yıl Peki sevismek isterse napcan Yorumla
Gardummmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İnce düşünemiyor herhalde düz mantık biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Odun 😂 Yorumla Gardummmmmm +1 yıl Baya hemde jsjs Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl demekki cahilsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Annen okumuş mu sor bakalım 😂 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Annem discidir Yorumla Soran +1 yıl O zaman sen cahilsin 😂🤣 Yorumla zorro_keremim +1 yıl Ben neden cahil olayim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla bende eşime teklif etmemiştim, babasından istetik verdiler :)) takılar yüzükler gezmeler, hepsi evlendikten sonra başladı bizde
Niye öyle oldu
Ne nasıl oldu?
Neden evlenince başladınız çoğu erkek evlendikten sonra pek bişey almaz yüzük vb. Şeyler
E bizim nişan 2 ay sürdü ondan :)) pek çok erkeği bilmem. Kredi çekip bilezik bile aldım 😁
nişanlandıktan sonra evlilik teklifi olmaz zaten nişanlanmışsın görücü usullerinde de evlilik teklifi olmaz
Diyorum işte nişanlanmadan öncede çok dedim ama yapmak istese yapardı
Ciddi ve kararlı olarak her şeyi yapmalı yüzüğe bile laf ediyorsa bir şeyler var bnce ya tam sevmiyor ya da pintidir
pinti ya kolye almış imitasyon çocuk kandırıyor ya başlarda sen herşeye layıksın şöylesin böylesin diyip duruyor
Pinti harbi zor olur onunla yaşamak
Peki aynı üzüntüyü ona nasıl yaşatabilirim
Beni daha iyi anlaması için
Ona esya almak gerektiğinde ya da marketi öderken ayh ne kadar pahalı diye tuttur batar ona
Biraz mesafe var bazen buluşabiliyoruz başka nasıl yapabilirim yardım et bana
Bu çok yanlış ne olursa olsun bi kızın hevesi kursağında kalmamalı ömür boyu hep hatırlamak ister….
Ya ne bileyim istediğim bin liralık bi zımbırtı ya insanların hevesini kırmaya değer mi o istese ben alırdım yani bu gün olmaz yarın
Bu çok yanlış miktar önemli değil düşünülmek önemli
Aynen ben de öyle demeye çalışıyorum da anlamıyor odundur kendisii biraz
Varken değer bilmek gerek
Sevgisinden şüphen varda şüpheler üzerine hayatını kurma.
Evlilik teklifi şart yüzüne vur baştan ipleri sağlam tut
Aslında şart değilde benim hevesim vardı heveslenmeseydim hiç birşey istemezdim
Neden söylemiyorsun ki istediğini
Ohooo çok kez söyledim her söylediğimde maddi sıkıntısı oluyor kendisine 5 bin liralık telefon alırken bu sıkıntı yok niyeyse
Ooo o zaman zormuş ya🙄 b
Peki aynı üzüntüyü ona nasıl yaşatabilirim
Senden istediklerini yapmayarak belki ama ilişkiniz kötü etkilenir
Diyicem ki sonunda sen bana bi evlenme teklifi bile yapmadım bende öyle üzülmüştüm diycem
Ne kadar zamandır nişanlıydınız
5 ay oldu söylüyorum beni böyle şeyleri seviyorum diye hiç beni takmıyor
Yanlış yapıyorsun alttan alarak
Çok sevdiğim için alttan aldım oda benim tepeme çıktı
Malesef öyle oluyor
O nasıl nişanmış
Bende anlamadım 🤦🏻♀️
Ne kadar oldu tanışalı peki
3 buçuk sene
Birlikte oldunuzmu hic
Hayır neden sordun ki
Niye