Sizce sevgilim doğum günümü askerde diye mi kutlamadı?

Askeri yeri rahat kendi ağzıyla söylüyor bunu ilk zor olur dedik kapalı cezaevi ama bakıyorum çok mutlu aradıgım zaman memnunum diyordu... dizi izleyebiliyor top oynayabiliyor, cezaevinde askerlik yapıyor..3 gündur hergun mesaj atan kişi mesaj atmayı bıraktı aradığım zaman meşgule atıyor napıyorsun dediğimde dizi izliyorum şimdi top oynucam kusura bakma yeni gelen arkadaşlar var onlarla konuşuyorum deyip yüzüme kapatıyor.. iki saat nöbet iki saat dinlenme şeklinde ilerliyor onun ki, geceye geçti yani gün boyu gündüz uyusa bile bir kaç saat olsada uyanır , android telefonunu da gizliden aldı 3 gün oldu o telefonun geleli, anlamıyorum bu kadar boş zamanı olabiliyorken bir doğum günün kutlu olsun demek zor mu normalde takmam böyle şeyleri ama hayatımın merkezine koyduğum insandan bekledim bu mesajı insanlık halidir unutmuştur dedim ama daha 1 hafta sonra doğum günün yanında olamıcam demişti yani sanki bilerek kutlamıyor ve bilerek artık mesaj atmıyor gibime geliyor bakıyorum facesine instasına giriyor çok mu takıyorum üsteliyorum sizce 😕
Sizce sevgilim doğum günümü askerde diye mi kutlamadı?