Büyük ihtimal en yakın arkadaşım değildir ve gene büyük ihtimalle aramız artık olmaz. Ben beğendikten sonra bir başkasına ilişkim konusunda yorum yaptırmam veya müsade etmem. "Biz yakışıyor muyuz?" gibi bir soru sormam. Neyse ki arkadaşlarım böyle saygısız insanlar değil :D. Çünkü bu sevdiğime büyük saygısızlık.
Dışarıdan bir görüş de önemli evet ama ne kadar yakın olursa olsun bir ilişkiyi yaşayan iki kişiden daha iyi anlayabilecek kimsenin olmadığını düşünüyorum
Napak gardaş gönül bu der geçerim gadası. Çünkü insanların ne dediğini aşk ilişkilerinde pek önemli değildir. Önemli olan kişilerin ne düşünüyor olmasıdır.
Ben kesinlikle arkadaşlık ilişkilerinde kıskançlık olduğunu düşünüyorum ya da bana hep öyle denk geldi. Kesinlikle umursamam eğer bizi güzel görmek isteseydi güzel görürdü. Onun kötü bakışları kötü düşünceleri umurumda olmaz. Zaten sevgilinizle en yakın arkadaş olabiliyosanız eğer fazladan bir yakın arkadaş ihtiyacınız yok demektir..
Kendisini bağlamayan ve karışma hakkı kesinlikle olmayan bir konuya çok bilmişlik yapıp yorum yapması hayatımda gereksiz olduğunun altını çizmesine sebep olur
En yakın arkadaşıma guveniyorum ondan sakat bir hareket beklemem o yüzden niye böyle dusundugunu sorarım sonra da gittiği yere kadar gitsin der lafı keserim
Bu tür şeyler kişiye göre değişim gösterebilir herkes aynı yemeği sevmek zorunda değil mesela o yüzden kimin ne söylediğinin önemi yok bende başlayan ilişki bende biter