ve bitti arkadaşlar yorumlayan herkese teşekkürler
Tinderda biri ile tanıştım?

ve bitti arkadaşlar yorumlayan herkese teşekkürler
İlişkilerde hız konusu eleştirilecek veya üzerinde düşünülmesi gereken bir şey değil bence. Karşındaki kadın Tinder üzerinden eşleştikten sonra iletişim amaçlı programı kullanmak istemiyor olabilir, pratik gelmiyordur en basiti. Farklı kanallardan iletişim kurmanın sana bir zararı yok diye düşünüyorum. İletişim ilerlediğinde hala kendin rahat hissetmiyorsan iletişimi kesebilirsin. Sana uygun olan hız da belki ona yavaş gelecektir. Bunun bir ideali yok bence. Fakat karşındaki insanın kimliğinden emin olmalısın tabii :)
peki ya ben güvenemiyorsam yine de telefon numaramı vermeli miyim. pratiklik sadece whatsapp değil. fake bir instagram hesabı ile de yapılabilir. ayrıca tinderda görüntülü konuşma gelmiş. sesi olacaksa oradan da yapılabilir.
Cevap
2Cevap
Tinderden biriyle tanışıp onun hakkında düşüncelere kapılıp numara vermek mi? Tinder genelde cinsellik için kullanılan bi platform zaten. Kadının amacı belli
ben aşk kadınıyım güven sevgi sadakat istiyorum diyor ama tinderdan
Ahahaha trajikomik. Sende inandın mı?
korktum
Kadının amacı belli. Aşk kadını olan biri o platformda gezmez.
cinsellik mi diyorsun yani. benim aklıma bir şey gelmiyor ama böyle bir içimden konuşmasam mı falan diyorum sadece cinsellik için çocuğu var ve evine gitmek biraz tuhaf değil mi. sadece onun için bu kadar rahat olabilir mi?
Tinderin nasıl biyer olduğunu az çok anlamışsındır zamanında arkadaşım da kullanıyordu seninle aynı duruma düşmüştü kadın tek gecelik ilişki için resmen çocuğu kandırmıştı sonra da o platform ciddi ilişki düşünecek aşk kadınlarının yeri değil hayat kadınlarının yeri dedi. Bence kanma boşver hem hemen numarasını verdi diyosun ciddi ilişki düşünse hızlı davranmaz
güven verecek kadar derin konuşmadık zaten de erkek olarak daha güven ortamı oluşmadı diye ben düşünüyorum bana mesaj at şiirimi atayım diyo sesli okuyarak , kafa yanık herhalde
Boşver bu devirde kadınlarada güven olmuyor kadının ne halt olduğunu bilmiyorsun numaranla herşeyi bile yapabilir
sadece tinderdan devam edeyim zaten belli olur orada
Aynen
Tinder deki amaç belli orda gelenden sana birsey olacağını pek zannetmem ayrıca bu hız ne gidip sorsan niye verdin diye seni kendime yakın hissettim sana güvendim der öylesi emin ol uzak dur derim
cinsellik dışında bir amacı yoktur değil mi. aklıma bir şey gelmiyor ama içimden de konuşmak gelmedi
sadece tinderdan devam edeceğim ne olduğu belli olur sanırım
İkinci bir numarası vardır o iş için
O yüzden rahat vermistir
Kadın yanıyor belli. İlk fırsatta çakarsın zaten
ben aşk kadınıyım güven sevgi sadakat istiyorum diyor ama tinderdan
Onları külahıma anlatsın o. Telden muhabbete başla. Yatakta bitecek sonu gorursun
çocuğu var ve daha ilk günden bu kadar rahat. sadece cinsellik mi derdi başka bir şey aklıma gelmiyor da biri belki başka bir şey düşünür demiştim
Cinsellik amacı. İstersen gider yaparsın. İstemiyorsan muhabbeti kesersin. Bu kadar basıt. Ilk goruntulu gorusme yap. Fark edersin zaten nıyetını
bak bu mantıklı sağ ol kral
Eyvallah dostum
En İyi Cevap