Doğal olmalı, kendi gibi. Şahsına münhasır olsun, kimseye benzemesin. Tertemiz bir kalbi olsun. Vicdanlı olsun. Espritüel olsun yeri geldiğinde gülüp eğlenebilelim. Çalışkan olsun, taşı sıkıp suyunu çıkarabilsin. Hayatı sevsin, pozitif olsun. Kaşı gözü kara olursa olsun. Yanağında bir beni mutlaka olsun. Endamı şanlı, sohbeti tatlı, biraz da şahin olsun.
ahahaha biz oluruna sürelim dedik sen imkansızı istiyosun 😂😂 Eşsizsin onu anladık zaten o zaman Nişantaşında 10 kedili yalnız teyzeler olmaya hazır mıyız 🤘🤘😂😂
Ruh eşi zaten kişinin kendini bulduğu kişidir bence o yüzden benim gibi olmasını isterdim. Hayvanlara , insanlara , doğaya her şeye kurallarına layık bir biçimde uyan sevgisini karşılıklı olarak hissettirebilen küçük şeylerden mutlu olabilen saygılı ve dürüst bir insan olması. (Böyle birisi varsa bile saniyede kapmışlardır diye düşünüyorum.)
Duygu ve düşünce olarak aynı bakış açısıyla bakacağım, aynı şeyleri hissedebileceğim özellikte olmalı diye düşünüyorum.. Uyum ruh eşinin temel yapı taşıdır :)
En temel özelliği, asla yapmam dediklerini onunla yapmandır bence. Ezberini bozması, başka kimseyi yerine koyamamandır. Başka kimsenin yanında onun yanındaki huzuru hissedememendir. Ne kadar zaman geçse de, birçok şey yaşanıp bitse de hala onu istiyor olmandır.
Ulan aynı ben 😯 okumayı severim genel kültürüm aşırı falza zekiyim teknoloji bilim ve sanatı çok sever ve ilgilenirim uğraşımdır bakınmakla yetinmem 😯 Oh my gosh!
Kadına nasıl konuşacağını bilen ve saygısı olan birisi olmalı. Merhamet duygusu olsun, bir kadınla nasıl konuşacağını bilsin bu bile yeterli. Yeter ki değer bilsin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben herkesin tüm kıstaslarına saygı duyuyorum herkes de benim kıstasıma saygı duysun. Ben de tam anlamıyla bakirelik diyorum. Elleşmemiş öpülmemiş dokunulmamış cinselliğin hiçbir çeşidini yaşamamış olsun. Ben herkese saygı duydum herkes de bana duysun.
Bir kitapçıda bile raflar arasında gezinirken bile zevk almayı bilebilmeli. Birlikte zaman geçirmekten her nerde olursak olalım keyif alabilmeli. Ve adını ne zaman söylesem heyecanlanabilmeliyim.. Olur mu? Neden olmasın..
Kişiliği her anlamda bana benzemeli. Aynısı olmasını beklemiyorum sonuçta herkesin yaşam şartlarından ve yetiştirildikleri alandan kaynaklı zevk farklılıkları vardır. Ama kişilik konusunda cidden bana benzemeli. Yoksa ruh eşim diyemem. Gerçi bu evrende ruh eşimi bulabileceğime inanmıyorum. Çünkü benim kişiliğim bunun için fazla ütopik. İyi niyetimi kaldırabilecek öyle birisi daha çıkmadı. Çıkacağını da zannetmiyorum. Buna inanmayı bıraktım. Teşekkürler. :P
Nezaket, zerafet, letafet, merhamet, zekâ ve kendini her ortama uyum sağlayabilecek şekilde geliştirmiş olmalı. İçindeki çocuğu öldürmemiş ama o çocuğa takılı kalıp büyüyememiş biri de olmamalı.
😂 ben söylediğiniz gibi bir İnsanım ancak her kitabı okumam yani öyle bir kitap olmalıki bana mutlaka faydası olsun hikaye roman gibi kitap türleri okumam mesela çünkü bana zaman kaybı gelir daha çok bilgilendiren öğreten hem bu dünyalık hemde ahiretlik fayda sağlayacak kitapları okumayı seviyorum ve okuyorumda
Kalplerimiz aynı ritimde atmalı😊 Gönlümüz aynı histe olmalı😊 İki tarafta birbirini aynı seviyede sevmeli. O da Terazi olmalı 😂😂Şaka şaka, burç fark etmez, anlamam da öyle şeylerden zaten
Ahlakli, edepli, hamarat, anlayışlı, Rabbime sadık , zikir ehli olması yeterli. Birde dini sohbeti ya iyi dinlemeli çünkü ben bazen anlatırım ya da dini sohbet anlatmalı ben çok severim.
Harbi olmalı , herkeslerden farklı , delikanlı bir kadın olmalı , gerektiginde o masaya ikimizde aynı anda vurmalıyız , o masaya vura vura herkeslerden farklı bir ask olmalı..
Zeki olsun ama öyle klasik olan derslerle ilgili zekadan bahsetmiyorum. Birlikteyken yapılan muhabbette daha başlangıcından anlayıp ayak uydurabilsin ince esprilerle özellikle ilgisi olmayan yaşanmış bir konuyu o mevzuya bağlama konusunda.
Valla ben güzelliği geçtim zekayıda geçtim marifetli olmasınıda geçiyorum tek kriterim güven hele şu devirde güveneceğiniz birini bulursanız kriter falan aramayın
Benim ruh halim sürekli değişiyor o yüzden kimseyi ruh eşim gibi hissedemiyorum bazen çok umursamaz oluyorum bazen çok kırılgan aynı şeye bazen sevinirim bazen üzülürüm yani belli bir ruh halim yok
Sıradışı olmalı, hayatı sorgulayıp insanlara da sorgulatmalı. sanatq bilime spora ilgili olmalı, adaletli olmalı, maddi şeylere önem vermemeli, maneviyata haz duymalı. Bence