Bundan üç ay önce evlenmiş boşanmış çocuklu bir adam bana ilgi göstermeye başladı. Başta kararsız olduğum için bu ilişki anlık olsun dedim. O da bunu kabul etti. Çok güzel günler geçirdik kavgasız eğlenceli. Fakat benim duygularım çok değişti ona çok bağlandım. Üç gün önce ona yanlış sözlerde bulunup hesap sormaya başladım ve kavga ettik. Sonra yüz yüze konuştuk. Bana bunları söyledi “Biz ilk başlarken bana anlık bir ilişkimiz olsun demiştin bana çok mantıklı gelmişti çünkü hayatımda çok önemli problemler var çocuklarım ve önceliklerim vardı. Seninle bir gün bile geçirsek güzel olan, bize kar diye başlamıştık duygularının değiştiğini bilmiyordum keşke değiştiğinde bana söyleseydin. Çünkü ben şu an ciddi ilişki kaldırabilecek durumda değilim bu bir süre daha böyle devam edecek. Seninle artık devam edemem çünkü duyguların böyleyken ikimiz içinde yanlış olur seni kullanmış gibi olurum. Kendine biraz zaman ver bir ay kadar ve ne demek istediğimi anlayacaksın. Üzülmeni istemiyorum insan olarak seviyorum seni.” Dedi. Ben de bu bir aylık aradan sonra bile mi devam edemeyiz dedim, ”hayatta hiçbir şey belli olmaz tıpkı bunların olduğu gibi, ama sen düşününce zaten bana hak vereceksin hayatına bak” dedi. Üç gün oldu. O günden beri aramıyorum da rahatsız da etmiyorum. Ama ortam aynı olduğu için sürekli görüyoruz birbirimizi. Ben neşeli bir şekilde duruyorum. Aramıyorum da. Sizce geri dönmesi çok mu zor?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlık dediğin fakbody tarzında bişeyse , tekrar mesaj at. Haklısın , senin cocukların felan var de , yine de güzel vakit geçiriyoruz , buna devam edelim de. Neşeli durunca nolacak sanki , şu cocukça tavırları bırakmadınız bi türlü .
Hayır cinsellik yaşamadık, yakınlaşmalarımız çok oldu ama dışarda da vakit geçirdik kahvaltı falan yaptık. Güzel vakitten kastım buydu.
Tamam yakınlaşma olduysa fazlasına olur zamanla. Güzel vakit geçiriyosan devam ettir. Aradan 3 - 5 yıl geçse zaten ister istemez alışır adam sana. Huzur veriyosan karşı tarafa daima evlilik kapıları açılır. Huzur yerine isteklerde bulunuyosan tüm kapılar kapanır
Gayet huzurluydu. Ama dedi işte bu saatten sonra olmaz diye. Yani benim yazıp etmem bir şey değiştirmez o döner mi bilmiyorum ama
Olm şu erkekten adım bekleme huyunuzu bırakın artık lan. Daima bunun yüzünden kaybediyosunuz hala akıllanmıyosunuz. Adam ömrü boyunca bekar kalmaz. şu an evlilikten çıktığı için , aynı şeyleri yaşamamak için ciddi düşünmüyor. Sen huzur veriyor olabilirsin ama şu sebepten kaybetmişsin. 2 huzur verdin diye , hemen istekte bulunmuşsun. Aslında evlenilecek değilmişsin gibi göstermişsin kendini.
kendine yazık etmişsin. en kötüsü de görüyor olman. onu unutmalısın belki döner diye düşünme
Neden yazık etmişim
kadınlar duygusuz ilişki yürütemez bünyesine aykırı. bak zaten hemen baglanmışsın. şimdi umut edeceksin ama o adam gelmeyecek.
Ne isin var dul adamla ya dengine bak onla bi gelecegn olmaz
Bundan uzak dur
Sanmıyorum
Dönmez