Tek erkek olarak bakmamak lazım konuya. Her iki tarafta da aldatan oluyor. Zaten her hangi bir sıkıntı yoksa son zamanlara kadar cinsel ilişki serbest. Bir kaç ayda bekleyemiyorsa zaten hiç duramaz asla affı olmaz benim için. Herkes için de aldatır diyemeyiz. Kanı bozuk olmayan, adam gibi adamlar aldatmaz.
yani eğer hamilelik sürecinde seks yapılmıyorsa 9 ay boyunca kimsenin boş duracağını düşünmüyorum ama sadece son aylarda yapılmıyorsa o zaman da biraz uçkurunuza sahip çıkın akm kadın orada kocaman çocuk taşıyor 9 ay 2 ay da siz biraz kıvranın
Kadın hamile olunca artık karın şişmesi vs vs seksiliğini kaybediyor gibi bir algı oluşuyor erkeklerin kafasında çok karaktersizce geliyor ya zaten 9. Aya kadar seks yapmak zararlı değil uygun cinsel pozisyonlar ile birlikte
Hamilelik kadın için özel , kutsal aynı zamanda hassas bir donemdir. bu dönemde seks yapılmaz diye bir yasak , kuralda yoktur istisnalar dışında. bu süreç karşılıklı anlayışla geçirilir ise bir sorun yaşanmaz. Heee yok ben öküzun önde gideneyim herseyin içine edicem derse aldatır adam😀
Hamile biri eğer karnındaki çocuk tekse 8,5 aya kadar cinsel birleşme yaşamadında sorun olmaz ikiz ya da üçüzde 7. Aydan itibaren cinsel hayata ara verilmeli hem ilişki vajinal olmak zorunda değil eğer oral yapmayı biliyorsa vajinal ile aynı etkiyi verir çünkü vajina iç derisi ile ağız içindeki deri aynıdır. Eğer ondanda iğreniyorsa eli ile yani handjob yapabilir böylece tehlike ortadan kalkar.
Evet aldatır aynı bu sitede bir kadın hamileydi eşi onu aldatıyordu çok çaresizdi yol gösterin diyordu Yani gerçekten aldatır onu görünce tam emin oldum yapmayan da var ama yapan pis, iğrenç insanlarda var
Kadın o kadar çocuğu karnında taşısın miğde bulantısı bel ağrısı ayrı ceksin beyefendi aldatsın yok öyle çocuk iki kişinin herkes kendi sorumluluğunu almalı birde hormanlar tavan halde erkegin tribiyle ugrasamam
hayır erkekler hamilelik döneminde eşlerini aldatmazlar. karaktersiz olanlar aldatırlar ve böyle hamileydi, ilgisizdi , kendine bakmıyordu, sıkıldım gibi kendince bahaneler üretip onların ardına saklanmaya çalışırlar oysa ki aldatmanın bir bahanesi yoktur. Ayrıca kadınlar başlıkta ki sorudan dolayı aldatır korkusu yaşamaz. hormonları değişir hassaslaşır beyni farklı çalışır ve fiziksel değişimler yaşar.
Eğer aldatıyorlarsa adiliğinde adiliği bi durum. Zaten ihanet iğrenç bi olay bide karninda senin yavrunu tasiyan dogmamis bebeginin annesini, karini aldatiyorsun tam kusmalik.
kimisi için Bahane kimisi için de görsel... tabi ki ben kesinlikle aldatmasına karşıyım. böyle bir süreçte eşi ile farklı şeyler yapabilirler. aldatmak çare değil :)