Güncellemeler
+1 yıl
ABI SAKIN OKU ONDAN SONRA EVLENIN YAZMAYIN BI BEN BILMIYORUM BUNU ZATEN ya COCUK 25 YAŞINDA 25, 5 YIL BEKLESE 30 OLUYOR AILESI ASLA RAZI GELMEZ GELMEZ DILE KOLAY 5 YIL, VE ONLAR HEP ERKEN EVLENIYOR
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aslinda ortak bir yol bulunur. Gercekten her sey oturmussa ciftler cok iyi anlasiyirsa bir seyler yapilir. Ortada puruz varsa senin yasin icin evlilik erken olur. Kadin icin idael evlilik yasi 24 bence. Hem karakteri oturuyor hemde saçmalamaya baslamamis oluyorlar :D
Bence de 24. Ama 24 e kadar boş yere bekleyemem diyor kendisi çünkü 25 olucak 3 yıl beklese28 yasina gelmiş olucak. 28 onlar için geç bir yaş karşı tarafı da düşünüyorum
Okurken evlen ve 25 yaş geç değil 26-27 gibi evlenir seninle sende okuyor olursun. Çocuk düşünene kadarda okul bitmiş olur.
Kanka ben daha okumuyorumm yazdığım şeyi dogru düzgün okuyor musunuz? Yasim 21 dershaneye gidicem diyorum sinava 22 yaşımda girmiş olucam diyorum. Ayrıca farklı sehirdeyiz onun sehrinde uni tutturmam lazim o zaman. Ayrıca onlara göre yöresine göre o yas fazla. Kardeşi 19 yaşında evleniyor
Tamam sende onların orada kazanırsın, eğer iyi bir bölüm kazanacağına güvenmiyorsan hiç okuma boşa ailene masraf evlenmen mantıklı olabilir.
Kanka zaten 350 ve üzeri güzel bi puan almam imkansiz
O zaman ailene söyle, dershaneye verecekleri paraya sana çeyiz alsınlar.
Sen okuyor musun?
Ben iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünde okuyorum, tabi ki okumak büyük avantaj her zaman için bir çıkış yolu olur sana bu hayatta başına ne gelecek belli olmaz. Eğer mümkünse okumaya devam et, en azında evliyken dışardan da olsa bir kaç diploma kazan.
Bu yaşta zorun ne, oku tabi. Sonra bakarsınız evlilik işine
Ya neden algılamakta sorun çekiyorsunuz sevdiğimden ayrilmak zorunda kalicam diyorum
E evlen o zaman o kadar merakliysan sevdiğine, neyini soruyorsun?
Meraklı olduğumu kim soyledi boş boş görüşleriniz sinir edioy
önce oku. sonra evlenirsiniz, bir yere mi kaçıyor sevdiğin
Ya neden tek taraflı bakıyorsunuz allah aşkına? Cocuk bekleyebilcek mi 5 yıl, cocuk 5 yil sonra 30 31 yaşında olucak ailesi de öyle diyor zaten allah aşkına toz pembe bakmayin olaylara ya
Evet sevdiğim kaciyor, ailesi evlendirmek istiyor yaşı geregi
çocuğun yaşını soruya yazmamışsın? erdim mi nerden bileyim
önce oku dememin nedeni de şu. hayattan beklentin ne? ev kadını olmaksa sorun yok. kocandan cep harçlığı istemekse, akşam onu beklemkese evde çocuk büyütmekse sorun yok
önce oku dedim çünkü kendi gelirin olsun. muhtaç olma maddi olarak.
ikinizin de geliri olursa ikiniz de aynı şartlarda olursanız evlilik de daha kolay geçer her anlamda sizin için. evet seviyorsa beklesin seni. eğer ailen sorun etmiyorsa ve bu kadar dayanamaıyorsanız da evlen ama okumaya devam et
Ev kadını olmak istediğimi kim söyledi, ama çocuğu seviyorum değil mi seviyorum. Derdim evlilik olsa onume gelen herhangi biriyle evleniilir ama erkek arkadasimi seviyorum
Gelir konusuna gelirsem aslında çocuğun durumu çok iyi
Dayanamamak değil, cocuk başka şehirde yaşıyor ve ailesi baskı yapıyor evleb evlen erkek kardeşi 19 yaşında evlencek bu da 24 25 yaşında nereye kadar beklesin
Bu sitemin ne? Düzgünce soru sormuşsun cevap vermişler bekleyemiyorsa sevdiğin sende kaybetmek istemiyosan okuma evlen. Sen kafanda bitirmişsin zaten. Biz nedersek boş.
Hayir kanka sitemim, yazdığım halde cocuk beklesin öyle EVLENIN yazmışlar ve bu gerçekten sinirlenmeme sebebiyet oluyor. Bekleyemez yaziyorum hâlâ okuyup evlen, benim yazdığım ya okul, ya sevdiğim diye tercih diye sormussum siz naparsiniz diye, gelip bana beklesin evlenin yaziyorlar. Yani ya siyah ya beyaz diyecekler ortasini gri diyorlar bu çileden cikmama sebep oldu.
Anladım baştan belirtseymişsin keşke bekleyemeyeceğini. Benim kendi fikrim kolunda bileziğin olsun canım. Ne olursa olsun kimseye muhtaç olma. O seni gerçekten seviyorsa zaten bekleyecektir. Bu yaşında evlenipte hataya düşme derim. Ama diyosan ki illa beklemez evlenicem kimsede kararından vazgeçiremez degilmi seni.
Canim öyle de ben de beklemesini çok isterim ama bekleyemez. Onun açısından düşünmek lazim bir de işi gücü maddi durumu yerinde, kardeşi 19 yaşında nisanli ve evlenecek sevgilim de 25 yaşına giricek 5 yıl beklemez. Acı gerçekler
oku oku oku daha gençsin önce kendi ayakların üzerinde durmayı öğren koca eline bakma.
İleride okumadım ah keşke okusam diyeceğin için şimdiden oku
Ileri dr sevdiğim çocuktan evlenemedim diye pişman olursam?
Oku canım okuu ekonomik özgürlüğün olsun
Sen okuyor musun
Okudum
Ne okudun
E oku öyle evlen ne bu acele
Bak derdim. evlilik değil bakkkkk
Sevdiğim cocuk 5 yıl bekleyemez ailesi asla izin vermez cocuk 30 31 yaşında olucak az mantık rica ediyorum
Sakin ol teyze.
Bekleyemezse pek de sevmiyor seni demektir.
Ya ne sacmaliyorsun zaten uzak mesafeyiz Bak, kardeşi 19 yaşında nisanli evleniyor diğer kardeşi de nisanli
Ailesi 30 yaşına kadar nasil bekletsin allahin aşkina
Yav sen kararını vermişsin zaten gelmişsin burada fikirlere yorumlara saygın yok. İşine bak. Ne yaparsan yap😀
Hayir ben fikir soruyorum gelmissiniz oku ondan sonra cocukla evleb diyorsunuz ben de diyorum ki bi tercih yapmaliyim cocuktan ayrılıyim mi okuyayim mi diye fikir alıyorum. Gelmissin seven insan bekler olmuyor o işler öyle, ben sorduğum sorudan alakasız cevaplar vermeniz sinirlenmeme sebep oluyor. 2 secim var bu 2 secimden hangisini secmeliyim diye soruyorum gelmissin oku ondan sonra evleb hey allahim
Sorunlu musun kardeşim sen? Oku diyorum işte yorumum bu yönde. Kıtlık mı var? İnsanların görüşleri çoğunlukla OKU yönünde bundan ne anlıyorsun başka?
Bak senin yorumun ve cogu insanin yorumu "oku öyle evlen" beklesin vs vs diyorsun ben buna catiyorummmmm.
Tamam.
Bekleyemez çünkü bekleyemez. Ona göre bir sey soruyorum sorduğum soru da cocugu mu seciyim okulu mu yazan insanlar cocuk beklesin oku demeleri cildirmama sebep oluyor bekleyemez çünkü
Bekleyemez ise işine baksın o zaman. Benim de yorumum bu yönde. Ya okurken evlen ya da oku evlenmeişine baksın
Tesekkurler
Rica
Oku abicim oku güzelim
Oku aklın fikrin açılır daha iyilerini daha doğrularını bulursun
ikisinide yapabilirsin bence
Okumak
okumak
okuyup evlen sende
Gerçekten okumaniz da sorununuz var. Okuyup evleb sen de ne demek? Okuduktan sonra ayni kisiyle evlenme şansım mi olucak. Ayrılma yoluna giricem okulu seçerse diyorum neden algilamiyorsunuz
Okuyup evlen
Abicim. Bana bunu yazmayın artık sinirden daha kötü laflar hakaret edicem. Bakınız sevdiğim cocukla okuyup evlenme gibi bir şansım yok. 5 6 yıl bekleyemez yaşı 24 25 çünkü, o yüzden bana okuyup evlen demeyin rica ediyorum bu imkansizzzz
Ne halinvarsa gör şeherimmm😂
Universitemi knka
Aynnnn