İlki benden. Kendini hala seven eski sevgililerini elinin altında görüp önemsizleştirmeleri. (Halbuki kimse kimsenin elinin altında değildir. İstediği an yeni birini bulup farklı gemilere yelken açabilir. Bunu fark edemeyip ego kasacak kadar aciz varlıklar.)
Güncellemeler
+1 yıl
Hadin kızlar. Gün bizim. Gördüğümüz abuk subuk şeyleri gün yüzüne çıkarma günü.
Ama burada biz kimse için seni elinin altında görüyor yorumu yapmayız. Yerine seviyor demek ki deriz. Siz erkekler elinin altında diyorsunuz. Ne kadar iğrenç tabir!!
Başka da var. Onları da kızlardan bekledim de sitenin kızları sizleri pek bir seviyor sanırım. Ki tezimi çürütemedin. Demediğiniz anlamına gelmiyor. Tezimi çürütmen için alsin ispat etmen lazımdı.
Hemcinslerini savunuyorsun hemde onlarda sizi pek bir seviyor sanırım diyerek çirkin bir ithamda bulunuyosun. Senin gibi kendiyle çelişen biriyle normal konuşmak imkansız zaten fikirlerin değişkenlik gosteriyo
Yukarıda sözünü ettiğim şeyi hala savunuyorum. Yalan mı? Burada kızlar soru sorduğunda geçmişteki ilişkileri hakkında iki kişiden biri elinin altında görüyordur muhabbeti yapıyor yahut cinsellik muhabbeti yapıyor. Kimse kimsenin ne seks kölesidir ne de elinin altındadır. Kimse Hint Kumaşı değil ki vazgeçilmez olsun. Hala diyorum elinin altında tabiri çirkin diye. Bunun daha güzel bir şekli vardır. Elinin altında değil de demek ki hala seviyor diye. Bu daha güzel bir tabir. Az önce siz de kaba olduğunu dediniz zaten. İlişkileri egonuzu tatmin edecek kadar basit görüyorsanız hiç sevmeyin yani!! Şarkıda da dediği gibi Haluk Levent'in en güzel aşk zor olandır. Yani ne tavırlarıyla ne sözle basitleşen değildir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi açımdan söylüyorum, ilgilenmiyorsam bir zahmet gitsin zaten. Gitsin istiyorumdur. Cepte gördüğümden değil..
Gitsin isteyen insan cevap da vermez. Bu resmen istemem yan cebime koy gibi bir şey oluyor.
Haklısın söylediklerinde aynısı kızlar içinde geçerli
Cinsiyeti yok. Bizde varsa bizdeki de acizdir.
Katılıyorum
Ama burada biz kimse için seni elinin altında görüyor yorumu yapmayız. Yerine seviyor demek ki deriz. Siz erkekler elinin altında diyorsunuz. Ne kadar iğrenç tabir!!
Ne kadar egoist bir tabir. Sanki tek erkek bizim eski sevgilimiz. Pat diye birini bulsak bu defa da o zaten kaşardı dersiniz eminim.
Evet kaba bir tabir kadınlar daha duygusal nazik ruhlu oldukları için öyle dile getirmezler aslında düşünceleri aynıdır yani
Yani bu yorumu yaparken niye tek erkek oymuş gibi bir yorum yapıyorsunuz? Resmen Rober Hatemo'nun senden çok var şarkısını onlara yollamak istiyorum.
O tabiri bayanlarda kullanıyor yalnız ben bu sitede çok denk geldim
Ben denk gelmedim. Kaç yıldır da kullanıyorum?
Valla ben denk geldim çevremdeki kız arkadaşlarımda kullanıyor bazen o dediğini.
Doğrudur
Tezini çürüttüm sanki biraz :d
Başka da var. Onları da kızlardan bekledim de sitenin kızları sizleri pek bir seviyor sanırım. Ki tezimi çürütemedin. Demediğiniz anlamına gelmiyor. Tezimi çürütmen için alsin ispat etmen lazımdı.
Hemcinslerini savunuyorsun hemde onlarda sizi pek bir seviyor sanırım diyerek çirkin bir ithamda bulunuyosun. Senin gibi kendiyle çelişen biriyle normal konuşmak imkansız zaten fikirlerin değişkenlik gosteriyo
Kendimle çeliştiğim nokta nedir? Ayrıca sizi sevmelerinin nesi çirkin? Aksine güzel şey sevilmek. Fikirlerimin neresi değişkenlik gösterdi?
Yukarıda sözünü ettiğim şeyi hala savunuyorum. Yalan mı? Burada kızlar soru sorduğunda geçmişteki ilişkileri hakkında iki kişiden biri elinin altında görüyordur muhabbeti yapıyor yahut cinsellik muhabbeti yapıyor. Kimse kimsenin ne seks kölesidir ne de elinin altındadır. Kimse Hint Kumaşı değil ki vazgeçilmez olsun. Hala diyorum elinin altında tabiri çirkin diye. Bunun daha güzel bir şekli vardır. Elinin altında değil de demek ki hala seviyor diye. Bu daha güzel bir tabir. Az önce siz de kaba olduğunu dediniz zaten. İlişkileri egonuzu tatmin edecek kadar basit görüyorsanız hiç sevmeyin yani!! Şarkıda da dediği gibi Haluk Levent'in en güzel aşk zor olandır. Yani ne tavırlarıyla ne sözle basitleşen değildir.
Bilmem neymiş bizim problemimiz?
Yorumlarda görürsün. İlki bendedi. 😂
Boş yapmışsın
Şuna yorumun zoruna gitti diyemiyor da boş yapmış diyor. Bir tarafımla gülüyorum. 😅😅Nasıl bir yaran var ki üstüne alındın acaba ben boş yapmışsam?
Olmayan bi tarafinla gülsen nolur şekerim? Squat çalış biraz
Senin tavsiyelerine ihtiyacım yok 😂
:D benim de sana ihtiyacım yok ama konusuyoruz işte
Ben sana tavsiye verdiğimi hiç hatırlamıyorum 😅
Sorunun yorumları kirlenmesin boşuna özele gecelim ;)