Arkadaşlar bir kız vardı komşular tarafından dedim gidelim görüşmeye yani söylemeye halam ve abla ile beraber gittik kızın calisitigi yere o beni ben onu görmedim ayıp olur diye gitmeidm ben abla ve halam kızla konuşmuşlar istermisin ciddi evlilik düşünen biri var sen dusunuyomusun felan tam olarak ne konuştukları bilmiyorum böyle normal konuşmuşlar sonra ben istemiyorum evlilik ve sevgili tarzı bişey düşünmüyorum demis bizimkiler ustelemeden tamama diyip çıkmış hayırlısı dedim tamam olmadı
Sonra bugün kızın babası halamgilin kapısına dayanmış kim istiyor diye. Kız neden böyle bişey yaptı istemiyosunda babana soyluyosun normal güzel dille olursa gidip istemeye gidicektik kötü biseymi yaptık Sonra güncel olayın kısmı önemli okuyun Arkadaşlar yeni olay oldu kız tarafı bizim aracı ablama gelmişler boyle. flena filan soruşturmalar benim enişte avukatı aramışlar ovmus böyle felan diye özür dilemeye gelmişler biz yanlış anlamisiz görgülü aile olduğunu bilmiyoduk felan filan fotografimi görmek istemişler bizim abla göstermemiş biraz pişmanlık duymuşlar istemeye gelir gibi gelmişler yumusamislar ama ne bileyim çok şaşırdım bu duruma
Sonra bugün kızın babası halamgilin kapısına dayanmış kim istiyor diye. Kız neden böyle bişey yaptı istemiyosunda babana soyluyosun normal güzel dille olursa gidip istemeye gidicektik kötü biseymi yaptık Sonra güncel olayın kısmı önemli okuyun Arkadaşlar yeni olay oldu kız tarafı bizim aracı ablama gelmişler boyle. flena filan soruşturmalar benim enişte avukatı aramışlar ovmus böyle felan diye özür dilemeye gelmişler biz yanlış anlamisiz görgülü aile olduğunu bilmiyoduk felan filan fotografimi görmek istemişler bizim abla göstermemiş biraz pişmanlık duymuşlar istemeye gelir gibi gelmişler yumusamislar ama ne bileyim çok şaşırdım bu duruma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olaylara bak. Bence olur bu is
Sadece bunlar 2 günde oldu ve şu an aklına takıldım onların bügun konuşulmus bunlarda bizim ablanın kapisinda onundelermis eve almış konuşmuşlar enisteyo aramışlar benim avukat böyle şöyle övmüş yanlış yaptın demiş
Ya şimdi kız tarafı ya başta babasına söyleyince kız babası tabi sinirlenmiştir sonra pişman olmuştur. Şimdi ciddilerdir
Nediyosun ben geri planda kalayım halamgilde bırak sana kızmi yok diyo
Ya sen bilirsin evlenecek olan sensin
Evlenmek istiyorumda her istediğin kızında anında bulamıyorsun ve hayırlısı demek geliyor elimden
Hayırlısı
Bu ne perhiz...
Yani açık olarak anlatirmisin
Neyi anlatayım çok sacmalamislar
Aynen
Acaba kız istemiyoduda ailesi mi istiyordu
Yok hepsi beraber gitmişler benim kızımı kaçırırlar gibi düşündüler galiba öyleymiş
Oha puhahahahahaah
Valla bak çok saçma
Bencede
Nolcak bu durumda ben bişey yapmam bu saatten sonra
Yapma zaten ya ne yaptıkları belli değil bunların
Merak etmişler ama beni açıkçası geri planda kalcam
Bencede en iyisi olur
Hayırlısı diyelim olmucaksa olmaz 40 yılda 1 ise kalkkistik olmucak şey geldi başıma oysaki birbirimizi görmedik bile
Umarım senin için de en hayırlısı olur ❤
Çok teşekkür ederim