En güvendiğim insan arkamdan iş çevirdi şu an yoğun bakımda?

Çok sevdiğim kız kuzenim var herşeyimizi paylaşırız, ve şu zamana kadar asla yalnış birşeyin görmedim, hep yanımda destekçim olmuştur. Trafik kazası geçirdi geçen gün şu an yoğun bakımda kan lazım olduğu için benim ve sevgilisinin kanı uyuyordu, dün kan vermek için sevgilisiyle hastahaneye gittik şans eseri telefonunu bana verdi ve kız kuzenimle olan mesajlaşmalarını gördüm, benimle ilgili ileri geri konuşma yaparak, beni kazıklayarak 250 tl almışlardı, hatta benden için aptal saf vs. diyerek kazıklayıp parasını yiyelim gibi konuşmalarını gördüm, şok oldum üzüldüm baya ağladım çünkü güvendiğim kardeşim dediğim insan sevgisi ile beni sırtımdan vurarak ihanet ettiler, yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiklerini gördüm. şu an yoğun bakımda olduğu için seslenmedim, ama içime oturdu o sözleri en güvendiğim kişi sevgilisi ile beni aptal yerine koydular. şu an önemli olan onun yoğun bakımdan çıkması, ve inşallah çıkcak. Ama bu yaptıkları yanına kâr kalmayacak iyice iyileştikten sonra bu durumu yüzlerine çarpmam doğru olurmu?
En güvendiğim insan arkamdan iş çevirdi şu an yoğun bakımda?