Çok sevdiğim kız kuzenim var herşeyimizi paylaşırız, ve şu zamana kadar asla yalnış birşeyin görmedim, hep yanımda destekçim olmuştur. Trafik kazası geçirdi geçen gün şu an yoğun bakımda kan lazım olduğu için benim ve sevgilisinin kanı uyuyordu, dün kan vermek için sevgilisiyle hastahaneye gittik şans eseri telefonunu bana verdi ve kız kuzenimle olan mesajlaşmalarını gördüm, benimle ilgili ileri geri konuşma yaparak, beni kazıklayarak 250 tl almışlardı, hatta benden için aptal saf vs. diyerek kazıklayıp parasını yiyelim gibi konuşmalarını gördüm, şok oldum üzüldüm baya ağladım çünkü güvendiğim kardeşim dediğim insan sevgisi ile beni sırtımdan vurarak ihanet ettiler, yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiklerini gördüm. şu an yoğun bakımda olduğu için seslenmedim, ama içime oturdu o sözleri en güvendiğim kişi sevgilisi ile beni aptal yerine koydular. şu an önemli olan onun yoğun bakımdan çıkması, ve inşallah çıkcak. Ama bu yaptıkları yanına kâr kalmayacak iyice iyileştikten sonra bu durumu yüzlerine çarpmam doğru olurmu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyilestikten sonra azina sic tokat manyağı yap çok sinir oldum valla kaza olmaza yanlız ogrenemicekmissin sende şans işte kim bilir baska ne konucaklardi arkandan
Benden istese ben verirdim böyle bana ihanet edeceğini bilmezdim, beni salak yerine koymuşlar resmen yazık ya, ben onlar için iyi derdim etrafında olurdum hiç hak etmedim hiç.
Canım bu devirde babana bile güvenmeyeceksin kuzenin bunu yaptıysa kim neler yapmaz
Cidden çok iyi sır tutar, eğlenceli iyi birisi, beni seven biriydi, en büyükleri bendim, ablalarıydım. Nasıl zoruma gitti hâlâ gidiyor diğer kız kuzenimde yanımda, oda bu işin içinde nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam.
İyi sır tutan böyleyse gerisi nolacak ki güzel kadın zoruna gider tabiki arkandan iş çevirmek çok yanlış kadnlardan korkacan diye boşa dememişler onuda uyatmalısın
Beni kazıklayıp yedikleri parada, benim param değildi üniversitede okuduğum kredi paramdı. Asla ama asla muhatap olmam
Kazıklanırsınız işte böyle kimseye güvenmesen keşke sırtından vurmuşlar iş çevirerek işte akıllı ol
Ben serumuna makas bile atardım sen yine ıyi dayanmissin.
Hatta bu olayda bir tane daha kuzenim var onunda haberi var ona bilerek sordum şaşırdı birşey diyemedi sonra üzerine gitmedim böyle durumda yalnış anlaşılmak ıstemedigim için
Birde çok mütevazisin kıyamam canım benim az biraz yüzsüz olmak gerekiyor böyle karaktersiz insanlar için. Canim benim suratına falan vurma direk iletisimi kes seni hakeden insanlarla verdiğin değeri hakedecek insanlarla arkadaş ol.
Bir sorun oldumu çok kez haksız konuma düşüyorum kuzenlerim açısından, kaç kez bana borcu oldu ama ben asla istemedim hani bilerek şakasına ver derdim ama arkasına düşmezdim, ama kendisi 1 tl borcum olsa bile isterdi. Amacım kötülemek değil ama anlatacak kimse olmadığı için buraya yazıyorum bazen sorunlarımı öyle rahatlıyorum. Aşırı zoruma gitti hiç beklemezdim, şu an yoğun bakımda olduğu için sevgilisi ile mecbur yüz yüze geliyoruz konuşuyoruz, ama iğrenerek yüzüne bakıyorum, hâlâ yüzüme bakıp gülüyor şunu anladım ki kendinden başka kimseye güvenmeyecekmişsin.
Kesinlikle kendinden başka kimseye değer vermeyeceksin. Seni senden daha cok düşünen sana senden daha çok değer veren kimse yok bu hayatta. Ailen dışında kimseye güvenme kuzen , hala, teyze vs bunlar hiçbir zaman senin iyiliğini istemezler. Sen battikca içlerinin yağları erir. Senin başarısızlığının mutsuzluğun onları mutlu eder. Dediğim gibi canım muhatap olma. Böyle sersem karaktersiz insanlara kin dahi tutma değmezler.
Benim yapım gereği asla kin tutamam. şu an ona kızamıyorum bile kardeşim dediğim canımdan parca yoğun bakımda o hali gözümün önünden gitmiyor ama bu yaptığı ayıbı da unutamıyorum, ama diyorum büyükleriyim esip gürlemek yerine, hepsini bir araya toplayıp nasıl insan kandırmak, sizin etrafınızda pervane oldum, iyi kazıklayıp yediğiniz para tatlimiydi, hiç yakıştıramadım size, bundan sonra ablanız yok diyip muhatabı kesicem, çünkü artık salak yerine konmak istemiyorum
Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin, şekil A daki gibi.
Kimseye inanma ve hic bur şeyini kimseye açıklama evet çıkınca hesabını sor tabi
Aşırı zoruma gitti, hadi sevgilisi öyle dedi kuzenim olmaz ablam büyüğüm diyebilirdi ama çok üzüldüm, böyle birisi olacağını bilmezdim. Eğer bana nerden öğrendin öyle birşey yok diyip aksini iddia ederse ne yapayım?
Öğrendim de bir yerden ama gerçekten kimseye güvenilmiyor
Zaten sorarsa kimden ya da nerden ögrendiğimin önemi yok, senin böyle benden nefret ettiğini bilmiyordum yazıklar olsun senin ablan yok bundan sonra, derim
Aynen öyle gelsene biraz konuşalım merak ettim niye böyle yapmış
İşte bu yüzden kimseye givenmiceksin aileden başka herkes yalan aga
Çok ayıp etmiş kuzenin
İyileşince kuzenim sevgilisiyle hiçbiriyle görüşmemeyi düşünüyorum açıkça
Bencede öyle yap kesinlikle