Merhabalar çokça site gezdim ama soruma cevap bulamadım umarım burda bulabilirim.
Yaklaşık 4 senedir arkadaş olduğum yeri geldiğin de dertleştiğim ve uzun süreli sevgili olmadan s. KS yaptığım erkek arkadaşıma bir takım duygular beslemeye başladım fakat onun bana karşı duygu beslediğini hiç sanmıyorum belki arkadaşça değer veriyor olabilir ama asla aramız da bir ilişki olmicağının teminatını bana her zaman alttan alttan hissettirdi günlerim ondan mesaj arama ve ilgi beklemekle geçiyor.
Ve ben olmicak birşeyin peşinden koşmaktan yoruldum s. KS yaptığım için biraz kendimi kullanılıyormuş gibi hissetmeye başladım bunun için bahsettiğim arkadaşımı hayatımdan çıkarmaya karar verdim ama bunu onu kırmadan üzmeden yapmak istiyorum çünkü ona çok değer veriyorum.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum :)
Yaklaşık 4 senedir arkadaş olduğum yeri geldiğin de dertleştiğim ve uzun süreli sevgili olmadan s. KS yaptığım erkek arkadaşıma bir takım duygular beslemeye başladım fakat onun bana karşı duygu beslediğini hiç sanmıyorum belki arkadaşça değer veriyor olabilir ama asla aramız da bir ilişki olmicağının teminatını bana her zaman alttan alttan hissettirdi günlerim ondan mesaj arama ve ilgi beklemekle geçiyor.
Ve ben olmicak birşeyin peşinden koşmaktan yoruldum s. KS yaptığım için biraz kendimi kullanılıyormuş gibi hissetmeye başladım bunun için bahsettiğim arkadaşımı hayatımdan çıkarmaya karar verdim ama bunu onu kırmadan üzmeden yapmak istiyorum çünkü ona çok değer veriyorum.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen kırmamayı düşünüyorsun da onun umurunda bile olmayan bir durum bu. Artık fuckbuddy ilişkisi istemiyorum dersen kolayca kabullenecektir.
Bunu deneyebilirim tavsiyen için sağol :)
Knk çocuğun adresini ver dövelim sonra o kızdan uzak dur deriz ve kurtulursun bana da dua edersin
Knk çok iyisin sağol :)
Eyvallah muhterem
seks yapıyorsun ama arkadaşsın ne saçma ilişkileriniz var anlamadım
Yıllardır böyle ama yeri geldiğinde ise çok yakın dost olabiliyoruz
çok saçma bir ilişkiniz var bence direk ayrıl ya hiç bir şey demeden
Sevgili değiliz ki ayrılıyım ki ben ona hiç bir zaman duygularım olduğunu belli etmedim
Kırmadan çıkarayım dedikçe kırılırsın
Doğru ama kırmak istemiyorum çok zor zamanlarım da yanımda oldu destek çıktı bana
Anlıyorum ama bu sefer de bitiremezsin. Gene bi açıkça konuşmayı dene ama zor
Cesaretimi bir toplayabilsem konuşucam da bakalım ne zaman
Arada bi kaç kez daha sevişirsiniz gibi
:)
S. KS ne bea
Seks yazdığım da paylaşmadı
Oha evlenmeden neden böyle bişe yaptın ben nişanlımla bile yatmam neden onun boynunu bükmesine neden olcak bişe yapayım nie zarar vereyim çok büyük bi hata yapmışın bence yine sen bilirsin ama yaşında doğruysa şimdi ilerde nasıl evlencen kocaman bi geleceğin mafoldu
Bakireliğe önem vermiyorum bence hayatım mahvolmadı önemli olan bi et parçası olmamalı.
Ben bakirim benim içn önemli o bi et parçası değil eşimle ilk ve tek yaşamam gereken bişey tecrübesizlik iki taraf içn sorun olurmu bilmem zamanla aşılır ama sonuçta ikimiz içinde lk olmalı
Herkesin kendi fikri birşey diyemem
normal arkadaş mıydı
Evet bildiğin normal arkadaş
tutt bırakma
Neden?
alnında arkadaş yazıyorsa elleme
yazmıyorsa hayat kadar değer werr..
Sağol
sende saoll..
tut bırakma..
Keşke s. KS yapmasaymışsın sjhdhd
Duygusuz bacım sen karışma çocuğa