Fazla aşık olan kişi hep dezavantajlıdır bana göre🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Özenmek. Anlayışlı olmak. Bence. Bir hikaye duymuştum. Evde misafir ağırlayan bir çift varmış. Misafirler sormus, dede bunca yıl oldu halen aşıksınız birbirinize. Bunu nasıl basariyorsunuz. Dede de , hanım bu karpuz getir demiş. Ebem , karpuzu getiriyor. Dedem ise eliyle karpuza vurup , bu iyi ses çıkarmıyor , başka getir diyor. Tekrar getiriyor. Buda iyi değil , tekrar getiriyor buda değil ve tekrar getiriyor. Bu güzel , ellerine sağlık keste yiyelim diyor. Misafirlere dönüp , işte böyle aşık bir ciftiz diyor , dede. Anlamiyorlar. Aslında dede de , ebem de evde tek karpuz olduğunu biliyordu...
Aşk hakkında yorum yapmak istemiyorum. Görseldeki dizi hayatımda izlediğim en güzel diziydi. Bitmesine gerçekten çok üzüldüm. Sizlere de net olarak tavsiye ederim.
#Sherlock
Aşk olarak görüyorum, ne olarak göreyim
Aşk, bence insanın tek bir kişiyle aynı dili konuştuğunu hissettiği, zaman mekan kavramını yitirdiği, mental ve duygusal olarak doyuma ulaştığı duygu durumudur. Bir nevi deliliktir benim için ama nası güzel bi delilik sorma 😃🖤 Keyifli geceler..
ahah 😄😄 Sormana gerek yok sende derin kadınsın biliyorsun bence.. 🖤
ahahaha 😄😄 hadi hadi yeme bizi yemezler 😜😄🖤
😂😂 ahaha göz değilmiydi o ya ahaha allah iyiliğini versin ahaha
😄😄 al işte romantizm fışkırıyor resmen diva diva 😄🖤
ahahah neden olmasin ya 😄😄
ahahah 😄😄 harbiden allah iyiliğini versin ahaha Kendi başına örme bari başkalarına ör biraz da
😄 Boşver varsın biraz da biz bencil olalım ne çıkar 🤘
Teşekkür ederim 🖤
Cevap
50Cevap
Fazla aşık olmak diye bişey yoktur. Öyle olduğunu iddia eden varsa o sadece ayran gönüllüdür...
Aşk eger şanslıysan hayatta bir kere çalar kapını ve yine eger şanslıysan o anda evde olursun ❤️
Daha büyük şans ise aşık olduğun insanın da sana aşık olmasıdır❤️ Bu ihtimali yakalayabilmek o kadar zordur ki...
Aşkı tanımlayan cümlelerin çoğunun hüzün ve acı içermesinin sebebi de bu zaten...
Aşkı tarif edemezsiniz ama şanslıysanız yaşarsınız; benim gibi... ❤️🌈
Profilimde de kendi sözcüklerimle anlattığım gibi:
"Aşk" dedikleri çarliston marka bir kamikaze içinde son hız gitmek gibi."
Sözde, bir masala inandırıp metal bir direkte baş aşağı bırakmak kendini."
Önceden varlığına inanırdım. "Aşk; kalbin, aklın sınırlarını zorlaması." derdim.
İnancımda yanılmamışsam da şimdi yanılıyorsam, gerçekten varsa bu olabilir.
Bilmiyorum belki hiç yaşamadığımdandır ama bana göre aşk yok. Uğruna herşeyi göze alabilecek kadar çok sevmek var. Buna ben sevgi diyorum. Çünkü aşk hakkında çok fala yazılıp çizilen var ve bunlar bana olmayan birşeyin büyütülmesi gibi geliyor. Sevgi ise karşılaştığım ve yaşadığım en mükemmel şeydir. İnsanların sabahları yataktan kalkabilme sebebidir. Kendini evinde hissetmektir. Sevdiğinle berabersen hayallerini yaşıyormuş gibi hissettiğin andır.
Bilimsel gözle bakarsak gelecek nesillerin oluşması için oluşturulmuş evrimsel bir tuzak. Psikolojik olarak bakarsak doğru kişi ile bütünlenme. Sokratesin gözüyle bakarsak "Kesinlikle evlen, karın iyiyse mutlu, kötüyse filozof olursun."
Meleklerden çalınan ve zalımca yaşanan bir kurgu. Sevmek sevilmek tamam da aşk fazla abartı. Edebiyat işi sadece sözcüklerde.
Şu son 10 yıl içinde aşka bakış açım kesinlikle Sekse giden kısa yol gibi görüyorum.
Realist olmak lazım diye düşünuyorum ;)
işte o yüzden Bekarım :/ :D
Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belki de aşk, yaşanılan en büyük günahtır.
Boş bir inanç. Herkesin var olduğuna inandığı rol yaptığı bir hayal gücü.
"Aşk yoktur, libido vardır." - Sigmund Freud.
Hahahah kesinlikle 👌
Merhaba,
Aşka karşı seviyeli bir duruşum var diyebilirim. Bu aralar pek aramız iyi değil. Birbirimizden uzak duruyoruz. Sanırım en iyisi bu şekilde olanı. İkimizin de kafası daha rahat bu şekilde.
Tolstoy şöyle diyor: "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey; ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp." Bence aşk ve sevgi budur. :)
Aşkı beklemek olarak görüyorum sabretmek olarak sadakat olarak görüyorum aşk iki kelimeden ibaret değildir aşk bir ömürdür ve bu ömür için herzaman emek verirsin
Valla erkeklerin cogu hoşlanmayı sevme sevmeyide aşk sanıyolar ve bunu cinselige cevirip karmaşık bişey cıkıyor
Aşk güzeldir ve bir taraf daha çok sever bence o yüzden emek daha çok verir
O yüzden bazen zarar gorur
Aşk bir hastalıktır yerini sevgi güçlerine ve bağlılığa bırakır. Aşk yoktur libido bardır sözüne de inanıyorum aşkın varlığına da..
Aşkı ne olarak görüyorum. Denizin dibinde inci tanesi kadar güzel ve zor bulunan birşey olarak görüyorum
Aşk beni fazlasıyla hayata bağlıyor, motivasyonunu yükseltiyor. Hani Nazım Hikmet diyor ya:
Ben sensiz de yaşarım; ama, seninle bir başka yaşarım.
Ütopik , gerçek dışı, abartılı ve gereksiz olarak görüyorum. Seviyeli bir sevgi , saygi ve empatiyi tercih ederim
Sherlock haklı. Ben de akıl tutulması olarak görüyorum. Mantıksızlıklar dünyasına atılan bir adım.
Aşka inanmayanlardanım. Kim neyi nasıl hissediyorsa, yakışıklılık, güzellik, olaya böyle bakılıyor.
ben aşkı çiçek böcek güneş bulut sanmıyorum mesela söyliyim de 😬
Aşk bağlılıktır, sadakattir sevginin bir sonraki haz ve duygusal katmanıdır.
ya simdi kimisi cinsellik olarak kimisi menfaat olarak her türlü görünüyor.
Heves, çile, dert gibi görüyorum hele karşılıksızsa dertlerin hasını yaşıyorsun
Hormonların karşı hormonlarla çekim yaşaması...😄😄
Amaca giden yolda kullanilan bi araç olarak görüyorum
Duyguları abartıp mantığı devreden çıkartarak insanı saçmalığa sürükleyen bir şey
7/24 görüp dokunmak , sesinin kokusunun huzur vermesi.
Üreme için gerekli bir şey. Kim ne derse desin daha fazlası değil.
Anlatılmaz yaşanır bir oldu onunla bir olmak aynı hissetmek tek ruh olmak
aşk kelimesi -özellikle son zamanlarda- amaca giden yolda en önemli ikna-inandırma aracıdır
Duygular önemli olan. Duygularla yapılan herşey de bir dezavantaj var bence
bence aşk saçmalık, ilişki dediğin seks üzerinedir, seks yoksa sadece arkadaşlık var bence
Aşk sevgi hepsi yalan herşey para artık bayanlara zulümler artıyor ve ben erkekliğimden utanıyorum bi bayanın mutsuz olması yerine ben kadın olur bütün bayanların kölesi olurum net
Sevgi/Aşk en büyük güçtür. Aynı zamanda Tanrı sevgidir, sevgi de Tanrı.
aşk diye bir şey yok sadece katlanmayı tercih ettiğimiz insanlar ve daha çok katlanmayı tercih ettiğimiz insan var
Kesinlikle haklı benim sosyopat dedektifim krkrkkrkr yanıltmaca bence umut kaybı zaman kaybı duygu kaybı
Temiz bir kağıt gibi. Yaşanılanlar yazıldıkça kağıt kirleniyor.
Kızların %90 ı para olarak görüyor
Erkeklerin %90 ı cinsellik olarak görüyor
Ben %10 danım
acı verdikçe tadı artan bir lezzet olarak gözüyorum
Yaşamadığım için yok gibi bir şey
Daha çok seven daha çok yaralanıyor malesef.
Her verdiği zarara rağmen yinede yaşamaya değer
Aşkı görmüyorum. Yok sayıyorum.
Ben sevda olarak görüyorum
Aşk değil
Hormonel duygu patlaması
Bulması çok zor bir aşırı sevgi türü
Çiçek, böcek, güneş, bulut sanmıştım ben.
kısa ya da orta vadeli haz.
Beleş mezar değilse ben de hiç bir şey bilmiyorum
Aşk diye birşey yok görmüyorum da.
Aşkı hiç olarak görüyorum
Evet her zaman çok seven kaybeder
Aşk yoktur Sevgi vardır
Kim cok severse en çok o acı çeker ve kaybeder
Ask bir yalaktir icine dusen s. alaktir 😀
Tükenen tüketilen bir his
Sağlık ve bağımsızlıktan sonraki değer
Hayalindeki kişiyi sanma yanılgısı
Ne çok yakın dur nede uzak mesafen hwp olsun