Daha önce bir kızla neler yaptın ilişkiye girdin mi sorusuna evet dersem kızın gözünde ne durum da olurum..
Cevabın nedir?
Yani iki ucu keskin bıçak. Zamanla anlarsın de, mistik olsun ((= Bu konuları harbice sevgililerimle konuşmayı sevmiyorum. İş arkadaşlarımla konuşabilirim ama sevgilimle ete kemiğe bürünmüş bir ilişkim var ve treni raydan çıkarabilir bu durum.
Ama arkadaşlara katılıyorum, çoğu kız bunu dert etmiyor bile. Hatta deneyimli, çapkın erkekler bazı kadınları daha da ateşliyor. Hani en iyi ata binmek gibi birşey olarak görüyorlar. Azgın kısrağı evcilleştiren kadın keh keh keh. Ama çoğu attan düşüyor yine ((= Eeee adı üstünde azgın bu ((=00 Yorumla
+1 yılGercek neyse onu söyle Ilişkide onemli olan güvendir Birbirimizden önceki şeyleri bırakın birlikte mutlu olmaya bakın Yalanla bir yere varilmaz ve birbirinizin geçmişi hakkında olumsuz yorum yapmayın Sevin sevişin gerisini boşverin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle gerçeği söyle ancak ayrıntılara girme.. Ya yaptık işte bir şeyler, deyip geçiştir..
Fakat benim kafama takılan, bu kızın neden bir erkeğin geçmişini sorguladığı.. Bence sen bunun sebebini sor ona.. Öğrenmek istemesinin nedeni nedir.? Acaba, kendisinin de böyle bir ilişki durumu mu vardı da, önce senin eski ilişkilerini sorgulayıp, vereceğin cevaplara göre de kendi durumuna bir şekil verme çabası mıdır.? Bu sorular beni düşündürüyor..04 Yorumla- +1 yıl
@mercansy; Akıllı olmamın yanında zekiyim aynı zamanda.. Megolamanlıkta da üstüme tanımam ayrıca..
Soran+1 yılçok zekice düşünmüşsün güzel yorum.söylediklerini yazdım aklımın bir köşesine.
- +1 yıl
ikiniz de çok şekersiniz.. :)) Zekama vurgu yapılması her zaman gururumu okşar, teşekkür ederim.. :))
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakir değilsen seviştiğinde inandırabileceğine inanmıyorum. Dürüst ol. Genelde çoğu kız bakir erkeklerden hoslanmıyor zaten :P
03 Yorumla- +1 yıl
Dustum ben sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kim şu dünyada yapmadığını söylediği zaman karşı taraf ona inanıyorki en azından doğruyu söyle herkesin geçmişinde bir takım şeyler olabilir.Önemli olan geçmişte yaşamak değil gelecekte yaşamak.Karşındaki insan senin verdiğin cevap yüzünden seni terk edecekse bırak etsin sevmiyor demektir.Herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım.
00 Yorumlatabi ki çoğu insan sevgilisinin bakir/bakire olmasını ister ama bunu sorun etmeyenler de vardır.bence her şekilde dürüst olmalısın eğer bunu sorun etmezse bir de dürüstlüğün artı puan olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılyorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Bu zamana kadar nerde dürüst davrandıysam kaybettim belki bu kez kazanırım.
Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. dürüst olunmalı
olduysa oldu olmadıysa olmadı...
ne bileyim ben erkek sonuçta ihtiyaçtı yapmış dedim ama benimleyken uslu durmasını istedim anlayış gösterdi oldu10 Yorumlabana hep erkekler ben kimseyle yapmadım senden önce kimse olmadı diyor...bu yalana inanmalımıyım..yada evet şu kadar kişiyle oldum derse..hoşuma gitmezmi..sanırım bu erkeğine göre değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yıluzun bir ilişki yaşamışsa mutlaka bir şeyler olmuştur.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu toplumda hıcbır duruma duşmezsın merak etme.. Erkeksın nasıl olsa...
00 Yorumla Kesinlikle bilmeli işin aslını...
Söyle çıksın aradan ilişkide ne kadar yalan, Eşittir o kadar mutsuzluk...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide soyle anlat cğnkü ben olsam senn ilişkiye girmedgne inanmamm:D
01 Yorumla
Soran+1 yılo anlamaz :D zaten geçti gitti olay :)
içim rahat ya bu yonden çok rahat bir şekılde yapmadım derım kıme sorarsa sorsun onlarda aynı cewabı verır:)))
00 Yorumlacem yılmaz taktiği uygula.ne ilişkisi ya kim görmüş ya nerde yaaa
00 Yorumlasenden iyi kimse bilemez tabi bana kalırsa girdiysende şahıs göstermeden doğruyu söyle
00 Yorumlayapmadım desende inandırcı olmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldürüst ol bence,yalan söylemek güveni yıkar.
00 Yorumla
+1 yılkız rezil olur ve mesafeyi kesinlikle korur...
00 YorumlaGerçeği söyle.
00 Yorumlaneyse onu söyle.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kız arkadaşımın 'daha önce ilişkiye girdin mi' sorusuna ne cevap vermeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat