Güncellemeler
+1 yıl
2 aydır görüşmüyorduk
Güncellemeler
+1 yıl
Benden ayrıldı dedi kafam çok karışık seviyor muyum sevmiyor muyum falan bla bla konuştu... Dedim sevmediysen neden sarildin Elimi tuttun dedi sarılırken bisey hissetmedim lan köpek madem biseu hissetmedin neden sarılmak istedin her dk neden gözlerime hayran hayran baktin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fazla teması hiç sevmiyorum.
Hemwn kötüye yormamak gerek, sonraki buluşmaya bağlı her şey.
Yanı bende bilemedim şaşırdım bu kadar çok sarilmasi felan ne bileyim bunaldim da
Bunalır insan zaten.
İkinci buluşmada da yaparsa rahatsızlığını direkt dile getir.
Ztn baktım çok sarılıyor dedim tamam duygudaş bağlamayalım ağlıcam bak kendimi geri çektim uzaklaştım tuttu ellerimden niye aglicaksin aglama deyip bidaha sarıldı 😂😂😂😂😂
Ahahahs mıknatıs mübarek
He valla son giderkende yanağından öpüp sarıldı 😂😂😂
En iyisi son gittiğimde covidim de
Hahahahaha bu iyimis
Bırak sürekli sarılsın seni sevdiğini göstersin bundan daha güzel bişey olabilir mi :)
Ya güzel bisey ama 2 haftadır aramıyordu yazmıyordu ben yazınca arada cevap veriyordu sadece buluşunca da bu kadar sarılınca kafam karıştı benim sordum kendisine dedi ki çok yoğundum ondan yazamıyordum
Bana pek masumane gelmedi açıkcası buluştun sarıldın öptün bitti yani kızıda bunaltır bi süre sonra
Yok öpüşme olmadi ben izin vermem öyle şeylere ama biraz bunaldim yoğun ilgiden
Yok ben onu genel ilişki kuralı olarak söyledim. Dedim ya zaten şimdi bunaltmasa bir hafta sonra bunaltır insan doğaaına aykırı bi kere
Aynen bir buluşmada bu kadar sarılma olması
Allah kolaylık versin ne diyim 😂
Ya şöyle diyim biz 2 keredir çıkıyoruz 2 sene önce çıkmıştık ayrılmıştık aynı okulduk diye tenefüslerde felan yan yana geliyorduk ama hiç baş başa buluşmadık hep arkadaşlar vardı sonra ayrıldık 2 sene sonra yeniden çıkıyoruz ilk baş başa buulusmaydi bu
Bi daha buluşma o zaman kaç kurtar kendini 😂
Ahahahah bende korktum valla
Böyle komedi dizilerine skeçlerine konu olabilecek bi tip ama he durup durup sarılıyor 😂
Hiç deme bide rahatsız oldum diye dedim tama yeter bu kadar duygusallik aglicam deyip kendimi ondan uzaklastirdim tuttu ellerimden gözlerime baktı dedi neden aglcoaksin bidaha sarıldı aglama deyip 😂😂😂😂😂😂
Garsonlar falan kamera kayıtlarına bakıp bakıp gülüyordur 😂
😂😂😂😂hahaahha
😀
Bu arada bi cafede değildik uçurum bi parktaydik
Ooo bide ıssız yerlere götürüyor rahat rahat sarılmak için 😂😂
Ahahhahaha😂😂😂
Eski sevgilim le 1 hafta görüşmesek özlerdim görüşünce ilk sarılmak isterdim şahsen masum bi sarılma olurdu ve ben ne kadar sarılsam az gelirdi
Hmm iyi bisey yani
Sarılmanın nesi kötü ki hele ki sevgilin ise
Şöyleki 2 haftadır aramıyordu sormuyordu ben yazıyordum arada felan bu yüzden soğuk yaptığını sevmediğini düşünmeye başladım bunların ardından buluşunca bu kadar çok sarilmasi şaşırttı 2 aydır yüz yüze buluşmamıştık
Boşuna sarılmak istemezsin sevgigin için sarılmak gelir tabiykide
2 aydır da görüşemiyorduk yüz yüze özlemiş olabilir bide parfümüm de çikolata 😂😂😂
Alakası yok seviyor demek
Ama mesaj felan pek atmıyordu bu aralar aramıyordu da beni yoğunum diyordu bende artık sevmeidgini düşünmüştüm ama o sarilislari kafami karıştırdı
Karışmasın kizim
Bilemedim
Seviyor ve sarılıp fiziken hissetmek istiyor
Hmmm
Ben öyle düşünüyorum ve öyle yaptığımda çok oldu. Bunu sevgilim de bilirdi
Hmm
Aynen
Sevgilinle sarılırken öpüşme falan oluyomu
Hayır
Yüzüne bakınca öpüşme olmuyo yani şaşırdım gerçekten nerde buluşuyonuz
Uçurum bi parkta kimse de yoktu parkta bom bostu ama oyle biseye yeltenmedi ki ztn ben izin vermem
Park bomboş olunca erkek direk dudağa yapışır yeltenen oluyo kadın izin vermedikten sonra olmaz tabiki
Bişey sorcam açıkmısınız kapalı mı merak ettim
Açık
Tşkr ederim kırmadığın için hanfendi
Peki sence seviyor mu
Sevmiyosa ilgilenmez ama ilgisi var mı vakit ayırıyomu sana
Dediğim gibi 2 aydir çok yoğun bi şekilde çalışıyordu fırsat bulduğunda görüntülü arardı
Sana karşı bişey hissetmediyse sana neden sarılmış saçmalık aptallık değilmi güzelim
Hemde ne sacmalik neden her dk sarıldı ya bide hayran hayran bakıyordu sarılırken titriyordu heyecandan
Her dakika sarılan erkek kadına değer verir ama bu erkek te heyecan falan sahteymiş çiçeğim gülüm
Bugün hıçkıra hıçkıra ağladım gittim sarıldığı yere kendime lanetler okudum güldüm sonra herhalde kokum o an hoşuna çok gitti ondan o kadar sarıldı vi kere ya bi kere gerçekten ADAM gibi sevileyim
Niye ağladın ki canım kurban olayım gözyaşına kıyamam sana bugün yine mi buluştun kadınını demekki adam gibi sevsin
Yok buluşacak yuz yoktur onda 3 gün önce buluştuk o gün bana beni sevdiğini tekrardan dile getirmişti dedim tamam bu harbiden seviyor 3 gün sonra yani bugün sevemedim olmadi kusura bakma dedi ve ayrıldı sadece sevdim ben onu ne dese tamam derdim trip bile atmazdım
Buluşacak yüz olsa seni seviyorum deyip seninle oyun oynuyodur çocuk gibi sevemediyse seninle niye konuşuyo orspu çocuğu gibi gururunla oynuyor madem sende birdaha buluşma görüşme sende sevme sevgisi sahte olan ilgiside sahte olur seninle dalga geçiyor
Ztn ayrıldı benden ya madem sevmiyordun neden öyle davransın neden gözlerime hayran baktın neden hep sarılmak istedin bakışlar nasıl yalan olabiliyor
Sevmeyen yalandanda olsa bakar gözlerine hayranlığıda yalanmış meğer sarılması boş demekki sen ümitlenmişin ama ümidini kes hayaller boş
Ben bu aşktan ümidi kestim ölsem mezarıma gelmesin 😂😂😂napalim be yine sevilmedik yak bi cigara
Hayran olunasi bi kızım bugün onun için aglarken bi baktım taliplerim😂😂😂 beni gözleriyle süzen mi dersin takip eden mi dersin numarasını vermek isteyen mi dersin insta isteyen mi dersin rahat 10 kişi geldi şaşırdım ama
İbrahim tatlıses mi takılıyorsun canım
Hayran olunacak kadar güzelsin demekki çiçeğim herkezden teklif aldıysan bilmem
Herkes bana ben de ona tavdım sonucunda yanan ben oldum allahindan bulsun gözümden her düşen yaştan o sorumlu
Daha ilersi oldumu peki
Hayır asla sarılırken eli yanlış yerlere de gitmedi kesinlikle
Peki hic sevişmediniz mi
Hayir asla benim öyle bi kız olmadığımı biliyor
Niye ki güvenmiyor musun ona
Evlenmeden böyle bisey yapılmasıni doğru bulmuyorum aile yapıma ters ztn
Peki kapalı mısın sen
Hayır açığım
Peki nerelisin
Güney doğu diyeyim
Peki nerde yaşıyor sun
Bende kalsın
Niye
Söylemek isteseydim ztn gizli paylaşmazdım
Peki ilerse sevismek isterse ne yaparsın
Yapmam öyle bisey asla benim aileme ters bana ters bide haram
Peki ozaman ayril ondan
Her erkek bi kızla sevişmek için çıkmıyor ki ama ciddi düşünüyor olamaz mi
Olamaz
Neden
Bilmem
sevip sevmediğini bilmem ama bişeyler istediği kesin
Hahah 😂😂eli yanlış yerlere gitmedi ama
Sarılırken dayıyor mu?
Hayirrrrr😂😂😂
O zaman seviyor. Dayarsa sevgisi bitmiştir.
Ahhahaahha
Bilmem ama biraz tuhaf
2 aydır görüşmüyorduk
Eğer anlattığın gibi herhangi bir yerine temas etmiyorsa normaldir
Tamam çok yakındık sarilirken ama herhangi bir yerime elleme filan olmadi
O zaman takma kafaya bende öyleyim normaldir
2 haftadır aramıyordu sormuyordu pek fazla ben yazardım belki cevap verirdi sevmiyor demistim hatta kendi kendime o kadar yani buluşunca bu kadar sarilmasi sasirtti sordum bide dedi çok yoğundum ondan
Hayır bununla alakası yok.
Neyle alakası var
Seven insan sürekli sarılacak değil ilgili ve alâkalı olur
Yani işte bak sarılmak sevgi göstergesi değil demiştik.
Evet Canım yanıyor ağa be
Üzülme en azından bir gerçeği daha öğrenmiş oldun ve bir tecrübe daha edindin şimdi önüne bak ve o güzel hayatı kaçırma bırak gidenleri gelenlere ve seninle kalanlara yoğunlaş.
Niyeti farkli olmasin
Ama sarılırken eli yanlış yerlere gitmiyordu bende dediğin gibi mi diye düşündüm ama göremedim yanlış bi hareketini 2 aydır görüşmüyorduk bu arada yüz yüze
Birde Mart ayında buluş bakalim ne olacak güvenme kimseye bi bakmıssın seni hamile bırakmıs
Tövbe yarabbi hayır asla ve asla öyle bi kiz degilim o da benim diğerlerinden farklo olduğumu biliyor öpüşmek mesela asla yapmam
Aferin iffetini koru sarilma bida
😂😂😂 iffet koruma benden sorulur yapıştıririm tokadı valla
Seni gibi kızları seviyorum var mı arkadasın bana ayarlarmisin
Yok malesef
hatası vardır belki ondan
nasıl bi hata🤔🤔
+18 hat yapmıştırşimdi maymunluk yapıyor duyarsanyakıştırma diye
Bu arada 2 aydır görüşemiyorduk yüz yüze bide 2 haftadır toplantılardan felan vakit ayrılamıyordu bana yazmıyordu aramıyordu bu yüzden sariliyor olamaz mi
okadar boş durmaz
Diyorsun🤔🤔
kesin
Sarılırken belki başka bişi hissediyor 🤔
Hahahaha şu an korkmaya başladım
Dmdenyazabilirisn
Antepteyim..
Neden yazayım
Ne yaptığını solim. d
Burdan yazabilirsin
Sarılırken tam dayanıyormu
Ya o an ki heyecanla pek bilemedim ama yapismistik galiba ama eli kötü yerlere gitmiyordu
Ya da söyle diyim afedersin ama biseyini hissetmedim demekki çok yapışmadık
Eli önemli degilki şeyi değiyordur sertlik hissedmedinmj
Yok Yok hayır
Dmdenyaz
sarılmakta bile art niyet aramayın be
Ya art niyet aramak değil de çok fazla sarılınca dedim neden acaba çok özlediği için mi çünkü 2 aydır görüşmüyorduk ya da parfümümden dolayi mi
bırak sarılsın sen de sarıl kocaman kocaman dert etme her şeyi
Sarilirken heyecanlıydi
ne güzel