Aşk çok güçlü bir heyecandır, hem derin hem de yüksek bir duygu yumağıdır. İnsan yaşam sevincini, enerjisini artıran, gözlerini parlatan, güzelleştiren, sağlık kazandıran ve en önemlisi onu mutlu eden duygudur. Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?
En güçlü duygu tutkudur. Benim için böyle en azından. Ben hayatı, insanı, aşkı, işi kısaca herşeyi tutkuyla seven ve yaşayan bir insanım.. Tutku bana göre aşkın tetikleyicisi niteliğindedir. Birini aramadan duramamak, merak etmek, durmadan düşünmek, kendine engel olamamak, istemek, arzulamak, yanmak, kül olmak.. Bunlar benim için tutkunun muhteşem eserleridir.. Bırakamamak, alışmak.. Vazgeçememek, bunların hepsi tutkunun eseri.. O yüzden benim için en güçlü duygu tutkudur.. Keyifli geceler..
nefrette güçlüdür :) ama aşk daha güçlü beraberinde bonus olarak kıskançlık geliyor bir de aşk öyle bi duygu ki olmaz dediğin herşeyi yaptırır kabul etmem dediğin sevmem dediğini sevdirir zaafım yok zannedersin zaafın olur öyle güçlüdür işte ekürisi de kıskançlıktır istemesende kıskanırsın insanlara dikkat edin genelde iki kişiyi takıntı yaparlar kontrol ederler birincisi aşık olduğunu diğeri nefret ettiğini
Aşk çok tatlıdır ve çok güzel ayrıca derin duygular barındırır ve dediğin her şey doğru yaşam enerjisi verir insana.
Bana göre en güçlü olanı "öfke" dir çünkü öfke öyledir ki en sevdiğini bile öfke anında kırarsın, asla söylemeyeceğin şeyleri öfke halinde söylersin, hiç yapmayacağın davranışları öfke halinde yaparsın.
En derin aşkı bile yaşarken bir anlık öfke ile bertaraf edersin.
Öfke, en güçlü ve kontrol edilmediğinde en tehlikeli duygudur.
Bu dünya da en güçlü duygu açlıktır. Bir insanı bir yere kapatıp aç bırakın, artık ona istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz. Önüne kokuşmuş hayvan leşleri koyun ölmemek için yiyecektir.
Bence en güzlü duygu Kin Öfke Ve nefrettir Aşk birgün biter ama kin ofken bitmez benim ole sızın bılemem ama benm en guclu duygum ofekm kınım nefretımdır.