Aşk İlişkileri Elleri güzel kızlardan tokat yemek istiyorum bu durum zamanla geçer mi? Bekircan05 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elleri güzel zarif kızlardan tokat yemek çok hoşuma gidiyor sizce normalmiyim bu durum tokat yediğim zaman da geçmiyor hep tokatlanmak ıstiyorum Güncellemeler+1 yıl Herkese artı 1 Güncellemeler+1 yıl Güncel Elleri güzel kızlardan tokat yemek istiyorum bu durum zamanla geçer mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ephys Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kırmızı ojeli eli olan kızlar bana istediği her şeyi yapabilir 😍🥰😍🥰😍🥰 1 3 Yorumla Bekircan05 +1 yıl Lezmisiniz Yorumla ephys +1 yıl Bisex Yorumla Bekircan05 +1 yıl Tokat atmayı severmisiniz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayak fetişi olan duydum da el fetişi olup tokat yemeyi ilk defa duyuyorum 😂Kaç kere tokat yedin ki bu kadar hoşuna gidiyor 1 3 Yorumla Bekircan05 +1 yıl Okulda çok yaramazdim 2 tane yeni mezun olmuş öğretmen kız vardı ikiside sıra ile kulaklarımı çekip tokat atardi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm ilginç; umarım sana tokat atan birini bulursun 😄 Yorumla Bekircan05 +1 yıl Yok kimse atmıyor mesaj atarmisin bir şey soracaktım size Yorumla
berrayydn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl benimde eli güzel erkeklere ayrı bi ilgim var ama tokat ne kardeşim ya 3 1 Yorumla Bekircan05 +1 yıl Ben de tokat yemek istiyistiyorum siz hiç tokat attınız mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen hiç osmanli tokadi yememissin 1 8 Yorumla Bekircan05 +1 yıl Okulda yeni gelen öğretmen kız bir eliyle kulağımı çekip diğer eliyle tokat atardi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü kadın Yorumla Bekircan05 +1 yıl Çok güzel yapıştırdı ipince parmak izi çıkardı: ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen baya doymamışsın 😂 çok iştahlı gördüm seni Yorumla Bekircan05 +1 yıl Bilerek tahtaya yazılırdım sınıfa girince tahtadaki isimler buraya gelsin derdi kulağımızı çekip şak şak yapıştirirdi: ) Yorumla Bekircan05 +1 yıl Mesaj atarmisiniz bir şey soracaktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Bekircan05 +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
Sohbetmuhabbet34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Nasıl bir fantazi dünyanız var yetişemiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kırmızı ojeli eli olan kızlar bana istediği her şeyi yapabilir 😍🥰😍🥰😍🥰
Lezmisiniz
Bisex
Tokat atmayı severmisiniz
Ayak fetişi olan duydum da el fetişi olup tokat yemeyi ilk defa duyuyorum 😂
Kaç kere tokat yedin ki bu kadar hoşuna gidiyor
Okulda çok yaramazdim 2 tane yeni mezun olmuş öğretmen kız vardı ikiside sıra ile kulaklarımı çekip tokat atardi :)
Hmmm ilginç; umarım sana tokat atan birini bulursun 😄
Yok kimse atmıyor mesaj atarmisin bir şey soracaktım size
benimde eli güzel erkeklere ayrı bi ilgim var ama tokat ne kardeşim ya
Ben de tokat yemek istiyistiyorum siz hiç tokat attınız mi
Sen hiç osmanli tokadi yememissin
Okulda yeni gelen öğretmen kız bir eliyle kulağımı çekip diğer eliyle tokat atardi :)
Kötü kadın
Çok güzel yapıştırdı ipince parmak izi çıkardı: )
Sen baya doymamışsın 😂 çok iştahlı gördüm seni
Bilerek tahtaya yazılırdım sınıfa girince tahtadaki isimler buraya gelsin derdi kulağımızı çekip şak şak yapıştirirdi: )
Mesaj atarmisiniz bir şey soracaktım
Afiyet olsun
Teşekkür ederim :)
Nasıl bir fantazi dünyanız var yetişemiyorum