Taytlı kızların içi dışı görünüyor bundan rahatsız olmuyor musunuz?
Çoğu kızın çamaşırını desenleri bile görünüyor bakılınca bu bence ayıp birşey
Çoğu kızın çamaşırını desenleri bile görünüyor bakılınca bu bence ayıp birşey
Giyimde özgürdür bunu sorgulamak bize düşmez fakat bu kadar detaylı bakılması asıl ayıp olandır. Bende taytlı kızlar görüyorum evet o kişiyi anlık görüyorum fakat iç çamaşırı giymiş mi giydiyse nasıl giymiş veya orası burası nasıl gidipte analiz edercesine bakmıyorum. Tayt giydi diye bakma hakkı vermez bu bana. Yolda anlık görürsün bu ayrı bir şey normal pantolon hatta pardesü giyse bile anlık görürsün. Fakat kim ne giyerse giysin ister kapalı ister açık bu bize bakma ve sorgulama hakkı vermez.
Ayıp veya değil bu onların bileceği bir şey. Ayıpsa ayıp onların ayıbıdır. Ayıp değilse onların ayıbı değildir. Bizi ilgilendiren bir şey değil bu böyle şeylere takılmak çok saçma.
İç çamaşırı bırak vajina da belli oluyo iç çamaşırı giymeden giyiyorlar sanırım ama erkeğin şeyi kabarık gezse sapık olur ama istediğin giysin ben sadece mantıksız buluyorum
Cevap
4Cevap
Dikkat çektiği sürece onlar için sorun yok bazı kaşarlardan bahsediyorum üstüne alınmasın canım kardeşim olmayanlar :D
Biz böyle konuşalım diye bazısının olayı bazısı da kendini beğenmek adına yapıyor
Dikişsiz kilot diye bişey var ne zaman tayt giysem onu giyerim
Millet baksın diye giyiyorlar zaten niye rahatsız olsunlar
saçma bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?