Eski sevgili neden ayrılmış olabilir?

Merhaba bir sorum olucaktı. 6 aydır konuştuğum erkek arkadaşım vardı, yapısal olarak çok soğuk bana karşı hep seviyeli ciddi gizemli biriydi annesi ve babası ayrıldığı içinde telefonda mesajlaşmıştık evlendiğimiz zaman annemle yaşama durumum var diye söylemişti bende bişey demedim durup duruken morali bozuluyor ve tekrardan bu konuyu açıyordu bana. konuşuruz ileride diyordum en son görüştüğümüzde de herşey normaldi sonra yanından ayrıldıktan sonra tavırları değişti telefonlarıma mesajlarıma cevap vermemeye başladı mesaj attı ve ben düşündüm de bizden olmaz tavırların çok değişik birden değişiyoesun hiçbirşey yokken sinirleniyorsun seni üzmek istemıyorum şu an alttan alıyorum ama bu bizi ileride üzer benim hissettiklerim gerçekti seninle. seni kırmak kötü ayrılmak istemiyorum dedi Allah gönlüne göre versin karşına güzel insanlar çıkarsın dedi böyle temenniler de bulundu güzel bir şekilde anlattı ve ayrılmak istediğini soyledi hiçbir yerden engellemedi silmedi Ortada hiçbirşey yokken bir anda neden boyle bişey düşünmüş olabilir
Eski sevgili neden ayrılmış olabilir?