Merhaba bir sorum olucaktı. 6 aydır konuştuğum erkek arkadaşım vardı, yapısal olarak çok soğuk bana karşı hep seviyeli ciddi gizemli biriydi annesi ve babası ayrıldığı içinde telefonda mesajlaşmıştık evlendiğimiz zaman annemle yaşama durumum var diye söylemişti bende bişey demedim durup duruken morali bozuluyor ve tekrardan bu konuyu açıyordu bana. konuşuruz ileride diyordum en son görüştüğümüzde de herşey normaldi sonra yanından ayrıldıktan sonra tavırları değişti telefonlarıma mesajlarıma cevap vermemeye başladı mesaj attı ve ben düşündüm de bizden olmaz tavırların çok değişik birden değişiyoesun hiçbirşey yokken sinirleniyorsun seni üzmek istemıyorum şu an alttan alıyorum ama bu bizi ileride üzer benim hissettiklerim gerçekti seninle. seni kırmak kötü ayrılmak istemiyorum dedi Allah gönlüne göre versin karşına güzel insanlar çıkarsın dedi böyle temenniler de bulundu güzel bir şekilde anlattı ve ayrılmak istediğini soyledi hiçbir yerden engellemedi silmedi Ortada hiçbirşey yokken bir anda neden boyle bişey düşünmüş olabilir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seninle ciddi konuşmuş her şeyi ama asıl soğuk yapan erteleyen sen olmuşsun o da soğumuş bu durumdan.
Ortada hiçbir şey yoktu ama benimle yüz yüze bile konuşmadı mesajda ya da telefon ile konuştuğumuz zaman konusu geçıyor su sadece
Bence arkadaş her konuda ciddi bu işlerin uzatılmaması gerektiğini düşünüyor. Tıpkı benim gibi tanışırım beğenirsem biraz daha tanırım sonra olumlu ise adını koyarım konu bu kadar basit.
6 ay oldu ama nasıl ciddi bişey yok ortada ben mi evlenme teklifi edicem bu zamana kadar aklı neredeydi madem sinirliyim tavırlarım değişik neden 6 ay sonra onu anlamaya çalışıyorum
Yani işte orası sanki sen erteliyormuşsun gibi geldi bana sonra konuşuruz falan demişsin anlatım da onun için de cesaret edememiş gibi
Neden ben erteleyim ki ben ona söyledim bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil yüzyüze konuşuruz anneni yanına aldığın zaman da hep birlikte konuşulur anlaşılır demişim
O zaman ben yanlış anlamışım kusura bakma
Estağfurullah 😌 Bilmiyorum..
Yani hakkında hayırlısı olsun belkide son yaşadıklarını kaldıramımıştır anne baba ayrılığı falan seviyorsan zaman ver belki hatasını anlar gelir ama öyle çokta bekleme çünkü senin de bir hayatın var
Kendisi bilir herkesin bir hikayesi var benimde annem babam küçük yaşta vefat etti ben kaldırabilirim sorun değil
Allah rahmet eylesin başın sağolsun yani üzüldüm senin adına bence o çok büyük bir şey kaybetmiş şimdi diyebilirim belki de aile sıcaklığını arayıp yaşatacak birisisindir tanımıyorum sadece yorum yapıyorum.
Teşekkür ederim sağol..
Sende sağolasın inşallah hakkında hayırlısı tez zamanda olur 🤲
İnşallah🙏 Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Belki yalnız kalmak istiyodur
Olabilir belki de düşünmeye ihtiyacı var sonra mesaj atar arar belki 🙃
Belkide sen sıkma yazma dönerse senindir zaten
Ben yazıyorum söyliyecegimi söyledim ona haklısın özür dilerim dedi hep. O da zaten yazmaz adım kadar da eminim
Sogumuştur
Niçin?
Yani bilmem
Ortada bir sebep yokken neden ayrılır bir erkek kavga edersin tartışırsın belki ama gayet iyidik
Herşey olabilir
Tabikide
Kaç yaşında arkadaş
24
Anladım yani tam ayrıntıyı bilmiyorum ama bir boşlukta arkadaş.
Olabilir düşünmekten 😌