Ahahahaa 😂 tat acıdadır
@hayalperest340 mesaj kutuna bakarmısın seninle bu siteden daha önceki hesabından tanısıyoruz
Cevap
0Cevap
Sevdikten sonra üzülen kimse kolay vazgeçemez şans verir. Bunun bad boy bad girl ile alakası yok.
Tamam tamam inandık
@fearless-00 Sen inanmışsın biraderim ama ben bırak inanmayı anlamadım bile.
Bu insan beynine yapılmış şiddetli bir hakarettir.
"İnsan beyninin kendini üzen inciten kötülük yapan aldatan yıpratan birini sırf daha önce sevdi diye vazgeçemezliğe ve sevmeye devam etmeye programlı" bişey mi zannediyonuz siz hanımlar..
Ne alaka ya ben genel olarak söylüyorum anneniz babanız aileniz hiç yanlış yapmadı mı size ya da sevdiğiniz bir arkadaşınız? Büyük yanlışları kastetmiyorum. İlişkinizde de mutlaka iltimaslar göstermissinizdir. Emek ve sevgi varsa kolay kolay silinmiyor. İlişki içinde öyle aldatmayı kastetmiyorum. Sizden zaten anlamanızı da beklemiyorum. Şu cevaplarınıza bakın.. biraz gerçekçi olun ve daha genel bakın. En küçük hatasında silerim diyorsanız o sizin tercihiniz çoğu insan bunu yapmaz çünkü.
Yukarıda yazan badboy hadisesinin içine o kastetmesiğin aldatmalar falan da giriyor ama sayın çok sinirli asabi bağyan.
Gerçekçilikle alakası olmaksızın ilişkiler yaşayan taraftan gerçekçi olun uyarısı geldi beyler dağılın..
Ne zamandan beri en küçük hata yapan erkek badboy sınıfına girdi?
Ve biz size en küçük hatasında neden göndermediniz die bi soru mu sorduk.
Soru yukarıda "badboy" takıntısı?
Açıklama..
Badboy : kötü davranan, asabi, saygı duymayan, karşısındakini önemsemeyen, küfürbaz erkek tayfası.
Tamam tamam haklısın
😅 şerefsiz seviyoruz napalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar