Kız çalışıyor kasiyer bayadır gidiyorum ilk tanışmamız markete rastgele girdim kızı çok beğendim hemen atlamak istemedim laf olsun diye siz elif nurun arkadaşımıydınız dedim oda güldü hayır dedi ya kusura bakmayın dedim maskeden karıştırdım dedi tebessümle önemli değil dedi ertesi gün gene gittim laf açtım ne var ne yok dedim iyiyim sağolun siz nasılsınız dedi iyiyim dedim ara ara gitmeye devam ettim bi kaç tane çikolata alıyordum bi gün fazla aldım 1ini ona uzattım reddetti 1 2 gün daha gittim 1.5 ay hiç gitmedim arefeden önceki gün gittim kız reyondaydı tesadüfen karşılaştık beni görünce şaşırdı kolay gelsin dedim sağolun hoşgeldiniz diye tepki verdi ürün alırken karşılıklı bakışmalarımız oldu bir gün doritos aldım en son bana hoşgeldiniz afiyet olsun dedi ertesi gün konuşayım diye gittim o yoktu başka kız vardı ne hoşgeldiniz ne afiyet olsun hiçbişi demedi sizce benim hoşlandığım kızın ilgisini çekmişmiyim
Orada çalışan devamlı kızlarda var başka kolay gelsin falan diyorum hiç oralı olmuyorlar
Kızın adını bile öğrenemedim henüz
Orada çalışan devamlı kızlarda var başka kolay gelsin falan diyorum hiç oralı olmuyorlar
Kızın adını bile öğrenemedim henüz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu kadar uğraşmak yerine neden hoşlandığını söylemedin ajsjsks
Soru başlığını oku
Okudum işte o kadar salak değilim. Neden korkuyorsun yani? Çekingen olma bu kadar
Ya ben 2 günlük değil ömürlük istiyorum
Böyle korkarsan kimseye açılamazsın
Umut var mı
Var ama belki kız kibarlık olarak da söyleniş olabilir
Müşteriyim ama diğerleri tepki vermiyor
Birşey demedin
Kibar biri de olabilir sadece. Ama reddedilsen bile ne kaybedersin ki nolcak yani
Bugün yoktu diğer kızlar vardı hoşgeldiniz iyi günşer falan demediler
Diğerleri kibar değil demek ki bunu hoşlantıya yormak doğru olmaz
1.5 ay gitmedim arefeden önceki gün gittim kız reyondaydı tesadüfen karşılaştık beni görünce şaşırdı kolay gelsin dedim sağolun hoşgeldiniz diye tepki verdi ürün alırken karşılıklı bakışmalarımız oldu
Ya öyle ya böyle, her halükarda bence git açıl, zaten arkadaş değilsin sevgili değilsin yani bir şey kaybetmiş olmazsın
Parmağında yüzük var bi gün iş çıkışı arabaya bindi arabada adam vardı ama evli olsa kocası zenginse kız markette niye çalışsın
Kibar birisi ve senin hoslandigini cakmistir bence
Sahibi olsa böyle davranmazdı değil mi
Davranmazdi
Bi kere iş çıkışı arabaya bindi arabada adam vardı ama evli olsa kocası zenginse kız markette niye çalışsın
Belki kuzeni abisi amcasi arkadasi
Kocası zenginse kız markette niye çalışsın değilmi
Belki kocasi zengin degildir? Belkide kiz daha evlenmedi nisanli?
Araba lükstü
Zengin kocasi varsa kiz istesede marketde calistirmaz diye düsünüyorum. Oyüzden o kisi akrabasi arkadasi olabilir ama sevgiliside olabilir zengin sevgilisi olmasi onun kasiyer olarak calismamasinin anlamina gelmez cünkü sevgili garanti degil cocuk terk ederse kiz issiz mi kalsin? Ama zengin zübbe sevgili ise kizi zaten istemezdi benden düsük diye
O zaman açılayım
Bencede en fazla hayir der ve cevabini almis olursun ve eminim kiz zaten senin ondan hoslandigini cakmistir
Çikolata olayından değilmi bide oğlan zengin olsa kız parasını yer kasiyerliği napacak
Birde söyle bir sey var kac defa laf atmisin bakismisiniz cikolata teklif etmisin bence hayatinda birisi olsa uyarirdi seni sevgilim var ve görürse sorun cikarir ya da lütfen biraz mesafenizi korusaniz cok samimi davraniyorsunuz rahatsiz oluyorum falan derdi yani bir sekilde altdan msji verirdi sana
Çikolatayı almaması beni üzmüştü
Belki is yerinde laf yiyecekti
Hani 1.5 ay hiç gitmedim arefeden önceki gün gittim kız reyondaydı tesadüfen karşılaştık beni görünce şaşırdı kolay gelsin dedim sağolun hoşgeldiniz diye tepki verdi ürün alırken karşılıklı bakışmalarımız oldu ya zaten bakışması ilgisinden zaten ilgisiz olan hoşgeldiniz demezdi ama beni 1.5 ay sonra görünce epey şaşkınlıkla baktıydı
Bence daha cok kafa yorma git acil en fazla hayirla dönersin kafan rahat olur
Bide ilk tanışma fikrim nasıl ama siz elif nurun arkadaşımıydınız diye 😂😂
Hemen numara istesem sektir git derdi
Devamlı orda çalışan bir arkadaşla tanışmıştım o kızı sordum ona o işten ayrıldı dedi peki evlimiydi dedim evet dedi
Hadi ya üzücü 🙁
Nasip degilmis takma kafayi
Ben intihar ediyorum
Salakmisin ya ne intihari üzerinden zaman gecince baskasina asik olursun o kiz aklina bile gelmez
Yooo yeni bulduğumda ya evli olur ya da istemez beni
Hakkını helal et