😭😭reddedilmekten korkuyorum?

Kız çalışıyor kasiyer bayadır gidiyorum ilk tanışmamız markete rastgele girdim kızı çok beğendim hemen atlamak istemedim laf olsun diye siz elif nurun arkadaşımıydınız dedim oda güldü hayır dedi ya kusura bakmayın dedim maskeden karıştırdım dedi tebessümle önemli değil dedi ertesi gün gene gittim laf açtım ne var ne yok dedim iyiyim sağolun siz nasılsınız dedi iyiyim dedim ara ara gitmeye devam ettim bi kaç tane çikolata alıyordum bi gün fazla aldım 1ini ona uzattım reddetti 1 2 gün daha gittim 1.5 ay hiç gitmedim arefeden önceki gün gittim kız reyondaydı tesadüfen karşılaştık beni görünce şaşırdı kolay gelsin dedim sağolun hoşgeldiniz diye tepki verdi ürün alırken karşılıklı bakışmalarımız oldu bir gün doritos aldım en son bana hoşgeldiniz afiyet olsun dedi ertesi gün konuşayım diye gittim o yoktu başka kız vardı ne hoşgeldiniz ne afiyet olsun hiçbişi demedi sizce benim hoşlandığım kızın ilgisini çekmişmiyim
Orada çalışan devamlı kızlarda var başka kolay gelsin falan diyorum hiç oralı olmuyorlar
Kızın adını bile öğrenemedim henüz
😭😭reddedilmekten korkuyorum?