Aşk İlişkileri Hayatınızda gecelerinize eşlik eden, mesajlaştığınız birileri var mı? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yalnızım dostlarım yalnızım diyenlerden misiniz, gece mesaj trafiğim yoğun diyenlerden mi :) Hayatınızda gecelerinize eşlik eden, mesajlaştığınız birileri var mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. @birbukre nazar degdi aşkımıza ya teli bozuldu😣😣 2 1 Yorumla birbukre +1 yıl 🥺🥺🥺🥺 olsun ben sana mektup yazarım 🥺🥺 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır yok. Mesajları kapadım salça oluyorlar diye küfür eden bile yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Buradan birileri ile konuşuyorum. Annem konuşma seni kandırırlar diyor. Bu doğru mu sence? 3 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Eğer yaptığın şeyler seni rahatsız ediyorsa konuşma, mutlu isen konuş. Ne zaman üzüldüğünü ve mutsuz olmaya başladığını hissedersen oradan uzaklaş. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle yapıyorum. Zaten fake hesaptan yazıyorum. Yorumla 8matador1180 +1 yıl Dikkatli ol eğlenmene bak. Sorun olmaz. Kendini zora sokacak şeyleri yapma yeter. :) Güzel. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim. Annem yok adresini bulurlar seni kaçırırlar dedi Yorumla 8matador1180 +1 yıl O halde bir şey olmaz adresini bulmazlar :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır Yorumla
DeneyimliAbi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 68% +1 yıl Yok, hiç öyle olmadı genelde hep tek kadin. Tüm zamanimı ona ayırıyorum. 3 0 Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Uykum her şeyden daha önemlidir gündüzleri konuştuklarım var fjchfcfch uykumu hiç kimse için bozamam uyucam bne 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bi ara vardı biri ay ne tatlıydı bitcoin anlatıyordu bana manyak gülmekten kafamı artık yastığa basıyordum 1 0 Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl KS de yorum yapıyorum arada bi cevap geliyo muhabbeti uzatıyorum veya sınıftan bir kaç kıza aynı anda yazıyorum 1 0 Yorumla
mavimorhayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Tek bir kişi var gecelerimi de gündüzlerimi de güzelleştiren ve hayatı yaşamaya değer kılan da o ❤️ 2 0 Yorumla
Nikuleta Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Bir kaç kişi var hangisi denk gelirse artık uykuluk oluyor 😊 1 0 Yorumla
kafkas30 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Yok bir gün sonra mesaja cevap verecekse de hiç olmasın 1 0 Yorumla
0nisa0 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl uzaktan bir ilişkim var ve mesafeler gerçekten sevmeye engel değilmiş :)) onunla konuşuyorum 3 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sen varsın işte başkada kimse yok 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ay teşekkür ediyorum soruma teşrif etmen bile bir güzellk Yorumla _Han_ +1 yıl Bi ay deyişi var insana iktidarı destekletesi gelir xdxd Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Canım kankim @feroniay ile bazenleri 3 1 Yorumla FeroniaY +1 yıl Ben de canım kankam @aloneenolaa ile 🤩 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben mesajlaşmak istemediğim için yok 3 0 Yorumla
-TanrımKonuşmalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır yok erkenden uyuyorum zaten 1 0 Yorumla
alenalena Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Mesajlaştığım kimse yok ki zaten gerek de yok. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim trafik yoğun değil başkasını bilemicem 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hayır yokkkk 1 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl vardı ama yok :D diyeceksin fdg Haylazzponçik +1 yıl Vardı 1 hafta önce ama benden kaçtı hesabını sildi öcüyüm ben yaa 8matador1180 +1 yıl Gelir geri o :D Haylazzponçik +1 yıl Gelmiş ki agaa😒😒özür diliyor arkadaş ama BEN kırıldım bikere telafisi yok bende 8matador1180 +1 yıl ben dedim gelir diye xd
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok yav 😬 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Hala yok mu beee Yorumla Gizemlihatuun35 +1 yıl Hala yok 😂👌 Yorumla
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kimler kimler😅 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bomba itiraflar :D Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ahh ne günlerdi aslında 1 0 Yorumla
Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yok.. 2 0 Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok yalnızım. 1 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
lilithauroraa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. hayır yok kimse 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
Alağra Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Artık yok 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne zamandan beri yok geçmiş olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ulan sevgilim var ama geceleri tekim 2 3 Yorumla Herkesyanar +1 yıl Ben aynı anda sınıftan 3 kıza yazıyom geceleri yatakta gene tekim yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha şanssızız Yorumla Herkesyanar +1 yıl Tipte sorun var heralde ya da cüzdanda dkkdkfkdkf Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Yalnızım şükür 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
@birbukre nazar degdi aşkımıza ya teli bozuldu😣😣
🥺🥺🥺🥺 olsun ben sana mektup yazarım 🥺🥺
Hayır yok. Mesajları kapadım salça oluyorlar diye küfür eden bile yok.
Buradan birileri ile konuşuyorum. Annem konuşma seni kandırırlar diyor. Bu doğru mu sence?
Eğer yaptığın şeyler seni rahatsız ediyorsa konuşma, mutlu isen konuş. Ne zaman üzüldüğünü ve mutsuz olmaya başladığını hissedersen oradan uzaklaş.
Evet öyle yapıyorum. Zaten fake hesaptan yazıyorum.
Dikkatli ol eğlenmene bak. Sorun olmaz. Kendini zora sokacak şeyleri yapma yeter. :) Güzel.
Teşekkür ederim. Annem yok adresini bulurlar seni kaçırırlar dedi
O halde bir şey olmaz adresini bulmazlar :D
Tamamdır
Yok, hiç öyle olmadı genelde hep tek kadin. Tüm zamanimı ona ayırıyorum.
Uykum her şeyden daha önemlidir gündüzleri konuştuklarım var fjchfcfch uykumu hiç kimse için bozamam uyucam bne
Bi ara vardı biri ay ne tatlıydı bitcoin anlatıyordu bana manyak gülmekten kafamı artık yastığa basıyordum
KS de yorum yapıyorum arada bi cevap geliyo muhabbeti uzatıyorum veya sınıftan bir kaç kıza aynı anda yazıyorum
Tek bir kişi var gecelerimi de gündüzlerimi de güzelleştiren ve hayatı yaşamaya değer kılan da o ❤️
Bir kaç kişi var hangisi denk gelirse artık uykuluk oluyor 😊
Yok bir gün sonra mesaja cevap verecekse de hiç olmasın
Hayır yok öyle biri.. Keyifli geceler..
uzaktan bir ilişkim var ve mesafeler gerçekten sevmeye engel değilmiş :)) onunla konuşuyorum
Sen varsın işte başkada kimse yok
ay teşekkür ediyorum soruma teşrif etmen bile bir güzellk
Bi ay deyişi var insana iktidarı destekletesi gelir xdxd
Canım kankim @feroniay ile bazenleri
Ben de canım kankam @aloneenolaa ile 🤩
Ben mesajlaşmak istemediğim için yok
Hayır yok erkenden uyuyorum zaten
Mesajlaştığım kimse yok ki zaten gerek de yok.
Sadece yıldızlar var😄
Hayır yok
vardi ama gitti. bıraktı
benim trafik yoğun değil başkasını bilemicem
Hayır yokkkk
vardı ama yok :D diyeceksin fdg
Vardı 1 hafta önce ama benden kaçtı hesabını sildi öcüyüm ben yaa
Gelir geri o :D
Gelmiş ki agaa😒😒özür diliyor arkadaş ama BEN kırıldım bikere telafisi yok bende
ben dedim gelir diye xd
Yok yav 😬
Hala yok mu beee