Aşk İlişkileri Eşinizin tv önünde kırıtmasına izin verir miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/i-_b1siDm78Abi bu nedir la bunların eşleri nerede midem bulandı leşler lan Güncellemeler+1 yıl Karısını oynatan gvattur la bildiğin kıx dansöz gibi oynuyor rezil Güncellemeler+1 yıl youtube.com/shorts/EDHaev9nbNM?feature=share Eşinizin tv önünde kırıtmasına izin verir miydiniz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gozdegibibisey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Ben erkek olsaydim tamam tv yarismasina katilmasina izin verebilirdim ama herşeyin bi adabi var bu kadar rezil şeyler yapmasina goz yumamazdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sence bu kızım yaptiğı normal mi Yorumla Soran +1 yıl Kızın* Yorumla gozdegibibisey +1 yıl Ben izliyorum bu yarismayi kimsenin konuştuğu ya da yaptığı hareketlerin hicbiri normal degil Yorumla
Verda_Şah Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl TV ye çıkmasından rahatsız olmayan, kırıtmasından da rahatsız olmaz🤷♀️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bu da ayrı boyut bu ne böyle Yorumla Verda_Şah +1 yıl Göze almışlardır Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kaynanamla gelinim mutfaktaya katılıp oryantal oynamadıktan snra evliliin ne anlamı var bayım 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi bugün Müge izliyom Yorumla Soran +1 yıl Netflix halt etmiş Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl esra erol tekte alır bu sene Yorumla Soran +1 yıl Olay bulamadım yav akşam akşam işte sıkılıyom Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl kocaya kaçmış 16-17 yaş arası ergenlei izlemek daha zevkli yalnıs kabul et Yorumla Soran +1 yıl Ağrım var Mügenin bugünkü yayınını izliyom Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mükemmel hayat Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl ne ağrısı yine Yorumla Soran +1 yıl Elim şey olmuştu da bugün yanlışlıka vurdum dikişi şey oldu Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl o geçen olaydski tikişmi başka mı Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Televizyonda ekranlarda paylaşan bunu yataktada paylaşır. Sıkıntı yok gavatlar için 😉 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen reix baksana karıya dansöz gibi 😂 Yorumla muhtaradayınız +1 yıl adam haklı ahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @muhtaradayınız dansöz yine mesleğini icra ediyor. Bu neyin gösterisini yapıyor acaba 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @muhtaradayınız eyvallah dostum Yorumla
President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben sorucaktım yaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yarın de sen sor ağammm Yorumla
muhtaradayınız Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl neyi kanıtlayacaksa atom karçalıyor sanki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dansöz gibi Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kapa kapa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka dansöz gibi lan 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben erkek olsaydim tamam tv yarismasina katilmasina izin verebilirdim ama herşeyin bi adabi var bu kadar rezil şeyler yapmasina goz yumamazdim
Sence bu kızım yaptiğı normal mi
Kızın*
Ben izliyorum bu yarismayi kimsenin konuştuğu ya da yaptığı hareketlerin hicbiri normal degil
TV ye çıkmasından rahatsız olmayan, kırıtmasından da rahatsız olmaz🤷♀️
Ama bu da ayrı boyut bu ne böyle
Göze almışlardır
kaynanamla gelinim mutfaktaya katılıp oryantal oynamadıktan snra evliliin ne anlamı var bayım
Şimdi bugün Müge izliyom
Netflix halt etmiş
esra erol tekte alır bu sene
Olay bulamadım yav akşam akşam işte sıkılıyom
kocaya kaçmış 16-17 yaş arası ergenlei izlemek daha zevkli yalnıs kabul et
Ağrım var Mügenin bugünkü yayınını izliyom
Gerçekten mükemmel hayat
ne ağrısı yine
Elim şey olmuştu da bugün yanlışlıka vurdum dikişi şey oldu
o geçen olaydski tikişmi başka mı
Aynen
Televizyonda ekranlarda paylaşan bunu yataktada paylaşır. Sıkıntı yok gavatlar için 😉
Aynen reix baksana karıya dansöz gibi 😂
adam haklı ahahha
@muhtaradayınız dansöz yine mesleğini icra ediyor. Bu neyin gösterisini yapıyor acaba 😁
@muhtaradayınız eyvallah dostum
Deyyus ya buna izin veren erkek.
Ayten candır ona karışma shshhs
Ben sorucaktım yaaa
Yarın de sen sor ağammm
neyi kanıtlayacaksa atom karçalıyor sanki
Dansöz gibi
Kapa kapa
Kanka dansöz gibi lan 😂