Israrla , "Senin gibi birinin neden sevgilisi yok" diyenlere cevabınız nedir?

Olur ya da olmaz benim bileceğim iş der çıkarım, varda olabilir ya da hiç olmayabilir, ya da inanmıyorumdur kimseye, benim gibi birinin sevgilisi olmak zorunda değil, benim gibi biri iyi veya kötüde olabilir ama sevgilisi olmak zorunda değil.
- "Benim gibi olmayan birinin nasıl sevgilisi olmazsa
benim gibi olan birinin de öyle sevgilisi olmaz"dır.
- "Israrla 'Senin gibi birinin neden sevgilisi yok?' demen
daha, bana bir sevgili getirmediğinden sevgilim yok."tur.
Bahtım kara diyorum
Olmuyorr abii işte ne yapiimm :D sitede önceden samimi olup aramın bozulduğu, sitede bulunup tamamen terkedenler mi olsun, şu an da samimi olduğum herkes bunu diyor. Galiba sürekli hep en hayırlısını dilediğim için flörtlük aşamasını geçemedim :D
Eig için teşekküyley 👻👻
Cevap
103Cevap
Öyle bir soruyla muhatap olamadım gitti, çok şey kaybetmişim gibi geliyor.
Dışı seni içi beni, der geçerim o kesin.
Sizin gibi sevgilisi olan insanların davranışlarına baktıkça bu müesseseden soğuyorum derim.
Ne kadar tipsiz isem artık böyle bir tepki hiç almıyorum 🤣🤣🤣
Laf söyledi bal kabağı koy tabağa ye sabaha diye bir söz söylerdim gadası. Eh o kişi de anlasın bir zahmet ne demek istediğimi...
"Ne yani Adriana Limayla aynı kaderi ki paylaşmami bekliyorsun!!! Pes yani " demeli hir kadın..
Erkek de " sevgilimin olmadığını kim söylediki? " şeklinde manipüle edebilirler..
Direkt sana ne der böyle soranlarla da hiç sevgili olmuyorum diye eklerdim.
Yanında mutlu, huzurlu, güvende hissedecek birini bulamadığım için derim.
kalp atışımın ritmini değiştiren bir yok diyordum hep ☺️🙏 ama artık durum farklı
Kriterlerime uygun aday olmadığı için..
Okul okuyoruz arkadaşım. Okul bittikten sonra yaparız birşeyler. Yoksa bizde severiz gezip tozup vakit harcamayı. Unutmayın bu hayatta en önemli şey vakit. Asla geri getiremezsin. O yüzden size tavsiyem önünüzdeki birkaç yılı güzel ve eğlenceli geçirmek için, ömrünüzü heba etmeyin.
En güzel aşk yaşayacağın bu zamanlar. Okul bitince işe atılınca o heyecan eskisi gibi olmuyor.
Evet şu an öğrencilere okadar üzülüyorum ki. İnşallah Bi an önce biter. Üniversite hayatının en güzel dönemıdır. Unutulmaz ve hep özel kalacak. Her anını dolu dolu yaşa çılgınlar gibi eğlen gez toz mutlaka aşk yaşa sevgili edin. Okul bitince iş hayatı vs. Enerjı kalmıyor. Tecrubelı insanlara kulak ver. Tekrar dünyaya gelsem ilk dileğim üniversite yeniden yaşamak olurdu. Kıymetını bil, yaşa.
Kimseyi alakadar etmez.
Üstelik bu söz hiç samimi değil. Hatta asılma sebebi.
Teyzeler çok söylüyorsa Serkan abi)?
Çekememezliktendir abican :)
Ya da ogluşlarına niyet etmişlerdir değil mi😄
Eh olası tabikide. De hele neler oluyor bakem :)
Bana bak başımı belaya sokma evlilik felan düşüneyim deme altın almış başını gidiyor :)
Yok Serkan abim babam beni kimseye vermiyor😂
Ha iyi bari. Baban sağolsun..
Zaten babalara kalsa kızlar evde kalır :)
Bendede var.
Dünyammmm o benim.
Amin çok sağol abican.
Biri sorduğunda " Özgürlüğüme düşkünüm , kısıtlanmayı sevmiyorum , seçiciyim ve bana benzeyen , benim huyumda biri olmadı " diyorum.
seni nasıl boş bırakıyorlar demişti biri bana böyle de saçma bi söz duymadım boş bırakmasalar ne olacak sen dolu olmayı istemedikten sonra
Çünkü benim gibi birinin sevgilisi, arkadaşı olmaz 🌸 Soranlara 'ihtiyaç duymuyorum, kendime yetebiliyorum' derim
Mükemmeliyetçi oluşumdan kaynaklıydı biraz, şu an daha rahat davranmaya çalışıyorum ve mutlu sayılırım.
İstemiyorum zorla mi sevgilim olacak alla slla istediğim gibi birini bulamadım yoksa napim özel sipariş mi verim
Umursamadığım kişilere; keyfim ve kahyasıyla alakalı bir durum diyorum. Umursadığım kişilere; doğru zaman ve doğru kişi gelmedi diyorum.
Öyle bir şey söyleyen yok zaten.
sevgilim de yok zaten.
Yok işte yok.. 😒
Benim boool-boool sorunlarım var sadece..
Çünkü muhteşemim eşim benzerim yok.(şaka şaka her şeyi sorun eden biriyim)
Ben istemiyorum kimsenin kahrını çekemem yoksa ne doktorlar ne mühendisler...
Çünkü gerçekten olgun ve özgüvenli kadın bulamıyorum. Biraz da güvensizlik var iyice tanımam lazım ki baglanayım.
Genelde " bunu neden annene sormuyorsun delikanlı? " Şeklinde cevaplamak istesem de tipsiz olduğum için kimse bana boyle bir soru sormadı
"Olmuyor arkadaşım olmuyor. Ne yapayım? Her önüme gelenin yakasına mı yapışayım ya da koluna mı gireyim?"
Diyorum...
Onun sevgilisi yoksa:Hahayt senin sevgilin var mıda bana söylüyan haaa sen kime kafa tutuyon
sevgilisi varsa :sanane benim hayatım sana mı sorcam paçaloz
bir kere dedi biri bende topu ona attim😏😅asil senin nasil. olmaz dedim oda iyi boyle dedi
Çünkü mükemmel insanlar hep yalnız olur bebeyim demiştim
Kimseye güvenmiyorum birini hayatıma almak zor benim diyorum.
“İstemiyorum” diyorum. Bir bakış atıyorlar ama pek ses çıkmıyor ondan sonra. 😄
Bazen sevgilisizliğin tercih olduğunu anlamıyor insanlar maalesef
Senin gibi yavsaklar oldukça benim sevgilim olmaz diyorum
Allah'ın dilemedikçe yaprağın kımıldamadığı bir düzende kendime çok fazla anlam yüklemiyorum. 😌
''Beni hak edecek kadın daha karşıma çıkmadı '' Diyorum :D
Bana babası doktor kendisi eczacı, playboydan fırlamış güzellikte kız bile geldi istemedim. Ben yalnızlıktan keyif alan, sadece çapkınlığı seven biriyim. Ciddi ilişki kuramam.
Ne yapacağım sevgiliyi takılmayı adam gibi biri çıksın evlenelim bana sormazlar zaten çok net bir insanım
Demekki zamanında çok sevap işlemişler, benden korunmuşlar sjsjsj.
Öyle bir soru almadım, kesin çok yakışıklı (!) olduğum için.
Ben zaten benim gibi biri olduğum için sevgilim yok...
Yalnızlığı seçtim diye şov yapayım madem, yüzüme bakan anlar çünkü neden sevgilim olmadığını. 😂
Olamadığı için yok diyorum. Sevgilimin olmaması kimseyi ilgilendirmez
Erkek gibi erkeksen anlayan yok derim..Çünkü ben her şeyden önce saygıyı hak edecek kişi isterim.
Ben sevgiliden ve cevap vermekten uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett.
Çok darlanmaya gelemiyorum. Bu yüzden tercih edilmiş yalnızlık yaşıyorum. 😂
Olmayınca olmuyor zorlamamak lazım ama emınım bu soruyu en çok sen cevaplamak zorunda kalıyorsundur 😁
Tek tabanca takılmaktan memnunum ne yani illaki sevgilim olmak zorundamı istemiyorum kardeşim ayrıca sana ne oluyorsa.(kullandığım bir cümle)
En sevmediğim sorulardan birisidir şahsıma sorulan, istemiyorum ki yok.
Herkes öyle dediği için yok anasını... biri de senin yoktur gel konuşalım dese olabilir belki
Doğru olduğuna inandigim kimse çıkmadı ya da Bana evet dedirtecek kimse çıkmadı ikisinden biri olur her zaman cvbm
Benim gibi bir erkeğin sevgili olamaz ki bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı zaten
Önüme gelenle sevgili olmuyorum. Tam istediğim gibi birini bulamıyorum
Biraz çekingenim en büyük sorunum bu birisiyle tanışma ilk adım atma cesaretim yok zamanında çok üzüldüğüm için birilerini tanımak onun beni tanıması anlaması zor yani
Nickine bilerek mi eşek yazdın?
Sürekli duyuyorum bunu. Hoşlandığım çocuğun numarasını verip ara ona sor demek geliyor bazen içimden.
Benim gibi birinin, sizin gibi geveze sevgilisi olmaz
İsteyen çok olduda ben şimdiye kadar yuz vermedim. ... Artık istiyorum
yok işte, parası olmayan adamı tek seven kadin annesi oluyor...
Bu nickle zaten zor o iş, gören kaçar...😅
Kibar oturmasını kalkmasını bilen icki sigara yok naif birisi , esi olsa kafasinin ustunde tasiyacak biri oldugum halde yine yok.
Çok seçiciyim diyorumm 😏
Demiyorlar ki sen zor kız bulursun diyorlar genelde
Gerek yok, istesek bulurz illaki. Bizim hayatımız dimi ister olur ister olmaz
"O tanışsın benimle, olsun." derdim. Ben yapmaya çalışsam (Malum erkeğim.) Çoğu kız tarafından dışlanırım diye yapmıyorum. Cinsiyet ırkçılığı arttı.
Herkesin gozu zirvededir ama ancak hak edenler oraya ulaşabilir diyorum 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?