Aşk İlişkileri Bal tanemi nereden bulacağım kim benim baltanem olacak çok meraktayım 😂🥰? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bal tanemi nereden bulacağım kim benim baltanem olacak çok meraktayım 😂🥰? Güncellemeler+1 yıl Sadece soracak soru bulamamıştım 😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Ne var yani 😂😂 aklıma bu geldi Bal tanemi nereden bulacağım kim benim baltanem olacak çok meraktayım 😂🥰? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bak sen kaşındın, birazdan bir tane değil, hayır hayır 2 tane de değil, bir sürü bal tanen olacak 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Böbrekleri diyorum şeffaf kargo? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen böyle gizlenir Sen kim Nasıl bulsun seni Saklambaç oynar gibi yani😁😁 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
omerozden00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Birazdan doluşurlar reis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha 😂 yok ya buradan istemiyorum Yorumla omerozden00 +1 yıl Buradakiler sana sormuyor direk yapışıyorlar ahahhahaha Yorumla
Thorneux Takip Et Xper 7 Yaş: 104 , eic 99% +1 yıl tam yerine sordun buradan çıkar o taneler şimdi 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ya lütfen trol yapma 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Trol ne :)))) Yorumla gacar4886 +1 yıl Ciddi olamazsın gerçekten bilmiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Ahah 😂 trol yaptım Yorumla gacar4886 +1 yıl Belli oluyor zaten Yorumla
rotasizkaptan25 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bekle elbet biri olur 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Bekle bekle bıktım ulan 😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl O zaman sana bi fırsat sunayım mi Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl 🙃🙃🙃🙃🙃 Yorumla Soran +1 yıl Sun bakalım😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Acaba kabuk edermisin bilmem ama bi beni gör bak bakayım bal miyim değil miyim 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Baktım değilsin 😂😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Resmimi nerden gördün uyuz 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Stalk benim işim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tehlikeliyim demi😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Ama profilimde var resim nasılim diye sormuştum onu gördün demi uyuz 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Hatta bak sana şunu söyleyeyim benim annem arı bak bal gibi çocuk yapmış 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Bence sen bi fırsat ver sende kaymak gibiysen bal kaymak oluruz demi uyuz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok tipum değilsin 😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Aha aha aha bayan ego sanki tavan mi ne yapti😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ego yok ta sevmeyince olmuyor be 😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Bence bi dene belki sever sin hayat hiç ummadığın anda başlar miş Yorumla Soran +1 yıl ☺️ Hayırlısı Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Aynen uyuz şey bi dene bence bak bal gibi çocukgu kaçırma 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok be ya ben almayım ☺️ Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Ey sen bilir sin teklif var ısrar yok uyuz gıcık şey 😑😑😑😑😑 Yorumla Soran +1 yıl Ahah😂 Yorumla rotasizkaptan25 +1 yıl Bu arada biraz egonda tavan yaptı şimdi aa 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok ego yok ☺️ Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bekleyip göreceksin 😂😂nasip 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. İnternetten bak 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kime bakcam misal 😂 Yorumla myd1oez +1 yıl Yakışıklı koca arıyorum diye ilan ver Yorumla Soran +1 yıl Nereden bildin yakışıklı olacağını😂 Yorumla myd1oez +1 yıl Tipsiz isteyecek değilsin ya Yorumla Soran +1 yıl Yani o da var 😂😂 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bal gibiyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bak sen kaşındın, birazdan bir tane değil, hayır hayır 2 tane de değil, bir sürü bal tanen olacak
Böbrekleri diyorum şeffaf kargo?
😂😂😂😂
Sen böyle gizlenir Sen kim Nasıl bulsun seni Saklambaç oynar gibi yani😁😁
😂😂
Birazdan doluşurlar reis
Ahaha 😂 yok ya buradan istemiyorum
Buradakiler sana sormuyor direk yapışıyorlar ahahhahaha
tam yerine sordun buradan çıkar o taneler şimdi
Ya lütfen trol yapma
Trol ne :))))
Ciddi olamazsın gerçekten bilmiyor musun
Ahah 😂 trol yaptım
Belli oluyor zaten
Bekle elbet biri olur
Bekle bekle bıktım ulan 😂
O zaman sana bi fırsat sunayım mi
🙃🙃🙃🙃🙃
Sun bakalım😂
Acaba kabuk edermisin bilmem ama bi beni gör bak bakayım bal miyim değil miyim 😂😂😂😂😂😂
Baktım değilsin 😂😂
Resmimi nerden gördün uyuz 😂😂😂
Stalk benim işim 😂😂
Tehlikeliyim demi😂
Ama profilimde var resim nasılim diye sormuştum onu gördün demi uyuz 😂😂😂
Evet 😂
Hatta bak sana şunu söyleyeyim benim annem arı bak bal gibi çocuk yapmış 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
Bence sen bi fırsat ver sende kaymak gibiysen bal kaymak oluruz demi uyuz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yok tipum değilsin 😂
Aha aha aha bayan ego sanki tavan mi ne yapti😂😂😂😂😂
Ego yok ta sevmeyince olmuyor be 😂
Bence bi dene belki sever sin hayat hiç ummadığın anda başlar miş
☺️ Hayırlısı
Aynen uyuz şey bi dene bence bak bal gibi çocukgu kaçırma 😂😂😂😂
Yok be ya ben almayım ☺️
Ey sen bilir sin teklif var ısrar yok uyuz gıcık şey 😑😑😑😑😑
Ahah😂
Bu arada biraz egonda tavan yaptı şimdi aa 😂😂😂😂
Yok ego yok ☺️
Bekleyip göreceksin 😂😂nasip