Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca onunla kısa zamanda samimi olabilmemizin sebebi benim onun kendi içinde neler yaşadıklarını anlamam.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz bahset nasıl cevaplar verdiğine bak hmm öyle mi falan yazıyorsa anlatma. Ama yine de normal sohbet etse bile günlerce saatlerce sorunlarından bahsetme. Ara ara
sen zaten az çok anlarsın sıkılıp sıkılmadığını
Başlığın altına yazdığım gibi anlatırım, tek seferde kısa ve öz tutarım. O cümlelerde her şeyi anlatırım zaten.
Kişiden kişiye göre değişir. Ben mesela anlatmasını isterdim. Hoşuma giderdi.
Rica etsem başlık dışında yazdıklarımı da okuyup ayrıyeten bir düşünce belirtebilir misiniz acaba? Gerçekten yardımcı olabilir :)
Okudum yazdıklarını. Senin geçmişinde o şekilde yaşamış olduğun kötü olumsuz durumları da anlatmanı öneririm. Bunun bir zayıflıkla alakası yok. Hiç kimse hayatı boyunca tamamen güçlü kalamıyor zaten. Aksine onun güvenini kazanırsın.
Sevgili konusunu da açmak istiyorum. Burada kısa özetleyeceğim; Zamanında bir kızı sevdim, 1-1.5 yıl kadar bekledim olmadı. Hayatımda sevgililik ile ilgili bir ilişkim olamadı, reddedilme korkusu aslında. Zamanında senden de hoşlandım ancak aynı korkudan belirtmedim, belirtip tekrardan aynı şeyi yaşamamak için. Son olarakta şunu eklerim: Bu hayat hikayemi sana anlattım ama büyük ihtimalle ömrümün devamında kimseye anlatmayacağım, anlatamayacağım. Bir kız gelip "Ya senin şimdi kaç sevgilin olmuştur :D" dese hehe diye gülüp geçerim, gerçeği kimseye anlatamam derim.
Ha burada istediğim ne mi, acaba etkilenip sevgili olabiliriz, iyi birisin gibi bir şey der mi diye