Aşk İlişkileri Aşk istiyorum yaa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Aşkı doyasıya yaşamak istiyorum. Sevmek sevilmek istiyorum çok mu şey istiyorum acabaaa🙆♀️🙆♀️ Aşk istiyorum yaa? Cevap Yaz 30 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevemiyorum ben. Sevebilen aşık olsun. Benim ruhum dejenere oldu kırıla kırıla 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kıyamam hayat işte ne olursa olsun kalbin aşka açık olsun ☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım, sağ ol Yorumla
Cattivo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Umarım kendin gibi birini bulursun doyasıya yaşarsın. Genelde seni seveni sen, senin sevdiğin seni sevmiyor ama neyse 😂😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah yaaa. Ama dediğin doğru maalesef öylee hayatın adaletsiz kanunu bu Yorumla
Acilkodu034 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim karşıma hala çıkmadı umarım senin karşında çıkar ama dürüst bir şekilde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa inşallah senin karşında çıkar benimde bu hayatta herkesin mutlu olmasını isterim 🙆♀️☺️ Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cok şey istemiyosun ama sevecek biri bulmak zor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok doğru Yorumla Ergl06 1 yıl Günaydın Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes istiyor sadece sen değil 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Herkes bulsun mutlu olsun isterim Yorumla gokhaniscimen 1 yıl İşte herkes bulamıyor. Sadece şanslı olanlar.. Yorumla
sürrealist_bey Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Acı ketçap mayonez olsun mu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Olur valla yok demem 😂😂 Yorumla sürrealist_bey 1 yıl Paket ayran da bedava hıyar bulup cacık yaparsınız afiyet olsun Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çok şey değil de şans lazım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Nerden bulucaz o şansı Yorumla alcohólico 1 yıl Bulmuş olsam taktiği veriridim inan😂 Yorumla Soran 1 yıl Bulunca haber ver mutlaka ☺️ Yorumla alcohólico 1 yıl Olur olur 😂 Yorumla
ASC007 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. O zaman aşk için ölmeki aşk o zaman aşkss 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok severim bu şarkıyı iyi bağladın 😅 Yorumla ASC007 1 yıl Duman-Yürekten dinler miyiz o zaman? Yorumla Soran 1 yıl Dinleriz 😃 Yorumla ASC007 1 yıl Öyle yüreğğğkkteeenn seviyorsaaannn aklı başığğdaaan atacaaakssııınn, kimi yanında arıyorsaaaannn önce içiğğğndee bulacaksııınnnnn heeeeey Yorumla
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İnşallah bu gece bulursun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşallahhh Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Burda bunu istememelisin güvenme burdakilere 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok haklısın teşekkür ederim 🙏 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Biz de istiyoruz da yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayırlısı Yorumla
19yasindabirri Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Ben de öyle istiyorum. Senin içinde uygunsa tanışabilir miyiz? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla 19yasindabirri 1 yıl Neden Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 22,8b cevap paylaştı. Yasamaman için bı neden yok 1 1 Yorumla Soran Yeni 1 yıl Öylede adam akıllısı bulmuyor ki Yorumla
Hakan9876 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Bende istiyorum ama bulamadım nasıl olacak? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayırlısı Yorumla Hakan9876 1 yıl Herkes için Yorumla
MrFantastic75 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl hepimiz istiyoruzda bulamıyoruz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bulursun Yorumla MrFantastic75 1 yıl umarım bakalım Yorumla
İnfluce Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Herkes bişey istiyo ama 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok şey mii Yorumla İnfluce 1 yıl Birazcık Yorumla Soran 1 yıl 😔🙆♀️ Yorumla İnfluce 1 yıl Ben de patates kızartması istiyorum su an mesela Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Umarım bulursun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla
Müsavirbeeeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 71% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Evet çok şey 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Imm çok değil bence üzüldüm 😔 Yorumla Müsavirbeeeyyy 1 yıl Değer verirsen değer görürsün Yorumla Soran 1 yıl Veriyorum da yok bu hayatta kötüler daha çok seviliyor Yorumla Soran 1 yıl Nedenn Yorumla Müsavirbeeeyyy 1 yıl Ya et bi Yorumla
Uzunlar27 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Bu devirde çok lüks olmaya başladı 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Doğru diyorsun aşkı bile lüksleştirdiler Yorumla Uzunlar27 1 yıl Ben aramayı bıraktım kızlarla öylesine konuşuyorum devre uydum artık 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Uyma onlar sana uysun farklı olmak güzeldir 😏 Yorumla Uzunlar27 1 yıl Uyunca yalnız kalıyoruz Yorumla Soran 1 yıl Maalesef Yorumla
canokan61 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Herkesin isteyip benim kaçtığım şey mi o 😄😄 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Artistimize bakın bir bulmuş da kaçıyor 😅😅 Yorumla canokan61 1 yıl Öyle.. Ne gerek var aşık olmaya Yorumla Soran 1 yıl Yakışıklısın oyüzden Yorumla canokan61 1 yıl Hayır herkesin istediği derken öyle değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sevemiyorum ben. Sevebilen aşık olsun. Benim ruhum dejenere oldu kırıla kırıla
Kıyamam hayat işte ne olursa olsun kalbin aşka açık olsun ☺️
Umarım, sağ ol
Umarım kendin gibi birini bulursun doyasıya yaşarsın. Genelde seni seveni sen, senin sevdiğin seni sevmiyor ama neyse 😂😂
İnşallah yaaa. Ama dediğin doğru maalesef öylee hayatın adaletsiz kanunu bu
Benim karşıma hala çıkmadı umarım senin karşında çıkar ama dürüst bir şekilde
Yaa inşallah senin karşında çıkar benimde bu hayatta herkesin mutlu olmasını isterim 🙆♀️☺️
Cok şey istemiyosun ama sevecek biri bulmak zor
Çok doğru
Günaydın
Herkes istiyor sadece sen değil
Herkes bulsun mutlu olsun isterim
İşte herkes bulamıyor. Sadece şanslı olanlar..
Acı ketçap mayonez olsun mu
Olur valla yok demem 😂😂
Paket ayran da bedava hıyar bulup cacık yaparsınız afiyet olsun
Çok şey değil de şans lazım
Nerden bulucaz o şansı
Bulmuş olsam taktiği veriridim inan😂
Bulunca haber ver mutlaka ☺️
Olur olur 😂
O zaman aşk için ölmeki aşk o zaman aşkss
Çok severim bu şarkıyı iyi bağladın 😅
Duman-Yürekten dinler miyiz o zaman?
Dinleriz 😃
Öyle yüreğğğkkteeenn seviyorsaaannn aklı başığğdaaan atacaaakssııınn, kimi yanında arıyorsaaaannn önce içiğğğndee bulacaksııınnnnn heeeeey
İnşallah bu gece bulursun
İnşallahhh
Burda bunu istememelisin güvenme burdakilere
Çok haklısın teşekkür ederim 🙏
Biz de istiyoruz da yok
Hayırlısı
Ben de öyle istiyorum. Senin içinde uygunsa tanışabilir miyiz?
Olmaz
Neden
Yasamaman için bı neden yok
Öylede adam akıllısı bulmuyor ki
Bende istiyorum ama bulamadım nasıl olacak?
Hayırlısı
Herkes için
hepimiz istiyoruzda bulamıyoruz
Bulursun
umarım bakalım
Herkes bişey istiyo ama
Çok şey mii
Birazcık
😔🙆♀️
Ben de patates kızartması istiyorum su an mesela
Umarım bulursun
İnşallah