Merhaba 4 yildir bi kadina asigim hergun onu dusunuyorum onla yatiyorum onla uyaniyorum bi cafede bi arkadasimla otursak bile mesela atiyorum yanimiza bi kiz arkadasimiz geldi hemen kalkmak istiyorum sanki ona ihanet ediyormusum gibi geliyor.
Onu sadece 8 kez gordum ortalama yilda 2 kez mesela en son bugum gordum onceki gorusum ekimdeyei, yaninda bi adam. vardi neyi bilmiyorum galiba arkadasiydi, arkadasimla bulusacaktim ama onu gorunce onlarin girdikleri mekana girdim uzun uzun seyrettim onlar kalkinca kalktim. Sadece ismini biliyorum zerrin arkadaslari seslenirken duymustum.
Annem bu duruma cok uzuldugunden psikiyatriste gittim 5 6 seans gorustuk ilac verildi ama ilaclar sadece uyutuyor beynimi toparlamam icin.😒Manik depresif bozukluk ve paranoid sizofreni teshisi kondu ama tedavi edilebilecegim soylendi.
Ama halâ onu deli gibi seviyorum asigim birini sevdigim icin ruhsal tedavi goruyorum bu cok aci... Onu asla unutamam ben her gunumu onunla. yasiyorum annem harici kimseyede anlatmadim... Napıcam bilmiyorum o cok guzel bi kadın keske ona dokunabilsem saclarini koklayabilsem ama imkansiz..
Ben napicam bilmiyorum artik bi dostumla yakinimla paylasmak istiyorum ama imkansiz buraya daha once cok kez yazdim bi mantikli cevap alamadi..
Onu sadece 8 kez gordum ortalama yilda 2 kez mesela en son bugum gordum onceki gorusum ekimdeyei, yaninda bi adam. vardi neyi bilmiyorum galiba arkadasiydi, arkadasimla bulusacaktim ama onu gorunce onlarin girdikleri mekana girdim uzun uzun seyrettim onlar kalkinca kalktim. Sadece ismini biliyorum zerrin arkadaslari seslenirken duymustum.
Annem bu duruma cok uzuldugunden psikiyatriste gittim 5 6 seans gorustuk ilac verildi ama ilaclar sadece uyutuyor beynimi toparlamam icin.😒Manik depresif bozukluk ve paranoid sizofreni teshisi kondu ama tedavi edilebilecegim soylendi.
Ama halâ onu deli gibi seviyorum asigim birini sevdigim icin ruhsal tedavi goruyorum bu cok aci... Onu asla unutamam ben her gunumu onunla. yasiyorum annem harici kimseyede anlatmadim... Napıcam bilmiyorum o cok guzel bi kadın keske ona dokunabilsem saclarini koklayabilsem ama imkansiz..
Ben napicam bilmiyorum artik bi dostumla yakinimla paylasmak istiyorum ama imkansiz buraya daha once cok kez yazdim bi mantikli cevap alamadi..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu gercek olabilir mi - tuhaf
Tuhaf olduğu icin tedavi görüyorum.
kendin memnun musun bu durumdan? kızın haberi bile yok yazık gençliğine
Evet onun benim varligimdan bile haberi yok. Ama ben onunla yasiyorum 4 yildir bazen diyorum ya deger mi ama deger yillarimi harciyorum ama seviyorum iste cok asıgim. Karsima baska kadinlar cikti ama ne cinsel ne duygusal anlamda olamiyorum beynimin ve kalbimin tum hucrelerinde o var. Bugun o kadar cok baktim ki bir an fark etti göz göze geldik heyecandan kalbim cikacakti 3 4 saniye bakti yüzüme.
iyileşmen gerek bence, yoksa bi gün geriye baktiginda ziyan olmuş yıllar göreceksin - hem ya evlenirse? daha ne kadar uzaktan seyredeceksin
Platonik aşk kötü birsey konussan onunla olmaz mi reddetse bile belki arkadasca konusursunuz sonra belki onunkide aska. donusur.
Kardeş bunları yaşayacağına git kızla konuş
Konusamam ki konuşmaz benimle
Denemedin ki denemeden zaten yenilgiyi kabul etmissin
ALLAH a şükür böyle saçma bi insan değilim,
Yahu böyle yapacağına annen ya da ablanı konuştur kızla mesela, anlatsınlar durumu, eğer kız olur görüşmek isterim derse İSLAMİ KURALLARA UYGUN BİR ŞEKİLDE görüşüp konuşur ve işi çok uzatmadan evlenirsiniz belki
Yani uzaktan uzaktan bakmak nedir ayrıca o pskologlara da gitmeyin anca hap verip sallak ederler adamı ben kaç tane pskoloğa haddini bildirdim
Büyüklerini devreye sok 4 yıl nedir ya jzjwjxjwjx
Bi büyüğün mümkünse kızın cinsinden bi büyüğün ya da kız kardeşin falan konuşsun kızla kız seni görsün uzaktan eğer olur derse tekrar ediyorum yalnız yalnız kafanıza estikçe değil de İSLAMİ KURALLARA UYGUN BİR ŞEKİLDE TANIŞIP NİŞANLANIP EVLENİRSİNİZ
Kız gorusmez modern ve havalı biri altinda arabasi var vın gidiyor hemen. Arkadas ortami falan var. Ve öyle demek istemiyorum ama kibirli biri gibi ve cok sert mizacli. Ayrica o dedigin olamaz cunku adi haric bir bilgimde yok nasil annemi v. s konusturucam ben tesaduf goruyorum. onu bazen mekan mekan geziyorum belki oradadir diye hemde o çok guzel bana bakar mi bilmiyorum. 😪 onu 4 yildir seviyorum
Hayır bu yaptığın yanlış