Aşık oldugum için Şizofreni teşhisi konuldu ama hiç akılsiz bi insan degilim bu durumu dostlarima anlatmali miyim?

Merhaba 4 yildir bi kadina asigim hergun onu dusunuyorum onla yatiyorum onla uyaniyorum bi cafede bi arkadasimla otursak bile mesela atiyorum yanimiza bi kiz arkadasimiz geldi hemen kalkmak istiyorum sanki ona ihanet ediyormusum gibi geliyor.
Onu sadece 8 kez gordum ortalama yilda 2 kez mesela en son bugum gordum onceki gorusum ekimdeyei, yaninda bi adam. vardi neyi bilmiyorum galiba arkadasiydi, arkadasimla bulusacaktim ama onu gorunce onlarin girdikleri mekana girdim uzun uzun seyrettim onlar kalkinca kalktim. Sadece ismini biliyorum zerrin arkadaslari seslenirken duymustum.
Annem bu duruma cok uzuldugunden psikiyatriste gittim 5 6 seans gorustuk ilac verildi ama ilaclar sadece uyutuyor beynimi toparlamam icin.😒Manik depresif bozukluk ve paranoid sizofreni teshisi kondu ama tedavi edilebilecegim soylendi.
Ama halâ onu deli gibi seviyorum asigim birini sevdigim icin ruhsal tedavi goruyorum bu cok aci... Onu asla unutamam ben her gunumu onunla. yasiyorum annem harici kimseyede anlatmadim... Napıcam bilmiyorum o cok guzel bi kadın keske ona dokunabilsem saclarini koklayabilsem ama imkansiz..
Ben napicam bilmiyorum artik bi dostumla yakinimla paylasmak istiyorum ama imkansiz buraya daha once cok kez yazdim bi mantikli cevap alamadi..
Aşık oldugum için Şizofreni teşhisi konuldu ama hiç akılsiz bi insan degilim bu durumu dostlarima anlatmali miyim?